Şimdi Ara

345 Saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar o kadar yazmışsınız yok 345 orta ya paralel.olacak diye ygs. Acaba hangi osym sinavinin Türkçesi bukadar zor? Hangi matematik denemesi bbu kadar zor? Tamam osymninde zor fakat zaman alici problem sorulari 1yada2 tanedir burda bütün problemler zaman alıcı. Birde ortasi böyleyse zoru nasil kim bilir ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• türkçe ve feni bu kadar zor olmaz ama matemategi paralel geometri daha kolay ygs den
  • Hocam yakında mezun gözüyle 345 fem 11 li ve endemik yayınları hakkında konu acacam bekle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geometri kolaydi ama türkçe sacma derecede zordu. Çıkmış sorularda türkçe maks 30dk iken bu denemede 45 dakika sürdü. Matematik bence eş değil dolaylı soru sorarsan islemi dolaysız olmasi gerekiyor. Hem soruyu çözümleyio hem işlem içinde seni öldüren bir osym sorusu 1 deneme içinde maksimum 3 tane oluyor. Bunda ise hepsi öyle

• 110 net çıktı şimdi ileri cozucem bakalim başımda saç kalacak mi

• Bende ileri seviyesi var türkçe paragrafları yarım sayfa

• Herif orta seviyeye bir ton laf edip ileri çözüyor ey güzel ülkem beyin bedava

• 345'i bilemem ama endemikte problem sorusu görebilene aşkolsun

• 345'in daha dün gece 1.sini cozdum 10 tane dilbilgisi vardı paragraflar aşırı kasmışlar tarihi 2015in ustundeydi coğrafyası altında matı zordu

Yani paragrafları acayip kasmış adamlar fem 11'liye zor diyordum 345'i cozunce 345 sanki ayrı bir dünya gibi geldi ama çözmesi eğlenceli oldu çok özgün sorular var gerçekten

• quote:

Orijinalden alıntı: SheIsLawyer

345'i bilemem ama endemikte problem sorusu görebilene aşkolsun

Endemik kadar b.ktan bir deneme yoktur herhalde

• BabyFace57 kullanıcısına yanıt
    Forumda çok övüldüğü için gidip almıştım bin pişmanım Hocalar bile çözerken isyan ediyor bazı sorularına. Fem, final, ösym bunlardan şaşmamak lazımmış

• Nesini begenmediniz mis gibi deneme sadece türkçede hataları var biraz

• Arkadaşlar bende 3-4-5 ileri seviye var. Mezunum. Geçen sene de 2015 YGS ye girdim.

Size doğru bilgiler vermek isterim. Önüne gelen herkes yazıyor. Öncelikle orta seviyesi nasıldır bilmiyorum. Ben ileri seviyeyi değerlendircem.

Türkçesi; gerçekten çok kaliteli. YGS'den kalitelidir. Cümle sıralama soruları 6 cümleli, yarım sayfalık paragraflar, yoğun dil bilgisi soruları. Yarım bir paragraf verip, numaranlandırıp hangi paragrafta anlatım bozukluğu, yazım yanlışı vardır diyor. Düşürücü sorular var.

Matematik; matematikte insanı hayrete düşüren sorular var. Gerçekten bu kadar düşünmüşler mi diyeceğiniz. Matematiği çok kasmışlar. Kolay soruları bile uğraştıracak cinsten. O yüzden matematik zaman sıkıntısı yaşatıyor. Geometrisi, matematik kadar değil ama yine de uğraştırıcı güzel sorular var ösym tarzında.

Fen; feni biraz lys ağırlıklı gözüktü bana. Fenim pek iyi değildir. Fizik sorularında yoruma dayalı, uzun sorular var. Öyle klasikleşmiş sorularını dışına çıkmışlar. Kimya genel olarak kolay (2015 ygs bir tık üstüdür). Biyolojisi güzel. Geçen senekiyle paralel. Belki biraz daha bilgi yoğunluğu vardır.

Sosyal; ilk denemde sosyali göremedim. Ama 2. denemede sosyal çok iyiydi.(Felsefe din bakmadım) Tarih güzel, yorumlatıcı ve düşürücü soruları var. Coğrafya'sı biraz bilgi ağırlıklı ki ygs ile uyumlu. Ayrıca coğrafya soruları biraz fazla uzun gözüktü bana.

Şimdi genel değerlendirmem. (+) => 2015 ygs den daha iyi anlamında (-) =>2015 ygsden kolay

Şimdi bu değerlendirme saçma ama size düzgün bir cevap vermek istiyorum. Sonuçta sorudan soruya değişir ama ben yinede yapayım.

Türkçe ++
    Matematik +++
    Geometri +
    Biyoloji ~
    Fizik +
    Kimya ~
    Tarih ~
    Coğrafya ~

Çok da iyi bir değerlendirme yapmış olmayabilirim. Ben kendime göre değerlendirdim. Geçen sene YGS'de 5k içindeydim.

Yayını almak isteyen arkadaşlar yayın biraz abartıdır. İleri seviyeyi pek tavsiye etmiyorum ama sizi bilirsiniz. Orta seviye alabilirsiniz sanırsam.

• sanki uzaya falan çıkıcaz adamların sordukları sorulara bak şaka gibi bi paragraf son 37 38 ve 39 40daki o paragrafı mı okuyucaksın soruyu mu çözeceksin bu nedir böyle lanet olsun sözelciyim ben sadece türkçe sosyal çözüyorum net demiyorum bakın doğru sayım 55i geçmiyor benim bu denemede insanda moralde bırakmıyor. özdebir yayınlarında 34 35 tr falan çıkarıyorken bundan böyle kötü yapınca insanda heves kalmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancanlakop

Herif orta seviyeye bir ton laf edip ileri çözüyor ey güzel ülkem beyin bedava

Ey kısmından sonra rte nin sesiyle okudum

• Sen veya birkaç kişi çözemeyince saçma mı oluyor?

• paragrafları o kadar sıkıntı değil ama matematiği 30-35 gibi birşey yapmak istiyorsan problemleri zamanı emiyor.matematik tane tane çözülerek 1 saatte bitecek gibi değil mezunum 2015 ygsye de girdim 345in matematiği belirgin derecede daha zor.

endemiğin bölüm denemeleri var bende saçma falan diyen olmuş bence problemleri hariç oldukça kaliteli denemeler.geometrisi kolay ygsye göre birde o dezavantajı var.fem karekök final falan klasik kaynaklar yıllar içinde iyice birbirlerine benzediler soruları özgünlüğünü yitirdi ygsde her sene olduğu gibi özgün sorular geleceğini düşünürsek farklı tip yayın çözmek yeni gördüğünüz bir soru kalıbını çözme ihtimalinizi arttırır daha alışkın olursunuz daha önce görmediğiniz birşeyi çözmeye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MassiveDynamic -- 19 Şubat 2016; 15:07:27 >
  • Bana en çok sosyal gereksiz zor geldi. Bu sosyal normal mi allaskina ya en kötü netlerimi yapiyorum tam sosyal duzeldi derken. Mati normal turkcesi de zor

• 10 numara deneme.

• cancanlakop kullanıcısına yanıt
    Netler yüksek veya düşük geliyor diye laf ediyor değilim yanlış anlaşılmasın ama 5.denemede sadece 2-3 tane problem sorusu vardı. Bir de sosyalde yorum soruları yok denecek kadar az. Geometride de inanılmaz bir basitlik vardı
    Gerçi sen de Endemik'i bitirmiştin sanırım soru tiplerini sen de gördün. Ha tabii ki ösym sayı sorularını da seviyor ama 15 tane "kaç farklı değer alır" sorusu koymuyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.