Şimdi Ara

35 inch Monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Uzun bir süredir Samsung 28 inch monitör kullanıyorum. Aslında UHD fakat ağız alışkanlığı 4K diyebiliriz. 3440x2160 çözünürlük veriyor. Aklımda 35 inch kavisli bir monitöre geçmek var. Muhtemelen kasım ayında olabilecek indirim esnasında satın almayı planlıyorum.

    Şu ana kadar araştırmalarımda Asus XG35VQ 35" VA Panel gözüme çarpmış durumda. Muhtemelen bu modeli alabilirim. Fakat bakmakla görmek arasında fark oluyor, araştırma yaparken başka marka/modellerde atladığım alternatifler olabilir diye sizlere de danışmak istedim. Benzer fiyat aralığında siz olsanız hangi modellere göz atardınız?

    Aslında bir ara 49 inch de opsiyonların arasındaydı ancak şu sıralar çok sıcak bakmıyorum. Şu an DP'dan 60 hz alıyorum. Baktığım model 100hz, 144hz den taviz verebilirim sanırım fakat dikey çözünürlükte 1440p nin altına düşmeye sıcak bakmıyorum.

    Varsa tavsiyelerinizi incelemekten mutluluk duyarım. Teşekkürler.







  • Samsung CJ791, Vatan'da satılıyor.Qled olduğu için renk skalası Asus'a göre daha geniş.Ayrıca VA panel,zaten bu Samsung'un kendi teknolojisi,Asus falan Samsung'tan alıyor.

  • Ultrawide curved panel, 100hz 1ms ve VA panel. Oyun ve film izleme için güzel teknik detaylar.


    https://www.hepsiburada.com/viewsonic-xg350r-c-35-100hz-1ms-hdmi-display-freesync-qhd-curved-monitor-p-HBV00000JETS8
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.