Şimdi Ara

360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13.004
Cevap
347
Favori
518.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mavishow kullanıcısına yanıt

    Muhteşem bilgi, ilk mesajdaki Önemliler kısmına ekledim kaçırmam 360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 

  • @Hepsirobot @ogi 🙏🙏🤗🤗


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazını sticker ile özelleştiren var mı ? 360 ile bütünleşen sticker bu ama farklı uygulamalar varsa görmek isterim ben hanımın seçtiği AYŞE ismini üzerine güzel bir yazı karakteri ile yazdırmayı düşünüyorum.


    Google'ı biraz kurcaladım stickercılar bu sektöre bulaşmamış hayret...


    360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü
  • oqi kullanıcısına yanıt
    Hepsirobot kullanıcısına yanıt

    Modemin çekmediği odalarda cihaz çalışmaya devam eder mi ?

    Wi-fi nin çekmediği noktalarda robot tutarsız hareketler sergileyebilir, harita üzerinde kayma, oda üstüne oda ekleme gibi yazılımsal kafa karışıklıklarına neden olduğuna forumda şahit oldum.


    Modemsiz evlerde kullanılır mı ?

    Robotun ilk kurulumu ve güncellemeleri için, modem destekli olmasada başka bir mobil cihazdan wi-fi paylaşımı ile yapilabilir. Burada şuna dikkat edilmeli wi-fi kaynağı/paylaşıcısı olan mobil cihaz ile, robotun ilk kurulunu ve app üzerinden yönetimi mümkün olmuyor. Yani bir bir cep telefonu modem vazifesi, diğer bir cep telefonu robotu app üzerinden yönetmeye yarıyor.


    Yinede aldığınız robot s5,s7, s9 , s5 max vb gibi özelliklerle dolu bir robota ve internet yoksa elinizle EDİT(Ali abi) Kapalı odaya bıraktığınızda anında oda haritasını çıkartıp düzenli temizlik yapar, sadece bunu size iletemez.

    s9 da olduğu gibi tuş kombinasyonu ile bölgesel (otomatik olarak 2m2 x 2m2 alanı zik zak - pitikareli yaparak temizliyor.


    Bir de 360 s9 ne gerek var ki denilen bir IR kumanda var. Bu kumandanın mantığı bir sebepten evinde interneti olmayan(ama ev dışında bağ bahçe dağ evi gibi) mekanlarda bu kumanda Rastlantısal temizlikten çok daha fazlasını vaad ediyor. Vakum güç seçimi, temizlik modu seçimi gibi. Bir de bu kumandanın ben diğer amaçları ; oldu da mobil cihazınız bozuldu(yaşayamayacak gibi hissederiz) ,modeminiz bozuldu ya da internet sunucunuz belli bir süreliğine revizyona girdiği kısıtlı internet kesilmelerinde kumanda bir anda kıymete biner. Belkide mobil cihaz, app gibi teknolijilere uzak olan sevgimi büyüklerimiz içinde iyi bir alternatif.

    Bildiklerim bunlar, yinede Ali abi @Hepsirobot bir incelesin eksik ya da yanlış bir bilgi vermeyelim robot sever dostlarımıza.

    Saygılarıma




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 27 Kasım 2020; 10:1:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • mali_bu16 kullanıcısına yanıt
    Kapalı oda çalışmasındaki revizyon önerimi özel mesaj ile gönderdim, lütfen düzeltiniz.
  • oqi kullanıcısına yanıt

    Aynı sticker s9' un kutu içinden de çıkıyor hatta yapıştıracaktım ki, hatun uyardı kızımızdan korumaya çalışırken bu çıkartma ile daha da ilgisini çekip tez zamanda robot'u ikinize oyuncak edersin gibisinden360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 

    Çocuklu aileler için bu tip işirinlikleri çok önermem, üzücü sonuçları olabilir:)

  • @mavishow hocam, HEPA filtre için yapmış olduğunuz toz tutma sisteminide paylaşmanız yararlı olacaktır.

  • mali_bu16 kullanıcısına yanıt

    Ok kuzen @ 👍👍


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oqi kullanıcısına yanıt

    Daha yeni getirilmiş bir cihaz için, satıcının kendi sitesinde bu kadar çok (gerçekten çok) yorumlanması?

    Yanlış anlaşılmak istemem ama bana çok inandırıcı gelmedi. (şahsi fikrim)


    Yıllardır tercih ettiğim HBD herhangi bir elektronik cihaz için ne kadar popüler olursa olsun 1,2 ayda bu kadar geri dönüş aldığına şahit olmadım. (yan fırça istisna sorunu için kimse yazmamış)


    2.yıl önce almış olduğum ve halen satışı devam eden, dünyaca ünlü bir telefon markasının cihazına aritmatik ortalamaya vurulduğunda bu kadar yüksek yorum ortalaması ben göremdim ne yazık ki...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 27 Kasım 2020; 10:27:2 >
  • mali_bu16 kullanıcısına yanıt

    İşte deneyim budur yorumuna sağlık, C50 modelinde de kumanda var diye biliyorum ama S9 kumandası gibi değildir sanırsam.

  • mali_bu16 kullanıcısına yanıt

    Bakalım bizim kutulardan çıkacak mı merak ediyorum. İlk cihazı gelen arkadaşlar resimleri paylaşırsa seviniriz hemde bakalım forumda ilk kime gelecek ürün :)

  • mali_bu16 kullanıcısına yanıt

    Çok kez günahlarını aldım kendi adıma stok yok Aralık 14 den önce gelmeyecekden tut uçuk ilk hepsiburadaya ilan verdiklerinde 5000 TL den verdiklerinde uçmuşlara kadar aldım günahlarını artık yeter :D Hepsi oraya yazılan yorumlar değildir belki bir yerlerden de toparlanmış olabilir ama olsun zaten araştırmacı birisi her yeri okumalı öyle 1 siteyle kalmamalı.

  • oqi kullanıcısına yanıt

    Bu gün müsait oldukça 360 marka cihazları Sherman sitesi üzerinden inceleyip fark ettiklerimi, aklıma takılanları tarafsızca buradan paylaşacağım. C50 için bir kaç şey yakaldım, derinlemesine inceliyorum .


    C50 deki kumanda da s9 daki kadar çok tuşu-bol fonksiyonlu kardeşim360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 27 Kasım 2020; 11:29:51 >
  • oqi kullanıcısına yanıt

    Amacım Günah almak, yıkıcı yorum yapmak değil dostum biliyorsun(uz)dostum, yoksa bu kadar çok sayıda yapıcı yorumu, cihaz önermesini neden yapıyorsun diye sorarlar bana!


    360 ürünleri güzel360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü Sherma' nın genel performansını hep birlikte tecrübe edip, yorumlayacağız. Dilerikim ki bir Robogil, bir Ekay olsunlar. Bu hepimizin, başta benim işime gelir.

  • oqi kullanıcısına yanıt

    Büyüsü bozulsun istemezdim ama aynı çıkartma s7 de de çıkmış(india) 02:14 dk 360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 


    Birde india modeline mi özeldir bilemem ama video sahibi hintli abimiz su tankı 150ml demiş!? Sherman' ın sitesinde ve benimde bildiğim 170 ml ama... araştırıyorum. video 6 temmuz 2020 ait.

    Toz haznesi içinde 580ml yerine 550 ml demniş!?

    Vakum değeri olarak 2000pa demiş!!! Meşhur tartışma konusu...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 27 Kasım 2020; 11:54:28 >




  • merhaba ürünü aldım yalnız başka sorum olacaktı ve bu durum doğrumu bu gibi ürünler tıpkı telefon gibi taksitlendirilmiyor denildi ben 6 ay taksit aldım ürünü ama banka tek çekim olarak aldı ve bana da robot süpürgeler de taksit yapılamıyor dendi var mı böyle bir şey ?

  • harce74 kullanıcısına yanıt

    7 hafta önce kadar HBD üzerinde s9'u Y.K kredi karı ile 9 taksitle aldım.

  • harce74 kullanıcısına yanıt

    Yok öyle birşey hocam, 7+2 / 9 taksitle aldım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mali_bu16

    7 hafta önce kadar HBD üzerinde s9'u Y.K kredi karı ile 9 taksitle aldım.

    hb yede sordum onayladı bankada öyşe dedi hb demesine göre 15 gün önce yasal olarak bildirildi dedi kafam karıştı madem öyle ise neden o zaman taksit seçenekleri bireyselde var görünüyor banka iş bankası bu arada




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 27 Kasım 2020; 12:9:26 >
  • mali_bu16 kullanıcısına yanıt

    Cihazlar bize gelince pa konusunu netleştirebilecek miyiz bilmiyorum kutuda yada içeriğinde yazar mı yazmazsa farkı anlayamayız zaten. Bu arada araştırmaların ve bilgilendirmelerin hepimize ışık oluyor iyi ki varsın dostum.


    Bu arada telegramda kargosu gelenler varmış :)

    Ürünü gelenler paylaşsın görelim canavarları...


    360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.