Şimdi Ara

369. Dönem [Kasım 2017] Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.070
Cevap
69
Favori
681.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam bende kasım celbinde gidicem tam yerlerin belli olduğu tarih ekimin 20 sinde mi ? Bir de sülüs kagıdını e devletten alma yerini bulamadım tam olarak nereye giriyoruz bilen varsa yardımcı olabilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ozkn28

    Arkadaşlar selam bende kasım celbinde gidicem tam yerlerin belli olduğu tarih ekimin 20 sinde mi ? Bir de sülüs kagıdını e devletten alma yerini bulamadım tam olarak nereye giriyoruz bilen varsa yardımcı olabilir mi?

    Yerler 20 Ekim saat 10.30 da açıklanacak ancak ağustos celbi içinde saat olarak 10.30 verilmiş yoğunluktan ve sisteme yüklemelerin yavaş olması nedeniyle saat 14.00-15.00 'i bulmuştu tarih değişmez ancak saatte ileri atmalar olabilir. Sülüs içinde şuan görememeniz normal çünkü yerler açıklandıktan sonra yerlerimizin hemen altında ASAL sevk başvurusu diye bir kutucuk çıkacak ve ona tıklayarak yapacağız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nambırvan kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkür ederim.
  • CEREZE C kullanıcısına yanıt
    Bende sevmiyorum ama o muhabbet mutlaka dönüyormuş ondan dolayı yani şimdiden hazırlık
  • Mezun olduktan sonra dedim iş arayayım iş tecrübesinden sonra askerliğe gideyim daha iyi olur yanlış düşünmüşüm.Şimdi 1.5 yıllık iş tecrübesinden sonra askerliği aradan çıkartmak daha zor.Şu mevzularda çok geçerli bi cümle var ''ne kadar erken o kadar iyi'' .Mezun olan arkadaşlar varsa hiç düşünmesin gitsinler hemen.Çalışırken daha zor geliyor.Kasım celbi beklemekteyiz
  • PTT Kartlarınız geldi mi arkadaşlar benim bugün elime ulaştı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Quadrupoll

    PTT Kartlarınız geldi mi arkadaşlar benim bugün elime ulaştı.

    kasım celbinde mi gidiyorsun sen?
  • Quadrupoll kullanıcısına yanıt
    benim de bugün geldi.
  • elnine9 kullanıcısına yanıt
    Kart için ayrıca bir başvuru yaptınızmı.
  • s3z41 S kullanıcısına yanıt
    hayır.
  • Ben kasım celbi için başvurumu haziranda yaptım. As-Al a başvurduktan sonra adres değişikliği yapmam gerekiyordu. 1- hafta 10 gün içindde yaptım. Temmuzda bitti yani adres değişikliği. Benim ptt kart eski yere mi gelir? yeni yere mi?

    Bir de bunu nereye sorabilirim. Ptt mi bilir, kütüğümün olduğu as-al mı?, bulunduğum şehirde başvurduğum as-al mı?
  • elnine9 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Mesajınızı görünce merak ettim evi arayıp sordum kart geldimi diye. Gelmediğini duyunca bir sorayım dedim acaba ayrıca başvurumu yapmam gerek diye.
  • Quadrupoll kullanıcısına yanıt
    Youtubede arabaciadamlar var NOYAN onun amblemine benzettim imzanızdaki amblemi :)
  • Selamalar bende kasımda gidiyorum hafiften heycan bastı

    2 yıldır bir şirkette çalışmaktayım Makina Mühendisiyim, işten çıkış işlemleri için ne yapmalıyım?
    Ayrıca bentazminatımı almıcam dönüşte maaşta anlaşırsak devam edebilirim. Ancak anlaşamazsakta en kötü dönüşte tazminatımı almalıyım. Nasıl başvuruda bulunmalıyım? Silüs deniyor, detaylı bilgisi olan varmı acaba dostlar.
  • Alper Sönmez kullanıcısına yanıt
    evet hocam kasım celbi
  • elnine9 kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun hocam
  • Badi Ekrem kullanıcısına yanıt
    yok hocam değil :D
  • arkadaslar Selamlar,
    bende Kasim celbi icin basvurdum. ilk sayfadaki dosyaya bilgilerimi girdim.
    20 Ekimde Cuma gunu aciklanacak diye soylediler basvuru sirasinda. Sulus ciktiginda yine buradan haberleselim bakalim nerelere dusecegiz. Insallah hepimiz hakkinda en hayirlisi olur rahat bir sekilde kazasiz belasiz terhis oluruz.
  • PTT Kart nedir arkadaşlar ? Ne işe yarar ?

    Ben de kasım celbinde gidiyorum nasipse fakat bana askerlik şubesinden ne PTT kart geleceği ne de buna benzer bir şey söylenmemişti. Nedir o ?
  • Merhaba arkadaşlar 365. dönem / kısa dönem askerliğimi yaptım.bende sizler gibi geçen yıl bugünlerde heyecanlı bir şekilde neresi çıkacak diye bekliyordum ve bulabildiğim forum vb. yerlerden askerliğin nasıl olduğunu araştırıyordum.öncelikle şunu söylemeliyim kışın gitmeniz çok büyük avantaj 1- günler kısa 2 - kar yağarsa yerde buzlanma olursa eğitimler azalıyor. acemi birliğiniz çok rahat yerler olucak ben izmir narlıderede yaptım.usta birliğimi kırklareli de tamamladım. trakya bölgesine gideceklere şimdiden tavsiyem 2 çift içlik alın çünkü hava - 15 leri görüyor. polar tarzı bere ve eldiven almamanızı öneririm.örme olursa daha iyi ısıtır. eldiven ve berelerde çift katlı olanlar satılıyor üşümemeniz için en iyisini alın. ve birde boyunluk alın ben polar olanı aldım başka bulamadım. çoraplarınız havlu çorap olsun bir iki tanede ince çorap olabilir acemi birliğinizde hava o kadar da soğuk olmayacak o dönemde ince olanları giyersiniz.acemi birliğine giderken bere ve eldiven götürmemezlik yapmayın çünkü sabah çok erken kalkacağınız için dışarıda soğuk havayı hissedeceksiniz.bot için keçe tabanlık alın ,acemi birliğinde botları deneyerek alıyorsunuz orda tabanlığıda götürün takın öyle deneyip alın sonra ayağınızı sıkmasın zira nasır oluşur sıkmasada nasır oluşacak :)sormak istediğiniz bir şey olursa burdan yardımcı olurum.




  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.