Şimdi Ara

352.DÖNEM TOP. VE FÜZE OK.K.LIĞI/POLATLI/ANKARA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
1
Favori
16.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Polatlıya düşen arkadaşlar toplanalım ve bilgi paylaşımı yapalım şuan orda olanlardan sıcağı sıcağına bölge hakkında bilgi rica ediyoruz Forumdan kaç kişi gidiyoruz

emrow16 arkadaşımızın katkılarıyla yararlı döküman

Link: TOP. VE FÜZE OK.K.LIĞI

352.DÖNEM TOP. VE FÜZE OK.K.LIĞI/POLATLI/ANKARA

1. wegaserhan ÇNRA
    2. emrow16 OBÜS
    3. ismet6161
    4. ismail abii
    5. duffyduck_35 ADESTİM
    6. KenanSA ADESTİM
    7. redd37
    8. barsblue ADESTİM
    9. kurso52
    10.-migueL-
    11. zaradam0606 ADESTİM
    12. isozka YER ÖLÇME
    13. ButunlemeyeKalanAdam YER ÖLÇME
    14. t0rmenta22 ADESTİM
    15. unnamed_2oo4 YER ÖLÇME
    16. m_can_avar YER ÖLÇME

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wegaserhan -- 3 Ağustos 2013; 16:02:29 >

• Yaz beni

Orijinalden alıntı: emrow16

Yaz beni

ekledim bizi neler bekliyor bakalım. toplanalımda orda yabancılık çekmeyelim
    ESAS BİRLİĞİ:POLATLI MERKEZ KOMUTANLIĞI
    STATÜ:KISA DÖNEM ER
    SINIFI:PİYADE

MEMUR OLDUĞUM İÇİN VE EN ÖNEMLİSİ EVLENME AREFESİNDE OLDUĞUMDAN KISA DÖNEM İSTEMİŞTİM.
    İNTEL İ5 10400F 2,90 GHZ MSI MAG B460M BAZOOKA LG 1200 ANAKART MSI VENTUS GEFORCE GTX 1660 SUPER OC EDİTİON HYPERX DDR4 2666 MHZ 16 GB RAM SAMSUNG EVO 750 500 GB SSD 1 TB WESTERN DIGITAL 7200 RPM HDD THERMALTAKE SMART RGB 700 WATT 80 PLUS PSU POWERBOOST G3090C MASH KASA WİNDOWS 10 64 BİT PRO 2004
  • bende kisa donem er acemi usta ikiside polatli cikanlardanim. bugun sulus belgesini aldim katilim tarihi olarak 14 agustos dediler fakat cevremde insanlar 12 sinde git terhis alirken 2 gun once alirsin diyorlar. bu konuda kesin bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: BaTuHN

bende kisa donem er acemi usta ikiside polatli cikanlardanim. bugun sulus belgesini aldim katilim tarihi olarak 14 agustos dediler fakat cevremde insanlar 12 sinde git terhis alirken 2 gun once alirsin diyorlar. bu konuda kesin bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim.

hocam kağıda bakıyorlar sen ne zaman girdin diye bakmıyorlar o yüzden 14 dünde teslim olman gerekiyor zaten herkes 12 ağustos başlangıç olacağa benziyor çünkü sevk tarihi öle yazıyor 15 ine kadar zaten eğitim olmaz sonra başlayacağından sıkıntı etme sen denilen tarihte gel zaten o tarihte gelmen lazım 1 gün geç gelirsen almazlar ve bakaya olursun böle.

quote:

bende kisa donem er acemi usta ikiside polatli cikanlardanim. bugun sulus belgesini aldim katilim tarihi olarak 14 agustos dediler fakat cevremde insanlar 12 sinde git terhis alirken 2 gun once alirsin diyorlar. bu konuda kesin bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim.

hocam kağıda bakıyorlar sen ne zaman girdin diye bakmıyorlar o yüzden 14 dünde teslim olman gerekiyor zaten herkes 12 ağustos başlangıç olacağa benziyor çünkü sevk tarihi öle yazıyor 15 ine kadar zaten eğitim olmaz sonra başlayacağından sıkıntı etme sen denilen tarihte gel zaten o tarihte gelmen lazım 1 gün geç gelirsen almazlar ve bakaya olursun böle.

eyvallah kardesim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Polatlıda fazla birşey yok izin zamanlarında Ankara'ya gidin

Orijinalden alıntı: ismet6161

benide yazın.
    kısa dönem er
    EĞİTİM BİRLİĞİ:TOPÇU VE FÜZE OKULU POLATLI ANKARA
    ESAS BİRLİĞİ:POLATLI MERKEZ KOMUTANLIĞI
    STATÜ:KISA DÖNEM ER
    SINIFI:PİYADE

MEMUR OLDUĞUM İÇİN VE EN ÖNEMLİSİ EVLENME AREFESİNDE OLDUĞUMDAN KISA DÖNEM İSTEMİŞTİM.

ekledim teslim olmadan önce orda birde buluşma imkanımız olsa. nizamiye çizgisini geçmeden son sivil sohbetimizi yapardık

• quote:

merhaba ben özellikle sordum 14 ünden önce gitmeyin dedi almazlar dedi

Orijinalden alıntı: **KAAN**

quote:

merhaba ben özellikle sordum 14 ünden önce gitmeyin dedi almazlar dedi

14 süper oldu yaa. 9u görünce bunalıma girmiştim. mantıksızlık ilk günden başladı dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wegaserhan -- 27 Temmuz 2013; 12:05:04 >

• izleyince gaza gelmemek elde değil

Orijinalden alıntı: MonsterKill88

Polatlıda fazla birşey yok izin zamanlarında Ankara'ya gidin

merkeze git-gel kolay oluyormu?? polatlıda tavsiye edebileceğin güzel mekan varmı

Orijinalden alıntı: wegaserhan

quote:

Orijinalden alıntı: MonsterKill88

Polatlıda fazla birşey yok izin zamanlarında Ankara'ya gidin

merkeze git-gel kolay oluyormu?? polatlıda tavsiye edebileceğin güzel mekan varmı

ankaraya 1 saat uzaklıkta polatlı polatlıda çok birşey yok cafelerde takılırsınız

• benıde yazın 14 agustosta polatlı akar :) yedek subaylık cıktı :) hakkımızda hayırlısı olsun.

Orijinalden alıntı: ismail abii

benıde yazın 14 agustosta polatlı akar :) yedek subaylık cıktı :) hakkımızda hayırlısı olsun.

ekledim hayırlısı

Yedek olanlar sınıflarınıda yazsa daha iyi olmazmı beyler?

olur yazın ekleyim isimlerinizin yanına böylesi daha iyi olur
  • yaz beni adestim/ gözetleme subayı:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duffyduck_35 -- 27 Temmuz 2013; 16:32:37 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.