Evet arkadaşlar kendimce bi plan yaptım arçelikte tüpraşta olmasa da 35imde müdür olabiliyorum spora devam etsem saçları boyasam? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Evet arkadaşlar kendimce bi plan yaptım arçelikte tüpraşta olmasa da 35imde müdür olabiliyorum spora devam etsem saçları boyasam? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türk bakmaz mı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
35 yaşımda şimdinin parasıyla 120 bin tl kazanırım yine de olmaz mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yok hocam bu aralar 60k alıyorum. Pislik akbank kovmasa 100k’yı görmüştüm. Boyunları altlarında kalsın. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bugünün parasıyla 120 bin kazanıyorsan kıt kanaat yaşarsın ancak. |
Ciddi misin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
60' ın emekliliğine gün sayan müdür tanıdık var. Aile çoluk çocuk saabı ama halen 20' lik kızlarla takılır. Tipi sıradan ama altında son model arabası var ve gayet şık giyinir... |
30 yaşında 5 işten kovulmuş olman da plana dahil miydi ? |
Ailesinin maddi durumu iyi güzel kızlar bakmaz mı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
25 yaşında kız taş gibi oğlanlar dururken benim gibi karta neden baksın? Ficuduma dikkat etsem bile şansım olmaz mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sen neden böylesin kral ya < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |