Şimdi Ara

360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü (582. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.013
Cevap
345
Favori
519.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 580581582583584
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Umarım stoklar güncellendi mesajı attığımda alan almıştır, arkadaşlarında dediği gibi zammı yemiş aksesuarlar geçmiş olsun.


    Bu arada bu gece itibariyle trendyolda S10 un 7900 TL den satılacağını iletiyim firma instagram hesabından paylaşmış


    360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü


    https://www.trendyol.com/360/360-s10-vacuum-mop-pro-cleaner-akilli-robot-supurge-p-107149711?boutiqueId=613399&merchantId=200934





  • oqi kullanıcısına yanıt
    Dün akşam alayım mı almayayım mı derken aldım gitti, indirim kodu da makbule geçti bu arada. Teşekkürler.
    Dün 729 olan fiyat bugün 909 olmuş az önce gördüm.
    Aliexpress'te yarı fiyatına bulunabiliyor ama kargosu, gümrüğü, beklemesiyle uğraşmak istemedim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar robot farklı farklı olmayan odalar hesaplıyor. Onları silmenin yolu var mı? (S10)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • b.büke B kullanıcısına yanıt

    evet aynen oyle, telefonla kac kez aramama ragmen cevap veren olmadi. cozecekler tabi, kacari yok. deveden buyuk fil var bosuna denilmemis.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brksln B kullanıcısına yanıt
    Maalesef yok, bildiğim kadarıyla hiçbir markada yok. Çoğuna önerdik hatta 360 fabrikaya kaç kez mail attık ama yok, ilk olmak öncü olmak isteyen yok...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü

    Merhaba arkadaşlar yaklaşık 14 aydır 360 s10 kullanıcısıyım. Cihazımdan da çok memnunum. Bugün rutin temizliklerini yaparken alt kapakta bu şekilde parçalanma ve ayrılma olduğunu farkettim. Bununla ilgili ne yapabilirim? Yetkili servis(sherman) bu konuda yardımcı olur mu? Tecrübe edeniniz varsa bilgilendirirseniz çok mutlu olurum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Şu alt kapaktaki plastiği de ayrı satsınlar

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ashkiya26 A kullanıcısına yanıt

    Geçmiş olsun hocam, bu kısım tamamiyle zemin ile ilgili olduğundan garanti kapsamında birşey yapılacağını sanmıyorum, çok yeni olupta bir arkadaşımızın değiştiklerini hatırlıyorum gibi önceki mesajlardan ama sizin baya olmuş yenisini almanız gerekir ama yine de tabiki firma ile irtibata geçip bir danışmakta fayda var.

  • oqi kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam yarın bir iletişime geçeyim bakalım. Özellikle yetkili servis olsun diye tercih ettiğim 360 marka robot bakalım bize ne getirecek..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ashkiya26 A kullanıcısına yanıt

    Geçen hafta aynı sorun ile ilgili iletişime geçtim. Lastiği ayrıca satmadıklarını ve kapağı komple sattıklarını söylediler. Daha önce aynı sorun ile karşılaşan başka bir arkadaş eski bir silecek lastiğini bir şekilde uydurduğunu söyledi.


    Robotlar eskidikçe bu lastik ile ilgili sorun yaşayanların sayısı artıyor...

  • S9 modelini tam 1 yıldır kullanıyorum. 1 yıllık süreçte günlük ortalama 40-50 m2 alan temizliği yapan cihaz 300 saat ortalama kullanım ömrü olan ana fırçanın 200 saate yakınını tüketti ve çok iyi durumda. 300 saatten fazla da kullanılabilir görünüyor. Fakat bu süre sonunda yukarıda post paylaşımlarında bahsi geçen koruma kapağındaki silgeç kauçuk formunu yitirmiş durumda. Sherman ile bugün yaptığım görüşme neticesinde kauçuğu diğer arkadaşların da belirttiği gibi tek başına satmadıklarını, koruma kapağını sattıklarını belirttiler. S9 modeline uygun olanın fiyatı bugün için 300 TL imiş. 300 saatten fazla dayanabilecek, tek başına pahası da en yüksek sarf malzeme olan ana fırça sitelerinde 199 TL'ye satılıyor. Toz toplamada en az ana fırça kadar önemli fakat cihaz pazarlanırken adı anılmayan sanki ömürlükmüş gibi kapağa monte edilmiş kauçuk parçasını almanın maliyeti ise 300 TL. Ve kauçuğu elde etmek için ihtiyacınız olmayan ve artı maliyeti olan kapağı da beraberinde almaya dayatma. Nereden tutarsanız elde kalıyor mesele. Akıl alır gibi değil!


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dizdar kullanıcısına yanıt

    Kral o lastik çıkan birşey değil, çıkıyor sandığın için mi böyle yazdın bilemedim ondan bir yazayım adamıma dedim.

    Kapakla birleşik olan bir plastiği ayrı satamazlar satsalarda alıp takamayız geçmeli değil.

    Bugüne kadar denediğimiz hiçbir modelde o kısım geçmeli değildi bilgin olsun dostum.

  • oqi kullanıcısına yanıt
    Peki diğer firmalarda bu parça nasıl hocam ayrılma kopma yaşanıyor mu? Tecrübelerinize istinaden soruyorum. Robocrock Xiaomi ürünlerinde mesela... Çevremde çok robot kullanan arkadaşım var hiç bu parçadan şikayet edeni duymadım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herkese merhabalar,


    Firma ile bugün yaptığımız görüşmede aksesuarlara seçenek eklediklerini ilettiler şuanda S10 için yapıyorlar ilerleyen dönemde diğerlerine de yapacağız dediler bilginiz olsun yani Aliexpressteki gibi seçenek var artık misal beze ihtiyacım yok öyle bir set yoktu gelmiş biz beğendik açıkcası.


    Tabi asıl güzel olan kısma geleyim bizim RKafalar30 kodu vardıya 30 TL indirim sağlayan sadece set alımında geçerliydi o da 909 TL , 400 TL üzeri ne alırsanız alın artık geçerli set met kuralını kaldırdılar.


    https://www.sherman.com.tr/s10-aksesuar


    Bilgilerinize.

  • ashkiya26 A kullanıcısına yanıt

    Dostum facebook, telegram, youtube sırf kendime ait olanlar değil çoğu markanın çoğu youtuberın kanalını inceler bol bol zaman harcarım ayrıca yabancı facebook gruplarını da takip ediyorum sırf 360 yada roborock yada xiaomi olarak ayırmadan bu olayı her markada azda olsa görürüm bu tamamen zeminle alakalı durum hiçbir markanın o lastik yırtıldığında gel değiştirelim diyeceğini sanmıyorum tamamen kullanıcı kaynaklı bir durum olması sebebiyle garanti kapsam dışı bırakılır (Çok yeni değilse)


    Bu iş biraz Bosch marka Aerotwin silecek ile Aeroeco silecek farkı gibi, Aerotwin alıp sileceği çalıştırmadan arabaya binmeden önce bir ufaktan kaldırıp cama bırakmazsan altında geceden biriken ince toz taneleri vs hem sileceğe hem cama zarar verirya o mantık.


    Bu arada birçok youtuberın içine ettiği leş gibi robotları da 1 ay kadar kullandık, kendimiz de aylarca yıllarca robotlar kullandık misal Robogil,iRobot ve 360 ı çok uzun süredir deneyimliyoruz, Allah yukarda daha bir tanesinin ana fırça kapağındaki lastiği kopmadı yada yırtılmadı ama ben aylık bakımlarımda ılık suyla nazikçe ovalarım öyle temizlerim ha olamaz mı olur fabrikadan bir noktası defolu çıksa ilk birkaç kullanımda zaten ayrılır yırtılır onu da servisler garanti kapsamında değişir ama 6 aylık 1 yıllık robotlar yırtılıyorsa zemin kaynaklıdır çok net.


    Yazımı üstadımızın incelemesindeki şu kısımla kapamak isterim ;

    https://www.youtube.com/watch?t=134&v=LyvjoFQdsrk&feature=youtu.be , o lastik biz Robot Kafalar'a da aynı hissiyatı uyandırdı belirtmek isterim.





  • oqi kullanıcısına yanıt

    Oktay kardeşim S9'da fırça koruma kapağındaki 4 küçük vidayı açıyorsun ardından çok güzel bir şekilde çıkıyor. Geçmeli. Hemde bir güzel araya birikmiş tozları temizliyorsun. Parçanın sökülüp sökülmediğini test etmeden yazacağımı düşünmen şaşırttı doğrusu. Diğer modellerde de benzeri olduğunu düşünüyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adama bak bee sana helal olsun valla yazmadan önce Dizdar bu sökülmediğini bilmiyor olamaz dedim şaşırdım meğer ben bilmiyormuşum inan vida vs sökmedim ben garanti maranti olaylarından dolayı, görsel atarsan ben de dahil herkes bilgilenir gerekiyorsa fabrikaya da yazalım geçmeli ise ayrıca satışı olmalı tabiki 👌 firmaya da iletirim ayrı satışması gerektiğini fabrika tek olarak gönderiyor mu onu sordururum aksiyon alırız.

  • oqi kullanıcısına yanıt
    Bugün sherman ile geçtiğim irtibat sonucu alt kapağı 400 TL ye sattiklarini ve kendilerinin bir hatası olmadığını ilettiler. Ben hala öyle bir parçada 1 senelik kullanımda o kauçuk lastiğin kopmasını direkt kullanıcı hatası deyip üstünü kapatamıyorum açıkçası. Bu tasarım, dizayn veya kullanılan malzemedeki kalitesizlikten kaynaklıdır. Ana fırçam yan fırçam hepsini geçtim hala hava filtrem bile sıfıra yakın temizlikte duruyorsa ben o parçayı ilk yıpranan ürün olarak kabul edemem. 2 abim robocrock S5 max kullanıyor ve ikiside benden önce aldı robotlarını ve ikisinde de bu şekilde bir alt kapakta kopma falan yaşanmadı ve hatta onlara bunu söyleyince dalga geçtiler al sana fantazi aramanın sonucu diye. bende S5 max almak istedim onunla bunun arasında çok gidip geldim ve muhattap bulamam diye s10 seçiminde bugün shermanin verdiği cevaplar karşısında çokta distribütör garantisi aramamam gerektirdiği hissini verdi. Bir kez daha robot almam gerekirse 360 firmasının hiçbir ürününe bakmam bile muhtemelen. Piyasa malı diye tabir edilen çok satılan ürünler dururken macera aramaya gerek yok. Robocrock Xiaomi marka robotların aksesuarları peynir ekmek gibi bulunurken biz anca anca aksesuar sahibi olabilecez oda olabilecek en fahiş fiyatlarla.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • ashkiya26 A kullanıcısına yanıt

    Açıkçası ilk niyetim 360 s10 almaktı. Ali Beyin yılsonuna doğru bir ürün çıkacak demesi ile erteledim. Şuan yaşadıklarınızı okuyunca s10 ürünü beğenmeme rağmen almama fikri ağır basmaya başladı. Tabi yedek parça fiyatları da buna etken oldu.

  • mkkabaoglu kullanıcısına yanıt
    Ben s10 alıp almama konusunda seni olumsuz etkilemek istemem dostum. Açıkçası ben robottan genel anlamda şu parça kopma işi olana kadar çok memnundum ama beni bu dakikadan sonra nasıl bir temizlik performansı bekliyor onu bilemiyorum. Çünkü ben o sherman denen firmaya 400 TL verip o alt kapak dayatmasini almayacam. Sherman gibi firmanın tekelinde iken bu robotu almasanda olur gibi. Çünkü bu robotla ilgili çıkacak tüm masraf ve aksesuar fiyatları onların insiyatifinde. Herhangi bir rekabet yok.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 580581582583584
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.