Şimdi Ara

35 cihazlı iş yeri kablosuz-ac router tavsiyesi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar...
    Huawei hg630a modemli 100 mbps internet kullanıyorum... başka bir dağıtıcı veya güçlendirici yok... 35 cihaz içerisinde 2 tane yazıcı ve 1 adet nas sunucu kablo ile bağlı geri kalanı wifi ile bağlı... bu sayı cep telefonları ve misafir cihazlar ile sayı artmakda... internet gidip gelme ve donmalar yaşamaktayım... apartman içerisinde santral var ordan cat6 kablosu ile modeme telefon hattı ile gelmekte... cihazların hepsi orjinal yazılımlı ve kaspersky internet security 2014 ile korunmakta... sorunun modemden kaynaklı olduğnu düşünüyorum... wifi den bağlanan cihazlara internet hızı limiti gibi bir sınırlandırma yapabileceğim bir router varmıdır... örnek her 1 notebook'a 2 mbps internet hızı sınırı getirmek gibi... saygılarımlar.

    http://www.vatanbilgisayar.com/ea6900-600mbps-1300mbps-dual-bant-kablosuz-ac-router.html#genel-bakis

    http://www.vatanbilgisayar.com/rt-ac68u-600mbps-1300mbps-dual-bant-kablosuz-ac-router.html







  • Donma ve gidip gelmeler cihazın şişmesinden kaynaklanıyor. Daha teknik tabirler cihazın belleği yetmiyor. Size yüksek bellek miktarına sahip bir cihaz gerekli :) Bunun yanında sınırlamalar için Trafic Shapping özelliğide olmalı. Umarım isteklerinizi karşılayan bir cihaz bulursunuz.
  • Bu gün Vatan'dan Asus dsl-n66u aldım... cihazı aktif hale getirince sonuçları yazarım :D
  • Vatan bilgisayar dan Asus dsl-n66u modem aldım... istediklerimi karşılayacağı söylendi... kurulumda sorunlar yaşadım... güya kendi kendine algılayıp ayarları yapıyor ama nerde :D ... hadi internetin ayarlarını hallettim ... şimdide internet sürünüyor ve wifi kopup duruyor... ayarları için Google da bile gezindim... şimdi eski modemi kullanıyorum... sonuç olarak memnun kalamadım huawei hg630a aratır oldu ve şuan huawei i kullanıyorum...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TomaDeadOne

    Vatan bilgisayar dan Asus dsl-n66u modem aldım... istediklerimi karşılayacağı söylendi... kurulumda sorunlar yaşadım... güya kendi kendine algılayıp ayarları yapıyor ama nerde :D ... hadi internetin ayarlarını hallettim ... şimdide internet sürünüyor ve wifi kopup duruyor... ayarları için Google da bile gezindim... şimdi eski modemi kullanıyorum... sonuç olarak memnun kalamadım huawei hg630a aratır oldu ve şuan huawei i kullanıyorum...

    Firmware guncelledinizmi asusta

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gün saat 12 itibarı ile 1.0.7.3 olan en son sürümü yükledim... yeni baştan kurulumunuda yaptım... asus ile görüştüm... cihazın wifi adaptöründe problem olduğunu, aldığım yere götürmemi söylediler. öylede yapoıcam bu gün. cevaplarınız ve ilginiz için teşekkür ederim.
  • Zyxel zywall kullanmanizi öneririm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.