Şimdi Ara

363.Dönem Mayıs 2016 Yedek Subay ve Kısa Dönem Adayları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
16
Favori
45.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Blgrçoban

1 martta gidip tecil bozdursam ağustosta giderim değilmi arkadaşlar ? Mayısta gitmek istemiyorum kpss gireceğim için ağustosta gitmek daha doğru geliyor. Henüz hiç muayene falan olmadım lisans mezunuyum ne zaman gidersem ağustos celbinde gidebilirim ?

ağustosta gitmek istiyorsan acele etmene gerek yok. mayıs, haziran gibi işlemlerini halledip gidebilirsin.
  • evet arkadaşlar güncel bölümleri alalim?
  • Fen ve Teknoloji Öğretmeniyim
    Gano: 2.19

Ysunay : evet
    Komando: hayir
    Yabanci dil: Hayir
    Okul: Balikesir Universitesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fire_guard -- 2 Mart 2016; 6:10:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TRT duyurusunda yer alan "Yedek subay nitelik listesi" ne anlama geliyor. Bilgisi olan var mı?
  • Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık

Y.Subay:Evet
    Komando:Hayır
    Okul:Beykent Üni

• UP
  • Arkadaşlar hukukçu yedek subay maaşı ne kadar? Askerde kalma olanağımız ne durumda benim askerlik kasım 2016 celbi. Yedek subaylık çıkar mı ?

• Yüksek ihtimalli grup hukukcu. Askerde kalma sansın emir geliyor zaten gidip ankarada sozlesmeli muvazzaf subaylıga giriyorsun kazanirsan kalabiliyorsun astegmen olarak bitirmiş olmanın cok buyuk artısı vardır mulakatta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: treko

quote:

1 martta gidip tecil bozdursam ağustosta giderim değilmi arkadaşlar ? Mayısta gitmek istemiyorum kpss gireceğim için ağustosta gitmek daha doğru geliyor. Henüz hiç muayene falan olmadım lisans mezunuyum ne zaman gidersem ağustos celbinde gidebilirim ?

ağustosta gitmek istiyorsan acele etmene gerek yok. mayıs, haziran gibi işlemlerini halledip gidebilirsin.

Hocam bir an önce bitsin bu iş istiyorum nasıl bittimi mayıs celbinin başvuruları :) p.tesi gideyimmi alırlarmı ağustosa.

Bu konu altındaki herkese Allah şimdiden hayırlısıyla gidip dönmek nasip etsin. Nasipse sizin alt devreniz olucam inşallah geldiğimde çok yüklenmezsiniz beyler :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Hocam bir an önce bitsin bu iş istiyorum nasıl bittimi mayıs celbinin başvuruları :) p.tesi gideyimmi alırlarmı ağustosa.

Bu konu altındaki herkese Allah şimdiden hayırlısıyla gidip dönmek nasip etsin. Nasipse sizin alt devreniz olucam inşallah geldiğimde çok yüklenmezsiniz beyler :)

mayıs celbi durgun sayı olarak düşüş varmış bayağı. bir kaç kişi uzadı alımlar falan dedi ama sorun olmaz tecil hakkın varsa istediğin tarihi seçebiliyorsun. Ama tecil hakkın yoksa mayısa alabilirler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

mayıs celbi durgun sayı olarak düşüş varmış bayağı. bir kaç kişi uzadı alımlar falan dedi ama sorun olmaz tecil hakkın varsa istediğin tarihi seçebiliyorsun. Ama tecil hakkın yoksa mayısa alabilirler.

Var hocam 2016 12. Aya kadar tecilliydim zaten. Yinede sıkıntıya girmeyip şubeyede sorayım olmadı. Belli olmaz şimdi ne yapacakları. Teşekkür ederim bilgi için :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ARKADASLAR E DEVLETTE YEDEK SUBAY SEVK ÖNCESİ HAZIRLIK İŞLEMLERİNE GİRDİĞİMDE BU CELP DÖNEMİ SEVKE DAHİL DEĞİLSİNİZ DİYOR ASKERLİK DURUM SORGULAMADA DA HERHANGİ Bİ BASVURUMA DAİR BİRŞEY YOK E DEVLETTE AYNI SORUNU YASAYAN VARMI MAYIS İCİN BASVURDUM AMA E DEVLETTE GÖZÜKÜYOR DİYORLAR HERKESTE BENDE YOK SİZDE BAKIP CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM

BÖLÜM: ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ
    ORTALAMA: 2,10
    YEDEK SUBAY: EVET
    KOMANDO: HAYIR
    1993 DOĞUM YILI /BURSA
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgabursa

ARKADASLAR E DEVLETTE YEDEK SUBAY SEVK ÖNCESİ HAZIRLIK İŞLEMLERİNE GİRDİĞİMDE BU CELP DÖNEMİ SEVKE DAHİL DEĞİLSİNİZ DİYOR ASKERLİK DURUM SORGULAMADA DA HERHANGİ Bİ BASVURUMA DAİR BİRŞEY YOK E DEVLETTE AYNI SORUNU YASAYAN VARMI MAYIS İCİN BASVURDUM AMA E DEVLETTE GÖZÜKÜYOR DİYORLAR HERKESTE BENDE YOK SİZDE BAKIP CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM

BÖLÜM: ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ
    ORTALAMA: 2,10
    YEDEK SUBAY: EVET
    KOMANDO: HAYIR
    1993 DOĞUM YILI /BURSA

Bir kesimde öyle bir durum var ama eğer gidip işlemleri yaptıysan büyük ihtimalle sorun yaşamazsın. sana verilen kağıtta durum yazıyor zaten. garanti olsun diyorsan bir arayıp sor yada şubeye uğra bilgi al.
  • sizde varmı oyle birşey çalışıyorum şubeye gitmem mümkün değil arayıncada bisey demiyorlar zaten geciştiriyorlar e devletle ilgili
  • 362 kıbrıstan selamlar, A grubu çıkanların çoğunluğu buraya gelicek , kıbrıs çıkarsa gelmeyin hele bulunduğum 39.topçu alayı türkeli'ne düşerseniz kesinlikle uzak durun..hakkınızda hayırlısı

• Arkadaşlar askerlik işlemlerimi 2 şubatta yaptım fakat şimdi e devletten bakınca sevk başvuru sorgulamada bulunamadı yok gibisinden şeyler diyor sevk başvuru formunu askeriyede doldurdum 28 nisanda yerin belli olur demişlerdi ek olarak bişe yapmam gerekiyor mu gec olmadan aydınlatırsanız sevinirim

• R.Akkaya R kullanıcısına yanıt
    askerlik durum belgesi sorgulayınca ne diyor. ?
  • Beyler bu hafta şubeye gitsem Mayıs celbinde gitme imkanım var mı?
  • progulchik P kullanıcısına yanıt
    Yani ordaki belgede neyi soruyosun sınıf tertibat bekliyor yazıyor

• treko kullanıcısına yanıt
    Yarın şubeye gitsem Mayıs celbine alırlar mı? En kek dönem nasıl durgun oluyor onuda anlamadım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.