Şimdi Ara

344 TL Osmangazi köprüsü (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
310
Cevap
1
Favori
47.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
251 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şu köprüye bari Osman Gazi ismini vermeseydiniz, adama ayıptır...
  • Geçen sağ medyanın haberlerinden birinde gördüm. Berat Albayrak ki kendisi dünyanın en iyi ekonomi bakanıdır, açıklama yapmış. Evde mantı yapıp(haberde böyle geçiyor- kasıt evde ıvır zıvır yapıp satan) satandan vergi almayacaklarmış. Vay be dedim. İşte büyük ekonomik hamle. İşte sosyal devlet. Evde mantı yapandan vergi almamak gerçekten alınması zor bir karardı ekonomimiz için
  • 344 TL Osmangazi köprüsü

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fişi gördükten sonraki hali;
    🤬🤬🤬🤬🤬🤬

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O köprüyü kullanarak tek gidiş fiyatına feribot ile gidiş-dönüş yapabiliyorsunuz. Bunu benim gibi tercih eden yüz binlerce kişi var hala, bu zamlarla neyi hedefliyorlar ki?

    Gerçi köprüyü yapıp işletenlerin tuzu kuru, onlar garanti paralarına hala alacaklar, istenirse tek geçiş 250 lira olsun.
  • Vergi olmadan devlet olmaz
    Vergimizi yiyorlar
    Köprüden geçiş ücreti istiyorlar onu anladık düdüklüyorlar da bu geçiş ücretinden de vergi almışlar.
    Aklı başında halkımız olsa o köprüyü yıkar ama nerde. Biz 100 yıl geçse de bu kafayla birşey üretemeyiz. Elin dinsizi yapar müslümanlar da köle gibi yanlarında çalışır kazandığı iki kuruşun bir kuruşunu yine bu şekilde iade eder.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde adamların cebe koyacağı rakama vergi %8.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • 344 TL Osmangazi köprüsü




  • Walla ben dün Bursadan gelirken kullandım.. 134 almış hgs..cokda güzel olmuş..sonuçta alternatif bir güzergah olmuş.. sabah giderken istanbuldan gölcük yalova geze geze gittik,akşam yorgun halde köprüyü kullandık.. Alternatif iyidir pahalı mi evet ama isteyen kullansın lakin bu forum öyle bir hal aldiki aşırı bir kaç kişinin adeta propaganda yaparak militanlastigi yer haline geldi...O yüzden artık bu forumu kaale almiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az bile,
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mgora

    Ölme eşeğim ölme.
    Bu köprü için maliyetinin 10 katı bedel ödenecek ve döviz garantili şartnameyi oku.
    Ciddi bir soygun Deli Dumrul görse şapka çıkarırdı.

    Alıntıları Göster
    Sen okudun herhalde şartnameyi paylaşta bizde bilelim bu 10 kat nasıl oluyor? Yukarıdaki açıklamaya göre hiç araç geçmezse yıllık 750 milyon dolar ücret ödemesi var işletme süresi 15 yıl toplam ödeme 11.25 milyar dolar ediyor. Proje bedeli 10 milyar dolar civarı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • apran A kullanıcısına yanıt
    Okudum hocam maalesef :( , Usd enflasyonuna bağlı dolar üzerinden garanti vb , simdi çıkıyorum yaz gelince yazarım.
    Yazık bu ülkeye.
    Bireysel menfaat için bu kadar düsülmemeli.
  • Sandık önünüzde iken düşünün bunları.
  • Zorla mı geçirdiler?
  • Hocam bir şişme bot alıp geçsen hem daha eğlenceli olur, hem daha karlı.
  • Bu daha fragman, siz birde gösterime girdiğini düşünün

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SiNaPSiS kullanıcısına yanıt
    bir ara ido isyan etmişti bunu kimse hatırlamak istemiyor. ondan sonra ister istemez osmangazi köprüsü ido' ya göre daha pahalı oldu. aslına bakarsak maddi yönden sıkıntıda olmayan biri için köprüyü kullanmak zamandan tasarruf ettiriyor diye düşünüyorum. çzellikle körfezi dolaşmak ve trafiğe yakalanmak bunu da geç trafiğe çıkmak ister istemez bir kaza riski oluşturduğundan gezintiye de çıkılmış olsa yolu mümkün olan kısa sürede terketmek bence daha makul. yani bu noktada senin sözün akla geliyor hemen. tabi şakasını yapıyoruz ama ido' nun işine devam etmesi, körfez geçişi, og' nin kullanılması velhasıl herkes dilediğini yapmakta özgür. köprünün yapılması, vergisi, her vatandaşın cebinden çıkıyor olması felan bunlar bence de gereksiz isyan. şu bir gerçek ki geçmiş nesil zeytini tane ile yerken şimdiki nesil kıçını oturduğu yerden kaldırmayıp, ekranda klavye delikanlılğı yapıyor. bir döneme zorluk varsa diğer döneme kolaylık var. bunlar bence zor günlerden çıkış günleri. o yüzden daha iyi günleri karşılayacağımıza inancım tam. ha zorluk bize dnek geliyormuş bilmem. bildiğim ve gördüğüm tek şey 20 sene çncesine göre bu dönen çok daha iyi. bir 20 sene sonrasına çok daha iyi olacak. tabi bu benim görüşüm. hiç saldırıya geçmeyin beyler. dediğim dedik çaldığım düdük.




  • jujuuu kullanıcısına yanıt
    Sanki millet geçmeyince aradaki farkı kim ödüyor? Eski hükümetler devlet bütçesinden yapıyordu çok daha az vergi almalarına rağmen.
    Yatırım dediğin ne ayrıca? Hadi eskiden kitler vardı zarar ederdi, devlet üretime girerdi bu tesisler için para lazımdı şimdi devlet çoğu yerden çekildi ama vergiler azalmadı arttı durdu.
    Şirket şartları da ortada krediyi devlet bankasından alıyorlar geçiş garantisini devletten. Böyle garantili bir iş nerede var?
  • O kamyoncu otobüscü dayılar ilk açılıp beleş olduğunda fotolar ile laf sokuyorlardı muhalefet milletine, şimdi devlet kucak açtı dayılarına adisyonu saplıyor. Beter olsunlar donlarına kadar yesinler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam o köprü sizden geçmiş siz köprüden değil yani
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.