Şimdi Ara

360 Çekim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
62
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 360 Cekim ve Video Nedir ?

    360 cekim . 360 video. 360 fotoğraf, bir sahneyi 360 derece olarak tüm açılardan kaydeden bir kamera sistemi ile oluşturulur. İzleyiciler, kaydırma ve döndürme hareketiyle yada mobil cihazların kullandığı gyro (hareket sensörü ) mekanizması ile 360 videonun perspektifini değiştirerek sanki videonun yada fotoğrafın içerisindeymiş gibi farklı açılardan izleyebilir yada gezinebilir. 360 Cekim sanal gerçeklik teknolojisinin en temel öğelerindendir. Kaliteli bir çekim içeriğin ve sunumun kalitesini belirler, bu konuda profesyonel ekip ve ekipman çok önemlidir.

    360 cekim

    Bu teknolojiye olan ilginin artması ile özellikle youtube ve facebook gibi video yayın siteleri altyapılarını güncelleyerek, 360 videoların veya fotoğrafların izlenmesine olanak sağlamıştır. Bu platformlarda yayınlanan 360 cekim içeriklerinin sol alt köşesinde yada tam ortasın "360 video" etiketi yer alır ve bu videolar bilgisayarda, iOS cihazlarda ve Android cihazlarda rahatlıkla izlenebilir .

    Mart Teknoloji olarak en yeni teknoloji cihazlarımızla birlikte VRplay markası ile size özel sanal tur ve 360 video çekimleri yapmakta ve en başarılı tanıtım imkanını sizlere sunmaktayız. Uygulama alanları çok geniş olan bu teknoloji ile örnek olarak,

    360 cekim


    Fuar organizasyonlarının izlenmesi ve gezilmesi
    Otomotiv sektöründe yeni model araçların lansmanı
    İnşaat sektöründe örnek yapı veya dairelerin gezilmesi ve müşteriye tanıtılması
    Turizm sektöründe Otel veya turistik mekanların gezilmesi
    Sağlık sektöründe eğitim ve tedavide
    Emlak sektöründe Devre mülk satışı, emlak veya arazi satışında


    Kullanılabileceği gibi özel günlerinizi de tüm misafirlerinizle birlikte sürekli yaşanabilir bir hale dönüştürebilirsiniz. Uzun yıllar sonra tekrar tekrar aynı anıları yaşama yada yaşatma imkanına sahip olabilirsiniz. Bu eşsiz deneyim ve anı için sanal gerçeklik teknolojisinin bize sunduğu 360 çekim den mutlaka faydalanın.
    360 Çekim fiyatları için lütfen bizime ulaşın

    Projenize özel bir çözümümüz mutlaka vardır.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.