Şimdi Ara

360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü (382. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.006
Cevap
346
Favori
518.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 380381382383384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mavishow kullanıcısına yanıt

    Kuzen bu arkadaşın robot fan arızası uyarısı veriyordu videoda da fanın çalışmasığını düşünüyorum ondan öyle yazdım sessiz modda bile olsa fan sesini alırız bu videodaki gibi olamaz o kadarda değil.

  • jagatai J kullanıcısına yanıt

    Aynen ben makul ve istediğim fiyatı yazdım 360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü Senin dediğin rakamlardan gelirse de mutlaka satılır ama şuanki gibi peynir ekmek style olmaz peynir ekmek için benim fiyat şart 360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 

  • _BLooDLiNe_ kullanıcısına yanıt

    Valla dostum sherman'ın satacağı fiyattan emin olsak aynen kaçırılmayacak fırsat ama 4500 den sattığını düşün 200 TL için...

    Rakamı net bilemediğimizden indiegogo için birşey diyemiyorum maalesef dediğiniz gibi 5500 6000 olacaksa 4300 TL süper bir rakam olur yalnız bu durumda da garantiyi sorgulamak lazım birşey olunca yurtdışınamı isterler robotu acaba bilemedim öğrenmek lazım eğer öyle ise yeni bir teknoloji yeni bir robot sıfır deneyim büyük risk olur gibime geliyor. Bir sorun olsa yurtdışına git gel bu pandemi döneminde aylar sürer.

  • oqi kullanıcısına yanıt
    Hocam ben s9 ve s10 un çıkış liste fiyatlarını referans alarak bi yorum yaptım kendimce; Firma s9’u 599$ dan satışa çıkarmış. S10’un 799$ olacağını söylüyor. Tabi indirim dönemlerinde bu fiyatların çok altına satılmış ama arada 200$ lık bir fark var. Sherman s9 için en son 3999₺’den satış yapmış sanırım. Bunun üzerine çıplak(vergi vs. olmadan) 200$ koysak yaklaşık 5600₺ ediyor bugünkü kurla. Sherman bizi şaşırtıp bu fiyatın altında satış yaparsa harika olur tabiki

    Garanti konusunda belirsizlik var evet. Firma mail adresinden ulaşın çözeceğiz demiş. Mail atıp nasıl bir yol izlemeyi düşündüklerini soracağım.

    Diğer yandan da fiyat farkı yüksek olursa, aradaki farkı arıza çıkarma durumunda ücretli tamir ettirmek için kenarda duracak para gibi de düşünebiliriz belki.

    Şu an s10 hype ına kapıldığım için indiegogo konusunda çok iyimser düşünüyor olabilirim bilemiyorum




  • _BLooDLiNe_ kullanıcısına yanıt

    Yani dostum dediğin gibi fiyat 5500-6000 civarı olacaksa indiegogo dan 4300 dediğim gibi bedava olur ama işte varsayıyorum aldın 4300 e sherman satışa başladı 4750 den atıyorum üzülmez misin 360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü (indiegogo dan da alsan sherman bakacak garantiye derse ayrı durum o zaman yine karda olursun) Bence sherman ile bi görüş, ben çok zorladım fiyat bilgisi almaya ama yok beceremedim belki sen becerirsin 360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü ortalama bir rakam alırsan ona göre indiegogo indirimini kaçırmazsın.

  • oqi kullanıcısına yanıt
    Tabiki 4750-5000₺ gibi bir fiyat gelirse boşuna maceraya girmiş olurum öyle bir ihtimal de var.

    Shermandan fiyat bilgisini ben de alamadım maalesef. Sorduğum başka bir soruya cevaben S9 parçaları ile S10’un uyumlu olmayacağı bilgisini verdiler sadece.

    Firmaya mail attım garanti süreciyle ilgili. Dönüş olursa buradan da sizlerle paylaşacağım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kallus

    Aynı sorunu bende yaşadım.Oqi'nin bir çözüm önerisi için attığı videoya benzer uygulama yaptım. düzeldi. Süpürgeyi kapatıp ters cebirip su çıkış deliklerine ağzım ile vakum yaptım.Hava geldi. Bir tıkanıklık yoktu. Sonra su kabı çıkışına basınç yaptım, hava alma deliğini açtım. Sonuçta sorun düzeldi.



    Alıntıları Göster
    Hocam çok teşekkürler, su pompası arızası sanarak servise gönderecektim ,enjektörle su deliklerini vakumladım şu an mop sorunsuz çalışıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jayus -- 8 Mayıs 2021; 17:27:41 >




  • kallus K kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkürler düzeldi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jayus kullanıcısına yanıt

    Bu vesile ile konunun ilk mesajını ansiklopedi gibi her önemli bilgide güncel bir olayda güncelliyoruz herkesin takip etmesi önemlidir. Bu tarz önemli şeyler ilk mesajda var.


    Kadir gecemiz mübarek olsun 🙏🏻

  • oqi kullanıcısına yanıt

    Siz soyleyince sizin videolari goz gezdirdim, hakkaten bizim cihaz da fan sesi hic yokmus. Yardimlariniz icin tesekkur ederim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S9 da Mop yaptrırken halı üzerini süpürsün ama silmesin bunu nasıl yapıyoruz? Yada yapabiliyor muyuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ia3346 İ kullanıcısına yanıt

    Bez takılı ise bu yapılamaz. 360 da şu var, 1- mop+süpürme için yasaklı alan 2. mop yaparken yasaklı alan

    Mop yaparken yasaklı alan seçerseniz halı kısımlarına hiç girmeyecektir ama süpürme modunda girecektir gibi düşünün yani robot mop modunda bez takılı iken halıya gelince bezi kaldıriyim ıslatmayı kesiyim sadece süpüriyim gibi bir özellik yok.


    Halı üzerlerini no mop zone yani mop yaparken girilmez alan işaretlemek için uygulamada mavi + olan kısmı kullanmanız yeterlidir yalnız halıları tam işaretlemek lazım ve kaymamaları lazım zor bir durum mümkünse mop zamanı halıları kaldırmak en mantıklısı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oqi -- 8 Mayıs 2021; 18:0:23 >
  • staphilococh S kullanıcısına yanıt

    Rica ederim. Sorunun çözülmesine sevindim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jayus kullanıcısına yanıt

    Rica ederim. Problemin çözülmesime sevindim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S9 için konuşuyorum, her ne kadar su haznesine arıtılmış, kireçsiz, tortusuz su koyulsa da, süpürme yaparken genelde mop braketi takılı olmadığından alttaki su akışının olduğu deliklerde toz girmesine bağlı olarak tıkanmalar olabiliyor gibi görünüyor anlattıklarınızdan. Sonuçta o delikler biraz iç kısımda kalsa da özellikle halı üzerinde havların, tüylerin o deliklere sürtünüp tıkaması oldukça muhtemel bence. Aslında mop yaptırılmadığı zaman belki de o delikleri küçük bant gibi birşey ile kapatmak gerekli. Tamamen mantık yürütüyorum. Sizler ne dersiniz böyle birşey mümkün müdür?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: peaceful warrior

    S9 için konuşuyorum, her ne kadar su haznesine arıtılmış, kireçsiz, tortusuz su koyulsa da, süpürme yaparken genelde mop braketi takılı olmadığından alttaki su akışının olduğu deliklerde toz girmesine bağlı olarak tıkanmalar olabiliyor gibi görünüyor anlattıklarınızdan. Sonuçta o delikler biraz iç kısımda kalsa da özellikle halı üzerinde havların, tüylerin o deliklere sürtünüp tıkaması oldukça muhtemel bence. Aslında mop yaptırılmadığı zaman belki de o delikleri küçük bant gibi birşey ile kapatmak gerekli. Tamamen mantık yürütüyorum. Sizler ne dersiniz böyle birşey mümkün müdür?

    Mantıklı bir çıkarım. Denemek lazım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S9 da geçmiş haritayı nasil bulabilirim?
    Robot yeni harita oluşturmuş odaları bölmüş eski haritamı bulamıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,


    Uygulamadan robotu seçtikten sonra Gelişmiş İşlevler > Çok Katlı Yönetim bölümünde haritaları bulabilirsiniz.

  • Merhaba s7 robotum mutfagı seçtiğim misafir odasını seçmediğim halde mutfagı yarım bırakıp misafir odasını süpürüyor neden olmuş olabilir

    360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü
  • ia3346 İ kullanıcısına yanıt
    Cok katlı harita yonetimi icerisinde

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 380381382383384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.