Şimdi Ara

352. KD. 3. Piyade Tugay Komutanlığı -Antalya (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
4
Favori
25.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kıbrısta yapan tanıdıklarım var halk askeri pek sevmez diyorlardı..

USTA: 3'ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 4'ÜNCÜ P.EĞT.TB. 1'İNCİ P.EĞT.BL./ANTALYA MERKEZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdoanç

acemi antalya, usta girne tertipler. girne nasıl olacak mesele orada

benim de girne tertip bandocu musun sen de

Orijinalden alıntı: leventpolat20

quote:

yok tertip piyade

quote:

Orijinalden alıntı: leventpolat20

quote:

yok tertip piyade

girne rahat diyorlar lefkoşaya göre fala inşallah kek bir askerlik yaparız

• eveett tertipler bu güzel olmuş :D
    Eğitim Birliği3'ÜNCÜ P.EĞT.TUG. KH. VE KH.BL./ANTALYA MERKEZ
    Esas Birliği2'NCİ KOR. 5'İNCİ KOMD.A. KOMUTA DESTEK BRL.KH. VE KH.TK./ÇANAKKALE GÖKÇEADA

hepimiz için hayırlısı olsun 12 sinde teslim olacaklar yakasına kırmızı karanfil iliştirsin
    -----------------Eğitim Birliği 3'ÜNCÜ P.EĞT.TUG. KH. VE KH.BL./ANTALYA MERKEZ ---------------------------------------------------------------------------- Esas Birliği 2'NCİ KOR. 5'İNCİ KOMD.A. KOMUTA DESTEK BRL.KH. VE KH.TK./ÇANAKKALE GÖKÇEADA
  • Mr.Demiral M kullanıcısına yanıt
    nie 12 sinde gidiyosun. 15 ine kadar vaktimiz yok mu

Orijinalden alıntı: Mr.Demiral

eveett tertipler bu güzel olmuş :D
    Eğitim Birliği3'ÜNCÜ P.EĞT.TUG. KH. VE KH.BL./ANTALYA MERKEZ
    Esas Birliği2'NCİ KOR. 5'İNCİ KOMD.A. KOMUTA DESTEK BRL.KH. VE KH.TK./ÇANAKKALE GÖKÇEADA

hepimiz için hayırlısı olsun 12 sinde teslim olacaklar yakasına kırmızı karanfil iliştirsin

ben 12 sinde saat 4 gibi teslim olurum ondan once bi carsiyi yoklarim

• Beyler şöyle bir yoklama listesi hazırladım. toplu bi yerde dursun. istege göre düzenleriz. eksik bilgileri olan buraya yazsın ben ekleyim.

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0ArQi0NLwu1-WdElsbnpOUHpOWGxGMUw2Q2VEeEJBUEE&usp=sharing
  • erdoanç E kullanıcısına yanıt
    ben vaktimi kullanmayacağım yol izni verirlermi bilmiyorum ama zannetmiyorum ne kadar geç teslim olursan o kadar geç bitirirsin olursun ..
    Önemli bi işin yoksa teslim tarihini bekletme zaten senin birliğine katılış tarihini şubeden söyleyecekler bende bilmiyorum şu an net olarak.
    tezkereci oldugunda o 1 2 gün altın gbiymiş :D
    -----------------Eğitim Birliği 3'ÜNCÜ P.EĞT.TUG. KH. VE KH.BL./ANTALYA MERKEZ ---------------------------------------------------------------------------- Esas Birliği 2'NCİ KOR. 5'İNCİ KOMD.A. KOMUTA DESTEK BRL.KH. VE KH.TK./ÇANAKKALE GÖKÇEADA
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Demiral

ben vaktimi kullanmayacağım yol izni verirlermi bilmiyorum ama zannetmiyorum ne kadar geç teslim olursan o kadar geç bitirirsin olursun ..
    Önemli bi işin yoksa teslim tarihini bekletme zaten senin birliğine katılış tarihini şubeden söyleyecekler bende bilmiyorum şu an net olarak.
    tezkereci oldugunda o 1 2 gün altın gbiymiş :D

"Ne kadar erken katılırsan ne kadar erken çıkarsın" olayı kesinse ben 12sinde sabah ezanıyla teslim olurum
  • https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0ArQi0NLwu1-WdElsbnpOUHpOWGxGMUw2Q2VEeEJBUEE&usp=sharing

Eksik yerleri tamamlamak için kutucuga tıklayın sonra sağ üstteki yorum/comment e basın
    Gmail hesabınızla girerseniz chat açılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: tracy

quote:

Orijinalden alıntı: bada38

quote:

Eğitim Birliği
    3'ÜNCÜ P.EĞT.TUG. KH. VE KH.BL./ANTALYA MERKEZ
    Esas Birliği
    3'ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58'İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI 2'NCİ P.EĞT.TB. 2'NCİ P.EĞT.BL/BURDUR MERKEZ
    Statü
    KISA_DÖNEM ER
    Sınıf
    PIYADE
    Celp Grubu
    1

dostum aynı yerlere gidiyoruz :)

aynen dostum çok iyi oldu bu

Dostlar bende de acemilik Antalya ustalık Burdur. Ayrıca Ankara'dan gideceğim. Tracy hocam ikamet Ankara mıydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catamaranoo -- 25 Temmuz 2013; 16:55:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Konuyla ilgili bilgi isteyenler olduğu malum.
    http://forum.donanimhaber.com/m_51528679/tm.htm linkte neredeyse Antalya 3. Piyade Eğitim Tugayı ile ilgili tüm bilgilere ve önerilere ulaşabilirsiniz.
    Oradaki bilgiler yetmez ise özel mesaj yollayabilirsiniz spesifik sorularınız için.

Antalya'dan Kıbrıs'a gidenlerin yol izni 1 gün. Cuma günü yemin eder, dağılır, cumartesi akşam 5'e kadar Kıbrıs'a gitmiş olmanız gerekir.
    İlk gittiğiniz gün yemin töreninin hangi tarihte olacağını öğrenin. Yazıcı olur, komutan olur, öğrenin ve uçak biletinizi ayırtın. Gemiyle gitmek gibi bir gaflete düşmemeniz için şimdiden söylüyorum. Antalya - Mersin Taşucu yaklaşık 10 saat otobüsle, ardından öğle 12'ye kadar feribot bekleniyor, sonra 2,5 saat deniz yolculuğu. Eğer uçak biletlerinizi erken alırsanız, uygun fiyata bulabiliyorsunuz, hatta gemiye verdiğinizden daha ucuz olabiliyor. Bazı firmaların asker indirimi var onu unutmayın.
    Tarihi öğrenip biletinizi aldığınızda, yemin töreni günü evinize gidebilir(uzaksa yakınlarınız gelebilir), 1 gece sevdiklerinizle geçirip ertesi gün uçağınıza binip kısa sürede Kıbrıs'ta olursunuz.

Gemiyle giderseniz limandan, uçakla giderseniz havalimanından çıkamıyorsunuz. Direk toplayıp limandan birliklere, havalimanından 14. tümen(hiç gitmek istemeyeceğiniz bir yer)'e sonra birliklere götürüyorlar.

Kalabalık olmamız iyi, uzun dönemleri ezeriz düşüncesindekiler hiç gitmesin askere. Üniversite okumakla adam olunsaydı oohhoo. Zaten uzun dönemlerin bölüğü ayrı Antalya'da. Kısa dönem bölüklerindeki uzun dönem askerlerin sayısı da 10-15 belki daha az. Kantinci - Eğitim Çavuşu - Yazıcı - Silahlık Nöbetçisi vs. gibi görevleri olanlar. Hepsi de bu vatanın evladı, sen kısasın sen uzunsun diye bir saçmalık görmedim ben askerde şahsen. Ha geyiği yapılır, şakalaşılır ama ön yargılı gitmeyin. Her ne kadar uzun dönemlerin içerisinde sıkıntı yaratabilecek tipler varsa, aynı oranda kısa dönem gidenlerin içinde de olacaktır, hatta daha fazlası.

Ne kadar erken katılırsan o kadar erken çıkarsın diye bir durum yok arkadaşlar.
    Saat 5'e kadar katılım süresi var, bu süreyi geçirmemeye çalışın. Erken gitmenin bir faydası yok. Özellikle yukarıda linkini verdiğim konuda da bahsediliyor, erken gitmeyin Antalya'ya erken katılmayın. Biletlerinizi ona göre alın.

KTBK K.'lığı, KTBK Gıda Kontrol ve Mfz. K.'lığı, KTBK Karargah ve Muhafız Komutanlıklarıyla, özetle Girne'deki Kolordu içindeki komutanlıklarla ilgili bilgi isteyen olursa özel mesaj yollayabilir.

Hayırlı teskereler.

• quote:

Orijinalden alıntı: catamaranoo

Dostlar bende de acemilik Antalya ustalık Burdur. Ayrıca Ankara'dan gideceğim. Tracy hocam ikamet Ankara mıydı

evet dostum ankara..görüşelim gitmeden gönce
    sülüslerimizi alalım..teslim tarihlerimiz aynıysa birlikte gideriz

Orijinalden alıntı: bloodymi

usta birliği 14'ÜNCÜ ZH.TUG.TOP.TB. KH. VE KH.BL./LEFKOŞA yoklamaya beni de ekle kardeşim ;) @tracy

ekledim devrem

3'ÜNCÜ P.EĞT.TUG. KH. VE
    KH.BL./ANTALYA MERKEZ

Ustalıkta

39'UNCU
    MKNZ.P.TÜM.İS.SVŞ.TB. 1'İNCİ
    İS.SVŞ.BL./GİRNE

Sınıf:İstıhkam

Hepimiz için hayırlı olsun.

Antalya ve Girnede hakkında bılgısı olanlar paylasırsa sevınırım arkadaslar

quote:

Orijinalden alıntı: catamaranoo

evet dostum ankara..görüşelim gitmeden gönce
    sülüslerimizi alalım..teslim tarihlerimiz aynıysa birlikte gideriz

Tamam hocam öyle yapalım. Yalnız bana Burdur'da 1. Piyade eğt çıkmış çok arklı olur mu acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bloodymi

usta birliği 14'ÜNCÜ ZH.TUG.TOP.TB. KH. VE KH.BL./LEFKOŞA yoklamaya beni de ekle kardeşim ;) @tracy

ekledim devrem

eyvallah devrem, jargona da alışıyomuş insan gitmeden öğrenmiş olduk :)
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.