Şimdi Ara

360 için monitör

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=180&productid=bd7656

acaba 360 da performanslı olurmı.

• Yok CRT alma sakın! 19'' widescreen alman şart zaten 360 için. Tekniğine girmiyorum, en az 19'' widescreen kullan en iyi performans için ve max. çözünürlük olabildiğince 1360x768 e yakın olsun , 1440x900 oluyor 19'' ler az bir kırılma ile kurtarırsın işi,

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1351&productid=bd81072

bunu tavsiye ederim.
  • WIDESCREEN al diyorsun yani . başka bir özellik aramama gerek varmı ?
  • Minimum 19'' widescreen alman şart yoksa üstten/alttan divx film izliyor gibi şeritler alırsın bazı oyunlarda. Olabildiğince de max. çözünürlüğü 1440x900'den yüksek olmasın, çünkü Xbox'ı monitöre ye bağlaman için vga kablosuna ihtiyacın var ve aleti maximum 1360x768 çözünürlüğünde kullanabiliyorsun, eğer alacağın monitörün maximum çözünürlüğü bu verdiğim rakamdan ( 1360x768 ) yüksek ise, kırılma dediğimiz bulanıklaşma gibi problemler yaşanıyor. Ben o sana link olarak verdiğim samsung monitörde 1360x768 'de kullanıyorum , monitörün max. çözünürlüğü 1440x900 olmasına rağmen (çünkü bu rakamı görmüyor) ve gözle görülemeyecek kadar düşük kırılma yaratıyor. Dashboard dediğimiz xbox ın orijinal menüsünde bunu farkdebiliyorsun ama oyunlarda dikkatlice incelemen gerekiyor yakalayabilmek için, bir sorun olmuyor zevkini baltalamıyor. Kırılmanın minimum olmasına monitörün max. çözünürlüğün 1440x900 olmasının da etkisi var tabi , dediğim gibi olabildiğince 1360x768 'e yakın olmalı. Monitörün maximum çözünürlüğü bu rakamdan arttıkca görüntüde kırılma da artar. Yani bildiğin bilgisayar prensibinden biraz farklı.

Dediğim gibi LCD 19'' wide (max. 1440x900 ) xbox 'ında yüksek çözünürlük almak için en ideal ve ekonomik görüntü alma şeklidir

Takıldığın bir konu varsa yine yardımcı olmaya çalışayım. Saygılar.

• Bir de söylemeyi unuttum tepki süresi olabildiğince düşük olsun bazı 16MS monitörler var aman diyim el atma ghost denen olayın kralını yaşarsın
  • (xbox 360 için samsung 19 inc lcd) başlığı altında 940 bw ekran resimleriyle incelemiştik şu an ikinci sayfada bi göz at istersen dostum
  • sağol
  • 1280x800 kurtarmıyormu oyunlardaa 17 ınc monitör
  • Valla bnm 17" widescreen 1280 x 768 her yeni çıkan ve güzel olan oyunda bu çözünürlük var (pc için) ayrıca xbox 360ında 1280 x 768 desteği var daha ne istiim ama tepkime süresi fazla oda bnm gözümü rahatsız etmediği için sorun olmuor.
  • carrefour da kampanya var samsung 940bw 499ytl 15 taksit. Ben geçen hafta aldım süper görüntü alıyorum. Üstelik dgital ve analog kablo çıkıyor kutudan. Tek tuşla xbox ve pc arasında geçiş yapıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkbilir

carrefour da kampanya var samsung 940bw 499ytl 15 taksit. Ben geçen hafta aldım süper görüntü alıyorum. Üstelik dgital ve analog kablo çıkıyor kutudan. Tek tuşla xbox ve pc arasında geçiş yapıyorum.

Aynı üründen bende de var, vga kablosu tak çıkar şeklinde pc den xbox a geçiyorum, o dediğin nasıl oluyor dostum? Ben dikkat etmedim bende de çıkmıştır o zaman, biraz anlatırmısın? Ya da bilen biri bir anlatırmı vga tak çıkar yapmak büyük zahmet
  • walla ben tak çıkar yüzünde açmıorum xboxı artık..
  • arkadaş dvidan direk bağlandığını sanmış xboxı
  • Arkadaşlar dvi kablosu alsak bilgisayardan görüntü almak için ekran kartından monitöre dvi ile bağlasak, vga ile de xbox' a bağlasak tak çıkar derdinden kurtuluruz diye düşünüyorum, yanılıyor muyum?
  • Dostum kutudan 2 kablo da çıktı bende. Digital ile pc yi bağladım. Analog ile xbox360 ı. Monitörün üzerinden bi tuş ile ikisi arasında geçiş yapıyorum. Çok rahat oldu. Ses sistemini de hem pc ye hem de xbox a bağladım. Oyun oynarken msn den mesaj gelse duyuyorum. Tek tuşa basıp pc ye geçiyorum. Yanlız görüntü seçimini monitörün menüsünden manuel olarak ayarlaman lazım. Kolay gelsin.
  • O kadar sıkıldıysanız VGA'yı tak çıkar yapmaktan, 30 YTL gibi bir fiyata VGA dağıtıcı alabilirsiniz. VGA kabloları alete bağladıktan sonra PC-Xbox360 varsa diğer cihazlar arasındaki geçişi sadece 1 tuşa tıklayarak sağlayabilirsiniz. Bir ara Pritz21 satıyordu bu aletten...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.