Şimdi Ara

368. Dönem [Ağustos 2017] Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları [GÜNCEL] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.187
Cevap
69
Favori
525.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • MIKROP DOGAN kullanıcısına yanıt
    Hocam 1 Temmuza kadar yasa çıkmazsa sorun yok rahat rahat bekleriz.. 1 Temmuzda meclis tatile giriyor.

    Bakanın açıklamaları; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Bu konuda 2-3 ay içinde paydaşlarla son noktaya gelmeyi, yıl bitmeden yasalaştırmayı hedefliyoruz.

    Bu açıklama çok şeye gebe fakat bizi rahatlatacak bir açıklama bence.. O yüzden içimizi ferah tutalım, daha meclis bile bilmiyor maddeleri.. Sadece bakan ve görevlendirdiği 2 bakan daha birlikte hazırlamışlar. Daha meclis, iş veren, işçi, halk bilgilendirilecek. 2-3 ay en az piyasası sürer..

    Yasalaşması vs 1 Ocak 2018'i bulacaktır. Evlenmem için bu paraya çok ihtiyacım var, biriktirdiğim paranın üzerine katkı olacak..
  • Merhabalar. Ben de ağustos celbinde gidip askerliği aradan çıkarmayı düşünüyordum. Şu günlerde de kafama koydum, yakın zamanda şubeye gidip tecil bozduracak ve netleştireceğim. Fakat bilen kişilere sormam gerekenler var.

    İlk olarak yedek subay olarak askerlik yapmak istiyorum ama biliyoruz ki buna ben karar veremiyorum.

    Lisans ortalamam: 2.44

    Bölüm: Orman mühendisliği

    Şu an yüksek lisansa devam ediyorum, haziran ortalarına doğru mezun olacağım. Kasım celbine kalmak istemediğim için yüksek lisans yaparken tecil bozdurmam herhangi bir sorun teşkil eder mi ?

    Yüksek lisans diplomamın bana askerlikte bir artısı olur mu ?

    Yüksek lisans mezunu olarak tecil bozdurup Kasım celbinde gitmeye değecek bir durum var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.facebook.com/groups/1003256963151648/?ref=aymt_homepage_panel 368.dönem facebook' tan grup kurdum . Tazminat lı güzel günler askerlik inş gelir
  • Merhaba beyler. Yaş 25. Yıllardır kafada bedelli vardı hem ailemin gitmemi istememesi hem benimde işime gelmesi nedeniyle fakat son yıllarda yaşadığım maddi manevi sıkıntılar stresler yüzünden şartlar oluşursa ve ailemi garanti altına alırsam ağustosta gidicem demiştim son 1 aydır. Çok uğraştım ve dün Allaha şükür bi mucize oldu ve o şartlar oluştu artık kafam rahat bir şekilde kısa dönem askerliğimi yapma fırsatı geçti elime. Şimdi geriye sadece 31 mayısa kadar tecili bozdurmak kaldı. Yılların biriktirdiği sorunlardan sıkıntılardan stresten askerde biraz olsun uzaklaşırsam hem çok rahatlamış olarak geri döneceğim hemde vatani görevimi yerine getirmenin verdiği özgüvenlede tamamen geleceğe odaklanma ve birdaha geriye bakmama fırsatım olacak. 10 yıldır icralar mahkemeler hacizlerle uğraşıp birde son aylarda uzun süreli ilişki bitirince herhalde askere gitmek için bütün şartlar oluştu diye düşünüyorum. Yıllardır öyle çok düşünüp sorumluluk alıp kendimi yordum ki askerde emir altına girip afedersiniz ama bi bok düşünmek istemiyorum sadece format atıp gelmek istiyorum. Hepimiz için hayırlısı olsun arkadaşlar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • ViLLazZo kullanıcısına yanıt
    Öncelikle aramıza hoş geldiniz, geçirmiş olduğunuz zorluklar aslında sizi hayata karşı aynı orantıda tecrübelendirmiş anladığım kadarıyla. Askerlik için herkesin böyle düşünmesi lazım bence, askerliği zor olarak nitelendiren korkan ve çekinen insanların bu yaklaşım ile bakmaları lazım aslında ki yaptıkları işten hem zevk, aynı zamanda büyük bir hayat tecrübesi alabilsin. Umarım her şey gönlünüzce olur, hepimiz için hayırlısı olsun.

    Umarım forumdan en az bir kaç kişi ile aynı yere düşeriz açıklandığında, bu bizim için gerçekten büyük bir imkan olacak.
  • Noix~ kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Dediğiniz gibi yaşaması zor olan herşey öyle ya da böyle aşıldığında insana hem tecrübe kazandırıyor hemde ilerisi için özgüven ve güç kaynağı oluyor. Öldürmeyen herşey güçlendirir diye bir söz vardır benimki de o misal. Beterin her zaman beteri vardır. Belki yaşadığımız sıkıntılar ömrümüzden ömür gitmesine neden oldu ama şükür ki sağlımız yerinde elimiz ayağımız tutuyor o yüzden şuan bana 5.5 aylık askerlik öyle kolay geliyor ki bi an önce gidip onuda tecrübe etmek istiyorum. Çünkü biliyorum ki askerlikte bana ve hepimize birşeyler daha katacak ve çok önemli bir tecrübe olacak. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur ve dediğiniz gibi forumdan aynı yerlere düşen arkadaşlarımız olursa kesinlikle daha da güzel olur

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba

    Ben de bugün bozdurdum tecili. Mesleğim avukat.

    Memur 25-27 temmuz gibi uzun/kısa dönem belli olacağını söyledi.

    Hakkımızda hayırlısı artık :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sata90 -- 26 Nisan 2017; 12:45:50 >
  • Merhaba,

    25 mayisda tecilim bitiyor. Simdiden yerimi alim.

    Tecilim bitince subeye gitmem gerekiyor mu? Islemleri baslatmam icin ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar öncelikle ikinizde hoş geldiniz.

    @Dark.Death

    Hocam benimde 25 Mayıs itibari ile tecilim bitiyor, fakat ben garanti olması adına yarın şubeye gideceğim. Yarın gittiğimde sizin için bilgi soracağım, yarın öğlen cevaplarım.
  • Noix~ kullanıcısına yanıt
    hiç izin yapılmadan 6 ay 12 gün sürüyor yazmışsın hocam. 5 ay 12 gün değil miydi o

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gökko kullanıcısına yanıt
    Hocam google yardımı ile ilk sayfayı dolduruyorum kendi aklıma gelen soruları çeşitlendirerek. Tekrar baktığımda 6 ay 12 gün, izin kullanılmadığı takdirde 12 gün düşüyor, yol izinleri düşüldüğünde ise 5 Ay 25 günlere kadar gerileyebiliyor. Yine yanlışım varsa düzeltin lütfen, kaynaklar hatalı olabilir..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karaofke

    Merhaba

    Ben de bugün bozdurdum tecili. Mesleğim avukat.

    Memur 25-27 temmuz gibi uzun/kısa dönem belli olacağını söyledi.

    Hakkımızda hayırlısı artık :)


    Hayırlı olsun :)

    21 Temmuz diyorlardı ama 25'ine mi sarkacak ki? 367 lerin 21 Nisanda belli olacaktı 27 Nisan'a ertelenmiş onlarınki de.
  • ebucendel kullanıcısına yanıt
    İçinde bulduğumuz celb tarihinden kaynaklı bu şekilde beyan etmiş olabilirler, fakat bu ay referandumundan kaynaklı ben sürecin uzadığını düşüyorum açıkçası. Bizim 21 Ağustosta açıklanacağını halen düşünüyorum. Yarın bende Pendik askerlik şubesine sorayım bakalım ne diyecek.
  • Noix~ kullanıcısına yanıt
    Yanlış bilgi askerlik 6 aydır izin haklarınızı çıktığınız zaman 5-18 olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olaki tazminat temmuz sonrasina kaldi ayin 1' inde meclis tatile girecek sulus lerde 21-27 arasi aciklanacak devreler insallah tazminat Nasip olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba meclis kac gun tatile girecek ??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ViLLazZo kullanıcısına yanıt
    benzer şartlari yaşıyorum, uzun çıkmaz inşallah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mamakstyla

    Acaba meclis kac gun tatile girecek ??

    1 Ekim 2017 tarihine kadar kapalı.
  • Bende bozdurdum bugün tecili, artık bekleme zamanı.

    Kütük: Balıkesir / Erdek
    Yaş: 24
    Ydk. Subay : HAYIR
    Komando: HAYIR
    Bölüm: İŞLETME



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noix~ -- 27 Nisan 2017; 15:49:11 >
  • Dark.Death D kullanıcısına yanıt
    Hocam bugün sordum, teciliniz bitince Haziran ayında sevk işlemleriniz için şubeye gitmeniz gerekiyor. Şimdi gidip tecili bozdurursanız haziranda gitmenize gerek kalmayacak. Kendi şahsi fikrimce ramazan ayında oruçlu olacağım için şimdiden işlemleri halletmek için ben bugün bozdurdum.Karar sizin, hiç sıra yoktu. 8:30'da başlayan işlem 8:50'de bitti.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.