Şimdi Ara

366. Dönem [Şubat 2017] Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.320
Cevap
60
Favori
244.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Avanta

    Arkadaşlar selamlar, E-DEVLET'ten alacağım Yükseköğretim Mezun Belgesi Sorgulam kısmıdaki belge askerlik şubesindeki işlemlerde geçerli midir? Diplomayı almam için 8 saat otobüs yolculuğu yapmam lazım, eğer e-devletten alacağım belge geçerliyse gerek kalmayacak.

    Hocam ona bile gerek yok. Kabul etmiyorlar da zaten. Sen sadece kimliğinle gidiyorsun edevlet üzerinden kendileri çıkarıyor mezun belgeni.
  • arkadaşlar 2 sene sonra makine mühendisliğinden 3 civarı bir ortalamayla mezun olacağım
    yedek subay evet
    komando evet demek istiyorum

    yedek subay olma ihtimali yüksek mi makine mühendisleri için?
    teşekkürler
  • Merhaba, Veteriner Hekimiyim.
    Bugün askerlik işlemlerini tamamladım, şubat ayında asker olacağım bir mani olmazsa.

    Hayırlısı.
  • arkadaşlar tecilim 30.06.2017 bitiyor. tecilimi bozdursam şubat celbine gidebilirmiyim. iktisat mezunuyum .komando olamıyorum bacaktaki ameliyatttan dolayı.uzun dönem yedek subay olarak yapmayı düünüyorum.duyduguma göre sınavsız ve ihtiyaca göre alıyorlarmış sorum şu yedek subay uzun dönem olmadıgımız zaman uzun dönem er olarak mı yaparız yoksa kısa döneme döner mi şimdiden teşekkürler saygılar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre2254 -- 28 Kasım 2016; 21:4:48 >
  • arkadaşlar selamlar. iş yerine bugün bakaya olduğum ile ilgili bir kağıt geldi. 15 gün içinde şubeye başvurmam gerektiği yazıyor. iş yeri de babamın. babama iş yerinde bakaya çalıştırıyorsun, 15 gün içinde gelmezse hakkında soruşturma açılır diye yazı geldi.asdasdafhajsfg. şubeyi aradım ne zaman askere alınırım diye. şubat celbi dendi. 30 kasım başvuru için son günmüş, 30 kasımı geçirirsem mayıs a mı kalırım dedim. kadın orada birine sordu ve hayır şubatta gidersin dedi. burada yazılanlara göre kafam karıştı. 30 kasım ı geçirirsem mayıs a mı kalacağım yoksa şubat ta mı gideceğim? acaba bakaya durumda olduğum için mi böyle dendi bana ?
  • emre2254 E kullanıcısına yanıt
    Kardeş 30 Kasım son yarın ilk işin askeriyenin yolunu tutmak olsun.Uzun dönem er diye bir şey yok yani 4 yıllık mezunlara . Ya kısa dönem er olacaksın ya da 12 ay Yedek subay .
  • Zombitch kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam işin aslı öyleymiş, bugün öğrendim ben de.
  • Oe1608 kullanıcısına yanıt
    Sagolasin kardesim yarin ilk isim gitmek uzun donemi isaretlemek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 ay gectı bıle tecılı bozduralı . ınsallah askerdede vakıt bu denlı hızlı gecer.
  • deccal kenya D kullanıcısına yanıt
    30 kasım olayı tecili bozdurmak isteyenler, yaşı gelenler için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bullett -- 30 Kasım 2016; 9:40:28 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: songsteel

    arkadaşlar 2 sene sonra makine mühendisliğinden 3 civarı bir ortalamayla mezun olacağım
    yedek subay evet
    komando evet demek istiyorum

    yedek subay olma ihtimali yüksek mi makine mühendisleri için?
    teşekkürler

    meslektaşım 2 sene sonrası için kimsenin bilemeyeceği bir ihtimali sorguluyorsun bu nasıl bir trollük
    yedek subay ve komandoya evet demenin yanında yds puanı da soruyorlar, diğer bütün özellikler aynıysa bence yds puanı seçim kriteri olur. ben ydsye girmedim hayırlısı bakalım ne çıkacak.
  • Arkadaslar MSB'nin duyurusunda ogretmen bildirim cizelgesi demis.Subat celbinde asker ogretmen alimi yok bildigim kadariyla. Bu gerekli bir sey mi? Bilgisi olan var mi acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben normalde mezun olunca tecil için gitmiştim şubeye . Üstunkörü bi muayene olmuştum hastanede. Şimdi bakaya kalmışım. Şubat ta gitmek için yeniden şubeye gidecem . Tekrar muayene falan olur muyum? Çünkü bi sağlık sorunum ortaya çıktı akciğer de . En azından spordan muaf olmam lazım. Sadece askere sevk işlemlerini mi yaparlar yoksa muayeneye de gönderirler mi? Bir de 30 Kasım dan sonra gidecem. Celp dönemi Mayıs a sarkar mı acaba? Yoksa bakaya ları direk Şubat ta alırlar mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞLAR TECİLİ BUGÜN BOZDURDUM ŞUBATTA GİDERSİN DEDİ PERSONEL HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN








    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre2254 -- 29 Kasım 2016; 13:51:5 >
  • deccal kenya D kullanıcısına yanıt
    Şubeye gittiğinde durumunu söyle belge falan varsa onları da götür. Seni yeniden muayene için hastaneye gönderebilirler ya da acemilikte zaten soruyorlar sağlık sorunun var mı diye durumunu anlatırsın hastane sevk verirler. Hastane duruma göre spor yapamaz verebilir vermezse elinde belge yoksa mecbur yaparsın.

    Bakaya olduğun için 30 kasım seni ilgilendirmiyor lisans mezunusun herhalde o yüzden celp dönemi gönderiyorlar yoksa başvuru yaptığın gibi 1 hafta içinde devre kaybı olarak askere alırlar. İlla Mayıs'ta gitmek istiyorsan şubeye Mart'ta git. Tabi süre uzadığı için para cezası artabilir eğer yakalanırsan da 4 kata kadar fazla ceza ödersin.
  • Herkese merhaba yeniden. Bugün itibariyle tecili bozdurdum, şubat celbinde gidiyorum kısmetse. Yedek subaylığa gitmek isterim, evet dedim ama gelme ihtimalinin %1 olduğunu düşünüyorum. Hepimiz hakkında hayırlısı olur inşallah.

    Yaş: 28
    Bölüm: Jeoloji Mühendisliği
    Kütük/İkamet: Ankara
    Diploma Notu: 2.63
    Yedek Subay: Evet
    Komando: Hayır


    Not: Transkript almıyor diyen arkadaşlar vardı, iyi ki onları dinlemeden götürmüşüm, Diploma aslı ve transkript de istedi. Yarın gidecek olan varsa, bunları da götürsünler
  • Transkripi kendisi ugrasmamak icin istiyor yoksa osymnin sitesinden pat diye indiriyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben de dün tecilimi bozdurdum. Benden kimlik harici hiçbir şey istemedi, her şeyi e-devletten halletti. Yanımda götürmüştüm ben de :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilip bilmeden yazıyorlar bana da kasımda son gittim senin daha başlamamış aralıkta geleceksin dedi.Bundan sonra biri birşey söylerken yüz kere dusuneceksin doğru mu değil mi diye Askerlik şubesini arıyoruz telefonlara cevap vermiyorlar Askerlik şubesine gidiyorsun askeriyedeki memurların çoğu kafayı siyirmis biri birşey diyor öteki farklı birşey

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ULTRASLAN_06 kullanıcısına yanıt
    asker şubesine her zaman gitmiyoruz kardeşim, gitmişken adamlar ne istiyorsa götürmek lazım. ne uğraştırcan elin adamını :)
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.