Şimdi Ara

364. Dönem [Ağustos 2016] Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.102
Cevap
49
Favori
135.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sag olun arkadaslar yanitlar icin. Bir de genel olarak acemilik nasil geciyor, cok yorucu mu olacak, bizi nasil bir surec bekliyor? Mesela yanimiza kitap alsak okumaya firsat bulabilir miyiz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • giovannidrogo kullanıcısına yanıt
    Açıklandıktan sonra sülüs kağıdını almak için şubeye, yol parası için de ptt'ye gitmemiz gerekiyor son olarak. Başka da bir şey kalmıyor sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: giovannidrogo

    Sag olun arkadaslar yanitlar icin. Bir de genel olarak acemilik nasil geciyor, cok yorucu mu olacak, bizi nasil bir surec bekliyor? Mesela yanimiza kitap alsak okumaya firsat bulabilir miyiz?

    Zaman dediğiniz akıp geçiyor..

    En güzel arkadaşlıkları da acemilikte kazanıyorsunuz..

    Çok yorucu mu olucak bilmiyorum bölgeden bölgeye değişir çünkü bizim prova yürüyüş yaptığımız yerin mesafesi baya uzaktı sürekli botu yere vura vura gitmek yorucu olabilir.

    Kitap okumaya fırsat pek uzun süre bulamazsınız ayrıca götürmenizi de önermem ortam çok farklı okumak istemezsiniz :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hackersafe1

    Merhaba arkadaşlar allah herkese sağ salim gidip gelmeyi nasip etsin. Ben seneye bu zamanlar yani 368. dönem askere gitmek istiyorum. Seneye Haziranda Aöf den mezun oluyorum. Ağustos celbine yetişmem imkansız mı?

    Ağustos celbinde gitmen imkansız haziran mezunları kasım ayına kalıyor maalesef

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vViltis kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevabınız için. Peki nisan ayında uzun dönem gidecekmiş gibi tecili bozdursam, Haziran ayında lisans diplomamı götürsem kısa dönem olmaz mı?
  • Gelecek sene Ağustos celbi için 31 Mayıs 2017 ye kadar o an ki mezuniyet durumun lise MYO vs. her neyse ona göre bozdur Ağustos celbine katıl Lisans diplomasını aldıktan sonra da 30 Haziran 2017 ye kadar sevk öncesi hazırlığı şuben de yaptırabilirsin
  • sedat6716 S kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim cevabın için. Benimde demek istediğim buydu. Ama bu şekilde asteğmen olamayız sanırım.
  • Arkadaşlar tecili bozdurmuştum Ağustos celbinde askere gideceğim. Bugün birden aklıma kilom geldi boyum 170 kilom 110 askerde sorun çıkartırlar mı ne yapmam lazım. İşten ücretsiz izne ayrılacağım oraya gidip tekrar erteleme falan yapmazlar umarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yahely -- 29 Haziran 2016; 11:29:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lisans diploması ve transkript 3 fotokopi olarak teslim ediyorsun ve statün yd.subay adayı olarak güncelleniyor, yedek subay olamazsın diye bir şey yoktur işlemlerini bu tarihlerde yaptırman herhangi birşeyi değiştirmez değerleri gibi işlem görürsün ve yedek subaylık içinde en az diğerleri kadar seninde şansın olacaktır artık kısmetine ne çıkarsa
  • sedat6716 S kullanıcısına yanıt
    Anladım Hocam Çok Teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar 30.06 tarıhıne kadar askerlık yonunden bır sakıncası yktur yazan benden baska bırılerı varmı merak edıorm cvp alırsam sevınecegım. Askerlık subesını aradım sımdı dedıkı kısa donemlerle yedek subayların tarıhlerı farklı olabılır dedı. Kımınde temmuza kadar kımınde 30.06 ya kadar yazıyor bu nedır bırı bılgılendırsın lutfen..
  • LÜTFEN ANKETİ DOLDURALIM 364.DÖNEM GİDEN ARKADAŞLARIN HANGİ BÖLÜMDEN VE OLDUĞU VE BİRBİRİMİZİ TANIMAMIZ AÇISINDAN HERKES ELİNDEN GELDİĞİNDE DOLDURSUN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM

    https://docs.google.com/forms/d/1uf40pEUuUVrwjKz6OqLGD1WSIR4aqK_fx6e8z0o2Dlk/viewform?c=0&w=1

    ANKETİN SONUCLARINA BURADAN BAKABİLİRSİNİZ

    https://docs.google.com/spreadsheets/d/18cDF9GGL-kH_USi0yVyZj_y245tFCQmea230gRcM8CQ/edit?pref=2&pli=1#gid=1951087451





  • KiLLFoRFreedom K kullanıcısına yanıt
    Sınıflandırma işlemi yapılmadan ( TRT duyurusunda 22 temmuz da yapılacağı bildirildi. ) kısa dönem, yedek subay veya meslekçi olup olmadığın belli olmuyacak. Çoğu insanda 30.06 tarihi var bendede durum öyle. kimisinde temmuz yazması bi anlam ifade etmez. sonuçta bu tarihlerin yazdığı belge askerlik durum belgesi. Aynı belgenin altında sınıf ve tertibat bekliyor yazısıda var. Dediğim gibi 22 temmuzdan sonra ne olacağın belli olacak. Şubede iletişime geçtiğin adam uydurmuş biraz.
  • arkadaşlar 2013 lisans mezunuyum. 2 sene tecil ettim 2015 ten sonra bakaya kaldım ancak ikinci üniversitem hala bitmedi. ask. şubeye gittim bana ağustos celbi için işlem yapıp belge verdiler ancak okulum ağustos sonunda bitecek.

    sevk tarihinde askere gitmemek için ne yapabilirim rapor mu almalıyım? okulum bitmeden askere gidemem.
  • Benimde 1 nisan ve 30 haziran tarihleri arası sevk öncesi hazırlık işlemlerini yaptirmasi gerekir diyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tomurxx kullanıcısına yanıt
    herkeste yazıyor bu kağıt işlemlerin yapıldığını belirtiyor. bende de aynı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yahely

    Arkadaşlar tecili bozdurmuştum Ağustos celbinde askere gideceğim. Bugün birden aklıma kilom geldi boyum 170 kilom 110 askerde sorun çıkartırlar mı ne yapmam lazım. İşten ücretsiz izne ayrılacağım oraya gidip tekrar erteleme falan yapmazlar umarım.

    sen askerlikten muhafsin hocam.

    boyuna gore ust sinirin 97kg alt sinirin ise 56 kg. sen tecil bozdurdugunda sana askerlikten muhafsin demediler mi. bu kilolari tecil bozdurduktan sonra mi aldin yoksa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • capitan_67 C kullanıcısına yanıt
    Hocam Bende Öyle Dusunyorum Lakın. Su ulkede Hıcbırsey Dogru Duzgun Olmadıgı gıbı maalesef buda havada kalıor. Her askerlık subesınde farklı soyluyolar ben tecılımı martta bozdurmusum tum evrakları doldurmusum kadın bana dıorkı sız kasımada kalabılırsınız ınsanlar ona gore hayatına yon verıorlar ama maalesef karsısında sana saygı duyan bırılerı olmayınca tedırgın oluyorsun. Ben ankarada askerlık subesınde ıslemlerımı yaptm 15 tane gıse var 2 sı calısıyor dıerlerı kapalı. Banko arkasında 30 tane sıvıl memur var cogu kadın arkada a101 e su gelmıs .. aksam yemekte sunu yapcam muhabbetlerı yanı aglancak halımız bu ne yazık kı . Cvpladıgın ıcın tesekkur ederım kardsm hersey gonlunce olsun..
  • Atılgan oo kullanıcısına yanıt
    Tecili bozarken vardı ancak hiç uyarmadılar. Muayeneyi geçen sene tecil yaptırırken olmuştum. Dün gittim tecilimi tekrar uzattılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yahely

    Tecili bozarken vardı ancak hiç uyarmadılar. Muayeneyi geçen sene tecil yaptırırken olmuştum. Dün gittim tecilimi tekrar uzattılar.

    aynen hocam uyarmalari gerekiyor. ben muayrne olurken 1 kg fazlasi olan birisini geri gondermislerdi.
    neyse hayirlisi artik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.