Şimdi Ara

35 bin liraya alınabilecek araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Pejo 206 bakayım dedim, araba öyle bir salto atmış ki zamanında uluslarası jimnastik yarışmasında olsa 10 üzerinden net 9 alırdı, potansiyeli yüksekti.


    Dedim hadi param cebimde kalsın biraz daha aşağılara ineyim, anam anam bir palio görmüşüm yeminler olsun güneşe giden ilk uzay aracı olsa o kadar yanık izi olmaz. Yanık izini geçtim sanki kapıyı ben değil kapı beni açmış gibi oldu, farklı dünyalara girdim elimde kalacak sanıp.


    Lan dedim tamam... Fiat albea bakalım madem hadi, taksi çıkmasının yanında sanki Türkiyedeki ilk uber taşımacılığını o yapmış, dünyayı 4 kere turlamış. Kilometre 200 binde ama kaçıncı 200 binde?



    Gerçekten umudum kalmadı artık. Bir tarafımızı yırtıp 'heh len bi beş bin daha ekledik' diyoruz, geçen hafta baktığımızdan daha beter arabalar karşımıza çıkıyor.


    Allah aşkına soruyorum, 35 bin liranız olsa hangi araca bakardınız? Yer: Antalya








  • Citroen Xsara


    99-2000-2001 Fiesta

    Clio 1



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 4 Aralık 2020; 3:49:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiesta 99-2001
  • 35 e Avrupa araç macera olur bütçen çerez parası gibi ben Şahan oneririm.soyle 94-95 mod başka da bı cacık olmaz hele 206 alırsan kankan artar   maceraya gerek yok


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temiz bir Renault 19 bakardım. Belki Laguna I.

  • clio 2 1.2 biraz daha bütçeyi arıtırp

    alacağınız en genç araba bence.

  • Hyundai accent olabilir o paralara var parça sorunu da olmaz
  • Kamuda mesai saatlerinin değişmesi ile geçici de olsa eve ikinci bir otomobil ihtiyacı doğdu. Benzer fiyatlara ben de baktım. Skoda Felicia da olabilir.


    Kış aylarına denk gelmeseydik kesinlikle 50 cc bir motosiklet alırdım. Ehliyet sigorta vs yok. Bisiklet gibi benzini koy git.

  • Elinizdeki net para mı 35 yoksa sadece arabaya vereceğiniz para mi 35 anlamadım.. Eğer net 35 varsa zaten bu fiyatlardaki araçlar için 5000 i hiç görmeyin ne olur ne olmaz zaten 1000tl de sigorta, noter işlemlerine gidecektir o yüzden 30.000tl olarak düşünürsek çürüğü olmamak kaydıysa opel corsa b kasa / opel astra f kasa olabilir.. genellikle opel araçları aileler , kurallara uyan efendi insanlar tercih ettiği için ( tek istisna corsa c ) önerebilirim.. ama boya değişenden ziyade en önemlisi çürük olmaması özellikle alt tabanda.. çürük yoksa zaten hemen pütürletin.. araçta lpg varsa muhakkak çelik supap var mi diye sorun , gm araclar orijinal supaplariyla lpg yi sevmiyor, diğer markalara kıyasla daha cabuk eritiyor.. bu dedigim modellerin aslında dizelini bulsaniz tadından yenmez, gırgırı fazladır ama kirsal euro dinlemiyor ne koysaniz yakıyor ki zaten opellerde de dizeller çok tutuluyor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 4 Aralık 2020; 13:16:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.