Şimdi Ara

360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü (403. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.013
Cevap
346
Favori
519.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 401402403404405
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • S10 sipariş edip kargolama bekleyen varsa bugün görüştüm. Cuma’ya kadar stoklarda olur aynı gün kargolama yaparız dediler.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cevdet141 C kullanıcısına yanıt

    TG dan beni kırmayıp değerli bilgiyi forumdan da paylaştığın için sağol varol hocam merak eden çoktur, tekrar tekrar teşekkürler bilgilendirme için.

  • oqi kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam genel olarak bilgi kaynağı olarak bizde size başvuruyoruz :) asıl biz teşekkür ederiz genel ilginiz için

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • @oqi hocam daha önce bir süre Viomi SE marka/model cihaz kullandıktan sonra 360 S7 marka/model cihaz sipariş verdim. Henüz cihazı kullanmaya başlamamışken önlem almak maksadıyla sormak istediğim; Xiomi ve alt gruplarında bulunan sadece kenarları süpürerek harita oluşturma seçeneği var mı? Şu sebeple soruyorum. Benim salonumda tam 10 cm yükselikliği bulunan bir orta sehpam var. Viomi ile kenarları süpür modunda harita çıkarırken bu sehpa haritada belirdi ve ardından sehpayı yasaklı alan içine aldım. Böylelikle cihazın ilk günden lidar sensörünün sehpaya sıkışarak hem zarar görmesinin hemde çizilmesinin önünü geçmiş oldum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dizdar -- 21 Haziran 2021; 22:11:28 >
  • Dizdar kullanıcısına yanıt

    Selamlar Dizdar hocam, öncelikle S7 gelince bize güzel bir SE kıyası yaparsanız memnun oluruz bu arada bozuldu yada iademi ettiniz yada aileden birine mi verdiniz ?


    360 markasında kenarları süpürerek harita oluşturma olayı yok, ilk haritalama sırasında belirttiğiniz odaya geldiğinde odaya girmesi ile zaten haritalamış olur uygulamadan durdurup yasaklı alanınızı seçebilirsiniz (Temizliğe kenarlardan başlar) yada sehpanın etrafına engel koyarsanız da kolayca sorunu çözmüş olursunuz yani kenar süpürme ile haritalamanın olmaması sizi büyük derecede zora sokacağını yada keşke olsaydı dedirteceğini hiç sanmıyorum.

  • bugun s10 aldım bakalım, hangi uygulamayı kurmamız gerekiyor, ilk kullanım için tavsiyeleriniz varmı acaba

  • oqi kullanıcısına yanıt

    Öncelikle cevabınız için çok teşekkürler. Ürünü Amazon'dan almıştım. 1.5 aylık kullanım sonrasında cihaz çamaşır makinasının sıkma programında çıkardığı sesin uzaktan kulağımıza gelen haline benzer bir ses çıkarmaya başladı. Ardından Hepsirobot ALi bey'den konu ile ilgili görüş rica ettim. O da video çekmemi istedi. Videoda benim bahsettiğim sesin yakalanması maalesef zordu. Fakat ALi bey ayrıca benim standardı budur dediğim, robotun yürürken tekerleklerinden gelen cırlama sesi içinde, tekerlek dişli sisteminde sorun var ünitenin değişmesi lazım deyince ikinci bir sorunda eklenmiş oldu. Amazon müşteri hizmetlerine durumu anlatınca onlarda iade etmem için kayıt oluşturdular ve ürünü iade ettim.


    Viomi SE ile yaşadığım sorunu ve kullanım senaryomu Ali bey'e Robot Süpürgeler Hakkında konusunda detaylıca yazdığım mesaj ve gönderdiğim videoların linkini aşağıya bırakıyorum. Konuyu merak eden, benzeri sorun yaşayan kişiler istelerse okuyup, izleyebilirler.


    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/149420010

    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/149430546



    360 S7'yi kullanmaya başlayınca Viomi SE ile farkları, avantajları varsa tabiki dezavantajlarını :) memnuniyetle kıyaslar ve yazarım. Keza Viomi SE yetenekli bir cihaz olmasına rağmen yazılımında ciddi eksikler ve özellikle buglar bulunmaktaydı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dizdar -- 21 Haziran 2021; 23:18:49 >




  • Tatil planı yapanlar için (kendim dahil); Sherman ile robotların uzun süreli evde olmadığımız (20 gün) durumda ne yapılması gerektiğiyle alakalı soru ilettim. Aldığım cevap ile benim gibi tatile gidecek olanların robot süpürgelerini nasıl ve ne durumda bırakmaları gerektiği konusunda sizlere de yardımcı olur diye buraya bırakıyorum.

    Robotu kapatın ve şarj ünitesinin fişini çekin. Böylece elektrik tüketmez ve robotun da şarjı bitmez. Şarj %100 iken yapabilirsiniz bu işlemleri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpxtreme -- 22 Haziran 2021; 0:20:36 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu karyola ayaklarını yarım cm kadar yükseltmenin en mantıklı yolu ne olabilir sizce sayın 360 kullanıcıları??
    360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karyolanızın ayağının genişliği-uzunluğu ölçüsünde yarım cm yükseklikte olacak şekilde herhangi bir mobilya üretim, marangozluk işin yapan biryere ahşap parça kestirip ayakların altına koymak. Hatta yapıştırabilirsiniz bile. Bence en pratik ve ucuz yöntem bu diye düşünüyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dizdar -- 22 Haziran 2021; 0:54:20 >
  • alpxtreme kullanıcısına yanıt
    👌şuan tatildeyim ve tatil öncesi aynen bu şekilde yaptım doğrusu bu 👍 tatil dönemi ilk mesaja yapıştıralım bunu 🙏

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • | OMG! | kullanıcısına yanıt
    En basiti altına keçe koymak

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • social kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun inşallah güzel günlerde sorunsuz kullanırsınız.

    Konumuzun ilk mesajında çok detay ve önemli bilgiler var hazır robot gelmemişken incelemenizi tavsiye ederim.

    İlk kullanım ve kurulum için kısaca evi toparlayın haritalamaya hazır duruma getirin ayna yada fransız balkon varsa alt kısımlarını gazete vs kaplayın yansımalar haritayı yanıltabiliyor sonrasında sessiz modda uygulamadaki haritada güç arttırma kapalı olacak şekilde salın eve takılsın müdahale etmeyin o odadan çıktı diğerini geçti vs demeyin kendi haline bırakın işi bitip haritanızı çıkartınca uygulamadan dilediğinizce böler adlandırır birleştirirsiniz.

    Girmekte zorlanacağı ve üstünü çizebileceği alanlar var ise girişini engellemeye özen gösterin.

    Takıldığınız yada aklınıza gelen başka soru ve sorun için tüm 360 sahipleri burada dilediğinizce sorabilirsiniz mutlaka müsait olan birileri yardıma koşacaktır.





  • oqi kullanıcısına yanıt

    Teşekkurler videoları izliyorum, şarj istasyonu için onunde ve yanlarında 50cm boşluk olması gerekıyormu.

  • social kullanıcısına yanıt

    Ön 1 yanlar 50 cm daha doğru olur ama evin durumuna göre siz ona layık bir yer bulursunuz zaten 360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü Boru değil S10 360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 

  • Selamlar arkadaşlar 3 aydır s7 pro kullanıcısıyım genel anlamda memnunum cihazdan bir arkadaşım cihaz alacak yardımcı olmamı istedi ben de takip etmiyorum cihazı aldığımdan beri, 2500 TL civarına alınabilecek f/p ürünü tavsiyeniz var mı? Mesela ben şuan alacak olsam lidar sensörü olmayan cihazlara bakardım heralde heryere girmesi için

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tt059 T kullanıcısına yanıt
    Arkadaşınızın yükseklik sorunu varsa mijia 1c yada dreaneiime f9 önerin ama lidarsız modellerin kullanımı haritalaması vs sizin S7 gibi değildir onu da göz önüne alın. Bütçe arttırılabilir ise 8.5 cm S10 çıktı robot içine gömülü lidarı mevcut.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Anladım hocam ozaman s7 yi önereyim haritalama da önemli yazılım da, ilginiz için teşekkürler iyi forumlar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Akiro

    Merhabalar,

    S7 modelini geçen hafta sherman'dan aldım. Hanım alındığından beridir 5 civarı tam temizlik yaptırmış. Cihazda bugün sorun çıkmış, shermana yazdım fakat pazar diye yanıtı yarın alırım.

    Cihazın yan fırçası hiçbir şekilde durmuyor, temizliği bitirdiğinde, şarjı azalıp dock'a gittiğinde vs. hiçbir şekilde durduramadım. Sadece üstündeki power tuşuna 5 sn basılı tuttuğumda cihaz kendini kapattığı için anca öyle duruyor(reset işlemi yapmayı bulamadım bir türlü). Başına böyle birşey gelen oldu mu?

    Ayrıca cihazın ön tampon bölgesinde çarpışmalardan dolayı çatlaklar meydana gelmiş, 5 kullanımda bu kadar çatlaması hayal kırıklığı yaşattı ve cihazın lidar sensörünün oradaki 360 logosunun gri renkteki 0 yazısı kalkmış bugün(herhalde mutfak tezgahının altına girmeye çalıştı) bu kadar kolay kalkabileceğine şaşırdım. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim. Teşekkürler.
    Geçmiş olsun şaşırdım cihazda çatlak oluşmasına, 1 yaşındaki oğlum s7 ye yapmadığını bırakmıyor çalışırken sürekli arkasında emekliyor ittiriyor, şarjdayken üzerine çıkmaya çalışıyor, ittiriyor gitsin diye, power tuşuna basıp otonom çalıştırıyor cihazın başından alınca da ağlıyor korkuyorum lidar sensörüne zarar verecek diye, ne kadar sağlam cihazmış diyorum kendi kendime ama eninde sonunda bişey yapacak ona yakın zamanda bekliyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • | OMG! | kullanıcısına yanıt
    Hemen hemen aynısı bende var hocam mobilyanın

    360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü

    Ben alttan 2 ila 3 santim kadar ayaklar boyutunda ek mdf koymayı düşünüyorum. Başka bir ayak takıp görselliğini bozmamak adına.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 401402403404405
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.