Şimdi Ara

350 liraya YAN FLUT

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar yan flute baslamayi dusunuyorum. Ama fiyatlari cok pahali 600 liradan asagi yan flut yok. Bir muzik enstrumanina baslamak istiyorum. Herkes dinlemeyi sevdigin muzik aletine yonel dedi. Ben de bu yuzden uflemeli calgilara yoneleyim dedim ama onlar da cok pahali. Gitar almayi dusundum ama gitari o kadar cok istemiyorum aslinda. 150 liraya gitar var ama 150 liraya yan flut yok. Hadi 350 de veririm ama o da yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • aliexpresste 60 dolara var, çinliler ucuza güzel şeyler yapmaya başladılar bir şansını deneyebilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: therc

    aliexpresste 60 dolara var, çinliler ucuza güzel şeyler yapmaya başladılar bir şansını deneyebilirsin.

    Hocam aliexpresten alisveris yapmadim daha once de muzik aleti alinir mi ki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha önce bir çok alışverişim oldu kemanda aldım düşün. bahsettiğim ürünün satıcısı güvenilir ondanda ürün almıştım ve 120tane satmış bu flutten alanlarda memnun görünüyor yine sen bilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: therc

    daha önce bir çok alışverişim oldu kemanda aldım düşün. bahsettiğim ürünün satıcısı güvenilir ondanda ürün almıştım ve 120tane satmış bu flutten alanlarda memnun görünüyor yine sen bilirsin.

    Hocam suan gitarda karar verdim cunku hemen baslamak istiyorum ama yaza dogru kenara biraz para atip yaz sonuna aliexpresten gelecek sekilde siparis verebilirim. 1 ayda getiriyor aliexpress. Hem seneye baslarsam donem basindan itibaren kursa yazilir duzenli giderim. Boylelikle 2 enstruman caliyor olurum. Olur mu bilmem ama neden olmasin. Sonucta profesyonellik gibi bir amacim yok. Eglenmek icin ugras olsun diye istiyorum. Hem gitar hem yan flut olabilir yani. Hatta belki gitari azimle calisip iyice ogrenirsem bir de ney alirim. Bir ara neyim vardi cunku. Az cok ilerlemistim. Boyle birkac ensturmanla ugrasmak zor olur ama guzel olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • portakallı ördek yavrusu kullanıcısına yanıt
    ne istediğine iyi karar ver çünkü en küçük bir tıkanmada seni kurtaracak olan azim ve istek olacak, öteki türlü bir kenara atar bırakırsın ama çokta takma oluşuna bırak ben de bir çok enstrüman çalıyorum tek dezavantajı bir diğerine daha az vakit harcayabiliyorsun ondan sonrası sana kalmış bir tane olacak diye bir kural yok. tek bir hayatın var istediğini yap sonradan pişman olma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.