Şimdi Ara

365. MEBS-ANKARA-MAMAK TOPLANIYORUZ BEYLER! (Bilgiler İlk Sayfada) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
528
Cevap
10
Favori
19.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet ankara içinde dağıtıldı ve iyiydi genelkurmay, Anıtkabir, Personel temin, harita, gibi ankara merkeziydi çoğumuz. hatta Kıbrıs duymadım hiç o dönemde. bende harita da iyi bir dönem geçirmiştim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: returnwolf35

Benimde mebs hocam ama sınıf bakım yazıyor , bakımcılar ne yapar ?

Bakım bildiğim kadarıyla epey geniş bir iş tanımı olan sınıf yazıcılıktan, onarım, nöbete vs uzanıyor kademe de deniyordu galiba. Mesleğiniz ile ilgili işte verebilirler. Hayırlı tezkereler

• gençler siz askerliğe yeni adım attığınızda kıbrısta sizin için eğleneceğim:) bu arada nizamiyede ne iş yaparsanız diye sorarlarsa megan şoförüyüm dersiniz işiniz kebab hadi hepinize kolay gelsin
    365. MEBS-ANKARA-MAMAK TOPLANIYORUZ BEYLER! (Bilgiler İlk Sayfada)

• Usta birliği Kıbrıs'a düşenler yazabilir Girne-Çatalköy'de 10 ay askerlik yapmış biri ve neredeyse tüm birlikleri gezdiğim için (ulaştırma) bilgi verebilirim.Heryer birbirine benzer zaten orada.5 parmak dağları komanda bölüğü hariç
  • ssmm kullanıcısına yanıt
    Açaydın az daha şu megan şöförü olayını hocam ya
    Neden necidir neden artısı var?
  • zfr cn kullanıcısına yanıt
    Lefkoşa Merkez Komutanlığı hakkında bilginiz var mı?
    Diğer yerlere oranla nasıldır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yufat

quote:

Orijinalden alıntı: returnwolf35

Benimde mebs hocam ama sınıf bakım yazıyor , bakımcılar ne yapar ?

Bakım bildiğim kadarıyla epey geniş bir iş tanımı olan sınıf yazıcılıktan, onarım, nöbete vs uzanıyor kademe de deniyordu galiba. Mesleğiniz ile ilgili işte verebilirler. Hayırlı tezkereler

Bakım Takımı, Lojistik Destek Komutanlığı altında bir birimdir.Benim zamanımda hep yatıştalardı.Adından da anlaşılacağı gibi bakım yapıyorlar.Ama ben oradaki askerlerin bir memnuniyetsizliklerini görmedim.Hatta bir arkadaş ekşi'de şu entry'i girmiş.https://eksisozluk.com/entry/31255629

• Mebs'in başındaki Tümgeneral rütbesindeki komutanın arabası Megandı (2007'de).Şimdiki Orgeneral Yaşar Güler, Mebs'de Tümgeneral rütbesiyle görev yaparken Meganla dolaşırdı.Sanırım yakıştırma Mebsteki en rütbeli komutanın şoförlüğünü temsil ediyor.
  • Espâda kullanıcısına yanıt
    Arkadaşa sormuşsun ama ben cevap veriyim kesinlikle Lefkoşa'dan daha iyi bir yer.Çarşı durumu biraz sıkıntılı pek bir seçeneğiniz yok.Ben uzun dönemdim Kıbrıs'ta maalesef Girne hariç diğer yerlerin çarşısı çok sıkıntılı oluyor.Bazı birlikler 2 hafta 1 ayda bir kere çarşıya çıkıyorlar.
  • Lefkoşa Merkez Komutanlığı benim zamanımda oraya kurs vermeye gittiğimizde bukadar g*tü kalkık rütbeli personel görmedim.Uzmanından tut subayına kadar aynıydı.Şimdi yeni gelenler nasıldır bilmiyorum.3 günlük kurs verme süremde çok iyi anladığım birşey daha devrecilik çok bariz gözüme çarpmıştı.Her bölükte olurmu orası ayrı.
  • Benide yazın tertipler ama çoğunuzu gönderecem ben burda kalmaya devam edecem usta da Ankara Mamak çıktı bana umarım sağ salim gider geliriz allah yardımcımız olsun.

• Eğitim Birliği
    MEBS OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI / ANKARA MAMAK / ANKARA

Esas Birliği
    14 ÜNCÜ ZH.TUG.LOJ.DES.K.LIĞI SHR.HİZ.BL. / LEFKOŞA / LEFKOŞA

Beni de yazabilirsiniz arkadaşlar. 14.üncü zırhlı tugay bir benim herhalde :)

• Hacı abi benide ekle benimde acemi birlik :ANKARA/MAMAK usta birliği:LEFKOŞA
    Buradaki arkadaşlarla özel olarakta irtibata geçebiliriz bana yazabilirler konuşuruz arkadaşlar irtibatta olalımki ister istemez bir korku oluyor bende birbirimize yardımcı olalım sonuçta ilk defa askerlik gibi birşeyle tanışacaz LEFKOŞAYA gittiğimizdede zorlanmayız evimizden uzakta gurbette olacağız.
  • acemide ustada mebs mamak çıktı bana yorumları okuduktan sonra tatile çıkıyorum moduna girdim ben. parmak arası terlik getirelimmi hocam? mubarek ne güzel anlatmışlar=)
  • Yaz benide dostum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ballerion

BEYLER YERLER DOLMADAN FİYATLAR YÜKSELMEDEN BİLETLERİNİZİ ALIN!

İZMİRDEN ESEBOĞAYA 2 KASIM SAAT 08:00 DE UÇUYORUM.. 13:00 DA TESLİM OLUYORUM..

Hocam, Pegasus mu? :D
  • cagdaska C kullanıcısına yanıt
    Ballısın tertip, nazar değmesin

Ekliyorum arkadaşlar sizleride
  • quote:

Orijinalden alıntı: eemsmt1760

Hacı abi benide ekle benimde acemi birlik :ANKARA/MAMAK usta birliği:LEFKOŞA
    Buradaki arkadaşlarla özel olarakta irtibata geçebiliriz bana yazabilirler konuşuruz arkadaşlar irtibatta olalımki ister istemez bir korku oluyor bende birbirimize yardımcı olalım sonuçta ilk defa askerlik gibi birşeyle tanışacaz LEFKOŞAYA gittiğimizdede zorlanmayız evimizden uzakta gurbette olacağız.

Benimde lefkoşa hocam neresi sizin tam ?

39 UNCU MKNZ.P.TÜM. 39 UNCU TOP.A. 1 İNCİ TOP.TB.KH. VE KH.HİZ.BL. / LEFKOŞA / LEFKOŞA
  • lebron790 L kullanıcısına yanıt
    Mamak-Lefkoşa olanlar konu başlığında tek tek PM atıp görüşebilirsiniz

(Benimde Mamak, Lefkoşa ama Lefkoşa Merkez Komutanlığı)
  • beyler ortaya bir soru bırakıp kaçayım. meslekler nedir?
    ben enformasyon teknolojileri mezunuyum.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.