Şimdi Ara

Hepsi satıldı. Foruma teşekkürler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
7
Favori
2.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Niğde İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Hepsi satıldı. Foruma teşekkürler.

Asus rog strix Rtx 3070 ti OC - Satıldı. @yuzi_35 hocama dolap üzerinden sattım.

Asus Noctua Rtx 3070 OC - @dmxerkan hocama satılmıştır.

Palit Rtx 3070 Gaming PRO - @ssphnx Hocama gönderdim.

Msi Rtx 3060 ti Gaming Z trio - Amazon Tr den alınma Amazon De göndericili - 10-11 aylık - Sipariş kağıdı var ancak faturası için DHL kargo ile iletişime geçmem lazımmış, bütlerim bittikten sonra arayıp isterim e-faturasını. Amazon Tr bu kartı sipariş verdiğim hesabımı tekrarlayan sipariş vermemden ötürü kapattı, geri de açmadı namussuzlar, o yüzden DHL den fatura istemem lazımmış. @kahve uzmanı hocama satılmıştır.

Asus Tuf Rtx 3060 ti OC - 2 aylık 34 ay daha Türkiye garantili - Rev2 bellekli - 64-65 mh alıyor. (2 adet vardı 1 adetini @voleyback hocam satın aldı.) Diğeri elden satıldı.

Asus Dual Rtx 3060 ti (mini değildir) - Dolaptan satıldı.

Gigabyte aorus elite Rtx 3060 - satıldı

Daha uyguna bulan varsa lütfen bulduğu yerden alsın, herkesin vakti değerli.

Burada yeniyim ancak Dolap ve Gittigidiyor satışlarım var, isteyene Dolaptan da gönderirim, Dolap yorumlarım referans olacaktır zaten.

KARGOYU DOLAPTAN GÖNDERİRİM 25 TL TUTUYOR VE BİR SIKINTI OLURSA ÜCRETSİZ İADE EDEBİLİYORSUNUZ.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 6 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Niğde Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Arkadaştan sorunsuz bir şekilde ürünü aldım saolsun güvenilir ve iletişimi çok iyi ürünün arkasında duruyor saolsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • takip

• Pm gönderdim.

• @mrsayar hocam çok ilgili bir satıcı. Testleri ve fotoğrafları çok kısa sürede iletti, kargoyu da hemen çıktı. Teşekkür ediyorum, güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam merhaba. Pm gönderemiyorum size. Acaba siz bana gönderebilir misiniz?

• @mrsayar hocam son derece ilgili ve yardımsever. Ürünü hemen kargoladı. Güvenerek alışveriş yapabilirsiniz. Teşekkür ediyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.