Şimdi Ara

360 security ne ayak?

5 sn
12
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • birden bire ekrana çıktı. birde telefon sürekli titriyor, akılları sıra beni korkutacaklar

360 security ne ayak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marcus Glory -- 10 Ocak 2016; 13:20:54 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: altı ok

birden bire ekrana çıktı. birde telefon sürekli titriyor, akılları sıra beni korkutacaklar

360 security ne ayak?

genelde bu tür reklamlar site kaynaklı oluyor, kısaltılmış linkler reklam linkleri yönlendirmeli linkler sebep oluyor hocam fakat 360 securitye pasif olduğu için mi yoksa bu sahte virüs reklamına kendisinin mi neden olduğunu kastettğinizi anlayamadım.

@seroxim, genelde siteler sebep oluyor bunlara aptal saptal siteler açıkçası modemden de olabilir ama buna göre çok ama çok düşük ihtimal çünkü bu tür siteler çok yaygınlaştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kedroid -- 11 Ocak 2016; 3:24:11 >

• Root suz android kullanılmaz
    Root la bak rahatına ne reklam ne başka birşey

• 360 Security bir deneyeyim kullanayım dedim vay arkadaş demez olaydım :) Karıştırmaya başladım şuan izin ver buna izin ver derken tüm özellikleri açtım telefon uyku modunda iken 1 saatte %23 şarjı ekran kapalı iken bitirdi , şarja taktım cihaz açıldı ekran komple titriyor bir an korktum donanımsal sorun diye aklıma hemen 360 security geldi sildim yeniden başlattım titreme gitti.

Maalesef batarya güç hızlandırma adı altında yayınlanan uygulamalar dan şimdiye kadar veril alamadım. Hepsi de dediğinin tam tersini yaparak kullanıcıyı mağdur eden yazılımlar.

Orijinalden alıntı: symbolcu

Root suz android kullanılmaz

hocam root ile en iyi reklam engelleme nasıl yapabilirim?

Orijinalden alıntı: kvothe6

quote:

Tel markasını bilmiyorum fakat rootlu ise xposed modülü var bunu bir araştırın.xda da konusu vardı.Sonra min min guard diye modülü var onu kuracaksınız.(xposed siz çalışmaz)

360 ise diğerleri gibi gereksiz bişey androidi anlayan birisi virüsle falan işinin olmayacağını bilir yani androide virüs bulaşmaz virüs Linux tabanda kodlanmaz (çalıştırılabilir kodlama) ha siz kurup izinleri verirseniz root ile de yetkilendirirseniz o ayrı..

Ad-block kullanın root için adaway iyidir..Web tarayıcı olarakta ucweb kullanabilirsiniz içinde gömülü gelen ad-block özelliği var bunların hepsini engelliyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MexeSs -- 11 Ocak 2016; 20:52:10 >
  • Pop up reklamları oluyor bunlar. Root atıp adaway kurmanız daha iyi olur. Bazı dolandırıcı firma veya şahıslar sonu .mobi gibi olan sitelere bu tarz reklam yollarıyla izinsiz üye yapıyorlar ve haftalık 14 tl nizi alıyorlar.

• İnternetten illegal içerikli sitelere girdiğinizde bu tür pop up reklamlar gelir. İtibar etmeyin. Android hiç bir zaman size virüs girmiş diye uyarı vermez. Hele hele chrome üzerinden bir site üzerinden.
  • Bu tur uyarilari hep bisiler indirmeye kalktigimda aliyorum apk indirwcegim ornegin download yapacagim siteye girdigimde basliyor titremeye virus bulasti diye. Ben buna tek cozumu dophin browser kullanarak cozdum pop uplari engelliyor. Ad blok ozelligide mevcutmus icinde

quote:

Orijinalden alıntı: kvothe6

quote:

Tel markasını bilmiyorum fakat rootlu ise xposed modülü var bunu bir araştırın.xda da konusu vardı.Sonra min min guard diye modülü var onu kuracaksınız.(xposed siz çalışmaz)

minguard tarayıcıdaki reklamları tam olarak engelleyemiyor hatta bazı uygulamalardaki reklamları bile, malsef hala en iyisi ****. ****ta işine gelen reklamı gösteriyor ender de olsa ama en iyisu bu...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.