Şimdi Ara

363.Dönem Mayıs 2016 Yedek Subay ve Kısa Dönem Adayları (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
16
Favori
45.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yedek subay bursa gemlik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cankurso C kullanıcısına yanıt
    Hangi üni kardeşim bende veteriner hekimim büyük ihtimal beraberiz :)

• afyon kocatepe unv. senin? insallah uzun donem cikar yaa. cok istiyom :D

• Bende Erciyes kardeşim inşallah bende uzun istedim benim komando da evet :)

• erdemcan38 E kullanıcısına yanıt
    memnun oldum kardesim :) gemlikte buyuk ihtimal beraberiz. numarami ozelden atiyom haberlesiriz. foto koyariz foruma :D bu arada arkadasin biri yedek subay. su an adanada. subat donemine 51 vet. hek. katilmis. hepsini hic bakmadan gemlige gondermisler. insallah bizimde oyle sey olur. kac kisiyiz ki acaba :)

• Herkese merhabalar. Bende Mayıs celbi ile gidiyorum. Çok büyük bir ihtimalle meslekci asteğmen olucam . Hepimiz için hayırlısı olsun.

Bölüm : Elektrik Mühendisi
    Ortalama: 3.00
    Ysubay: Evet
    Komando: Hayır (Komando olmaz )
    Sehit Gazi Yakini: Hayır
    Bildigi diller: Yok
    Okul: Yıldız Teknik Üniversitesi (Lisans), Yıldız Teknik Üni. ( yüksek Lisans donduruldu)
  • Teslacı T kullanıcısına yanıt
    Meslek kurasi ysubay h.o

• sosyolog45 S kullanıcısına yanıt
    Kisa donem er

• Merhaba arkadaşlar. PTT kartım bugün gelmiş.ailem teslim aldı.dağıtılmaya başlandı haberiniz olsun:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartlar da dağıtılmaya başlanmış. ayın 22 sine vakit geçmiyor. durdu nerdeyse. bir an önce açıklansa da hazırlıklarımızı yapsak
  • Slm arkadaşlar umarım 2.gruba dusmeyiz başvurunun az olması ilk grupta gitme i htimalimizi güçlendiriyor mu sizce ?

• ptt kart geldi herkese hayırlı olsun :)
  • Bolum: geomatik(harita)muhendisi
    Ortalama: 3.38
    Ysubay: Hayır
    Komando: Hayır (Komando olmaz )
    Sehit Gazi Yakini: Hayır
    Bildigi diller:ingilizce yds:66.25
    Okul: Afyon kocatepe universitesi

Pavlus sen bu isten anliyosun hocam bende bu donem gidiyorum fakat yedek subaylik sorusuna hayir dedim ama gitmek istiyorum cikarmi cikmazmi bilmiyorum senden cevap bekliyorum. Hatitacisin cikma ihtimalin var diyenler var ama bilmiyorum

• Arkadaşlar cep telefonu konusunda facebookta sorular geliyordu erman (pavlus) denen zat kendi kurduğu grupta insanları yanlış yönlendirdiğini farkettim ve yalan yanlış bilgiler verdiğini söylediğimiz için gruptan atmış buradan yazalım.

Acemi birliğinde yasal olarak telefon götüremezsiniz demiş. Bu bilgi yanlış arkadaşlar. Acemidede ustadada akıllı ve kameralı telefon olmamak kaydıyla askercell ile birlikte telefon götürmeniz hakkınızdır. İnsanları kandırmanın bir gayesi ve amacı yok.

Aynı zamanda belirtmek isterim ki heryerde benim düşüncelerim geçicek havasına girip gerçek hayatta bir baltaya sap olamamak askerdr sıkıntısını çekeceğiniz bir hal alıcaktır. Doğru bilgiyi verene şükretmek yerine ben haklıyım nidaları atmak hemde hiç bilgi sahibi olmadan bunu yapmak acınası bir hal ve harekettir.

Buradanda atsana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• meminkilic kullanıcısına yanıt
    Yari yariya hayir demissin ortalama yuksek dil bilgin var cikma ihtimali var ama evet deseydin kesindi lakin hayir diyince evetler daha oncelikli ama ckabilirde

• Blgrçoban kullanıcısına yanıt
    Sen daha askere gitmeden once akili telefon isini garantiye almaya calisan birisisin ben sana ne desem bos akilli telefon yasaktir egitim birliginde askercell dahi olsa yasaktir ama komutan kalkip insiyatif kullanir sorumlulugu da ondadir bizim milletce olayimiz var birisinden bir sey gorur aa bu yasalmis mantigiyla bakar. Ikincisi su sen egtimde nasil basarili olcam mi komutanlarim beni begenecek mi bana sans taniyacaklar mi demeden sacma sapan bir telefonu garantiye almaya calisan asker olmaya layik olamayacak kadar dusuksun sana bir sey demeye gerek yok. Askercell egitim birliginde yasaktir usta birliginde aksam altidan sonra serbesttir akilli telefon hepten yasaktir yasalara gore.

• quote:

Orijinalden alıntı: pavlus

Sen daha askere gitmeden once akili telefon isini garantiye almaya calisan birisisin ben sana ne desem bos akilli telefon yasaktir egitim birliginde askercell dahi olsa yasaktir ama komutan kalkip insiyatif kullanir sorumlulugu da ondadir bizim milletce olayimiz var birisinden bir sey gorur aa bu yasalmis mantigiyla bakar. Ikincisi su sen egtimde nasil basarili olcam mi komutanlarim beni begenecek mi bana sans taniyacaklar mi demeden sacma sapan bir telefonu garantiye almaya calisan asker olmaya layik olamayacak kadar dusuksun sana bir sey demeye gerek yok. Askercell egitim birliginde yasaktir usta birliginde aksam altidan sonra serbesttir akilli telefon hepten yasaktir yasalara gore.

Akıllı telefon serbesttir falanmı yazdım hayırdır ? Nerenle dinliyorsun olayı anlamadım ? Ben asla akıllı telefon serbest falanda yazmadım.. okadar antipatik saçma sapan birisiymişsin ki 361. Dönemde askere gidip senden tövbe eden var. 364. Dönemde gidip iyiki bu tiple aynı dönemde gitmiyoruz diyen var. Gelmişsin hala laga luga.. acemi birliğindede yasal hakkındır askercell kullanımı.. kendi bildiklerini daha doğrusu bilmediklerini insanlara sunmaya çalışmaktan başka yaptığın birşey yok..

Sanarsın askeralma daire başkanı.. tripler trilyon ama gram bilgi yok.. millete sen şuraya gideceksin sen bueaya gideceksin sen komando olamazsın seni kesin y.subay yaparlar tripleri.. ulan daha 3 ay önce konu açıp benden y.subay olurmu beyler diye ağlaşan adam gelmiş herşeyi ben biliyorum triplerine girmiş..

Sen acemi birliğinde telefon ne olursa olsun yasak demedinmi ? Yasal olarak yasakta şöyleydi böyleydi demedinmi ? Ulan turkcell ile tsk yaptığı anlaşmada dahi askerlik süresi boyunca diyor. Ki acemide dahi askercell ve kamerasız akıllı olmayan telefon serbest.. bunu insanlara söyleyince gruptan atıp adammı oldun sanıyorsun ? Bunu sana hissettiren nedir ? Bu ezikmişlik pskolojinin sebebi nedir ? Burada herşeyi ben biliyorum tribinin sebebi nedir ?

Aynı zamanda 364. Dönemin facebook adresinden kovulmadınmı sen ? Onun yanında açılmış kendi döneminin bir adresi varken 2. Sayfanında kurucusu değilmisin ? İnsanlarla bu denli anlaşamayıp her ortamda sorunlu ve ilgi çekmeye çalışan ergen tip sen değilmisin ?

Buradada blokluyorum ciddi anlamda askerde senin birliğine düşersem bu ezilmişlik pdkolojini kendi yöntemlerimle çözeceğimi düşünüyorum. Zira seni bu kafayla çözeceklerindende şüphem yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Blgrçoban kullanıcısına yanıt
    Kes uzatma bak isine

• portalturks P kullanıcısına yanıt
    Bilemiyorum portalturks, hüküm verip olmayacak umutlar vermek istemiyorum. Sadece kilon boyuna göre fazla ve komandoya hayır demişsin. Bu yüzden komando olma ihtimalin düşük derim. Kısa dönem daha ağır basıyor gibi tercihine göre... Ama son sözü TSK söyler.
  • Beyler edevlette sınıf tertibat bekliyor yazıyor. Bu ne anlama geliyor

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.