Şimdi Ara

34 plakalı katiller. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
1
Favori
5.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
110 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xchg

    Buyur? Sen de, araç plakasına göre araç sıkıştırıp insanların canına kastedeceğini söyleyen bir çomarı savunacak kadar bilgi ve fikir sahibisin demek ki.

    Ben o çomar dediğin adamın 27 yıllık arkadaşıyım.Eğitim seviyesini,kişiliğini,insanlığını,aile yapısını ve en önemlisi adamlığını gayet iyi bilirim doğal olarak. Hobi olarak taksicilik yapan,entellektüel kişiliklidir, yazardır kendisi. Bildiğin birşey yokken,yolda görsen korkudan altına pisleyeceğin insanlara burda hakaret edebiliyorsun.Tekrar söylüyorum Allah seni ıslah etsin.Yoksa biri bi yerde indirir seni.
  • sıkıştırma işinin esprisine yazıldığını kaç sayfa önce yazdım okuman yok mu? işlemci ve ram baya düşük galiba birilerini sıkıştırsam sicilimde trafik cezası olur. bak yazıyor gerilerde hiç trafik cezam yok diye. okumayı öğrenin iyidir beyni geliştirir bol bol dünya klasikleri okuyun kişisel gelişime katkısı büyüktür.

    şu aziz milletimize çomar deyü diye gezinenler evet o konuda fikrim değişmedi. yerlere çöp atan, turistleri taciz eden çomardır. istediğiniz kadar ağlayın bunları savunuyorsanız sizde öylesiniz demektir.
  • Valla Fethiyeliyim. Dün bitane 06 plaka tokatladım bende. Yol bilmez iz bilmez ters şeritten sokağa girip üstüme çıkıyordu. Tabela görmüyormusun öküz diyince yaaaağğğ bilaaaddeeerr nolcaak sanki tatildeyiz yorgunuz işte çoluk cocuk var diye ağız yapıyor bide. Alıcaksın böylesinin aklını gelmesin bir daha. Allahın çomarları yılda 10 gün gelicek diye şehrin içine edenlere kimsenin tahamülü yok. Siz sanıyorsunuz ki bu insanlar normal. Otoparkta yatan ayılar mı dersin. Şehrin göbeğinde yürüyüş yolunda mangal yapan mı dersin. Peyzaj yeni yapılmış çimler falan o biçim allahın çomarı gelip üzerinde mangal yapıyor. Bu zamana kadar 110bin nufuslu yerde kimse yapmamış bi bunlar akıllı. Bizde turizimciyiz otel işindeyiz yıllardır görüyorum günlüğü 1 milyar olan otellerde öğlen checkin yapan türklerin açık büfe durumlarını. Bırakın bu ayakları beyler sıçtılar içine iyice pisliklerini biz temizlicez yine kazancağımız 3 5 kuruş parada bunlardan gelmesin
  • bu gun ayvalik kipada 34 plakali hayvan oglu hayvan volvo soferi israrla ters yone gitmeye calisiyor adamlar yola cizgi koymus tabela koymus ama nafile
  • quote:

    Orijinalden alıntı: palpatine48

    burası marmaris.. istanbulun it kopuk taksilerine benzemez.. paranızla bile binemezsiniz. turistleri bedava götürürüz size 100 lira çekeriz. yeter ki gelmeyin.

    Sana şimdi burdan 500 lira göstersem gelip beni istanbulda evimden alıp valizlerimi taşıyıp tekrar marmarise götürürsün koşarak. Boş konuşma alt üstü taksicisin. Millete akıl vericek ahkam kesicek en son tabakadaki insanlardan birisin.
  • Katılmıyorum. Ege , bursa, sürücüleri daha kötü.
    Yani İstanbul trafiğinde araç kullanan her yerde kullanır ama disardakiler . Sıkıntıya gelemiyor o yuzden sabırsız buda kazaları getiriyor
  • Canok C kullanıcısına yanıt
    Çomarları ciddiye almıyorum. Kusura bakma artık. Sen İstanbul'daki taksicilere takıl. Sizin layık olduğunuz kesim onlar
  • İstanbula kurban olun. İstanbul da araç kullanmak Anadolu da araç kullanmaya benzemez.
    İstanbul genç işi Anadolu yaşlı işidir. Bu yüzden Anadolu ara sıra 34 gorunce yaşlı aksiligini gosterir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: palpatine48

    Çomarları ciddiye almıyorum. Kusura bakma artık. Sen İstanbul'daki taksicilere takıl. Sizin layık olduğunuz kesim onlar

    Evet bir taksicinin de bu kadar üniversite mezunu adama çomar diyebilmesi ancak klavyede oluyor zaten. Kolay gelsin
  • Canok C kullanıcısına yanıt
    Ya şu insan sınıfından sayılan varlığa cevap mı veriyorsunuz allah aşkına.

    Adam o kadar aşağılık kompleksine girmiş ki kendi milletini dışlıyor. O kadar menfaate, paraya tapmış. Bu kadar beğenmiyorsun bu kadar rezil milletiz defol git o çok övdüğün yabancıların memleketine. Kendi ülkesine Fransız kalmış bi de hırlıyor. Türkiye'de insanlar taksicileri, dolmuşçuları adam yerine koymuyor. Bu da kendini nimetten sayıyor Allahtan doktor, mühendis, hemşire, fırıncı olmamış tam şahsiyetine uygun meslek edinmiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreoz25 -- 7 Temmuz 2016; 18:59:22 >
  • Sen git plaka sahibin gelsin 😅
  • Hele hele şu taksiciye bakın hayattaki tek başarısı ehliyet almak olan vasıfsız elemanın tekisin.

    Sağ cebimdeki parayla yedi sülaleni 9 kere alıp 8 kere vitrin önünde satılığa çıkarırım.klavye başında laf atmaya benzemez bu.

    Erkeksen taksi plakanı verirsin bu zaman burdan gülmeye devam edersin bakalım birgün savcı kapını çaldığında da böyle gülücekmisin allahın cahil vasifsız insanı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pablo Boss -- 7 Temmuz 2016; 19:21:29 >
  • Soru ekleri ayrı yazılır. Benim gibi birinin seni ciddiye almasını istiyorsan Türkçe öğren. Ben çomarı 100 metreden tanırım eğitimsiz birisi olduğu için istediğini söyleye bilirsin. Ciddiye almıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pablo Boss

    Hele hele şu taksiciye bakın hayattaki tek başarısı ehliyet almak olan vasıfsız elemanın tekisin.

    Sağ cebimdeki parayla yedi sülaleni 9 kere alıp 8 kere vitrin önünde satılığa çıkarırım.klavye başında laf atmaya benzemez bu.

    Erkeksen taksi plakanı verirsin bu zaman burdan gülmeye devam edersin bakalım birgün savcı kapını çaldığında da böyle gülücekmisin allahın cahil vasifsız insanı
    istanbulda da 07 plakalar bi acaip sürüyor
  • Gelin bide adanada kullanin,hatali oldugu halde el kol hareket çekiyoat bazen,bazen tartisiyorum bazen belali top olursa sabır çekip gidiyorum,manyak çok
  • Burda bile birbirinize sayginiz yokken trafikte orda burda saygimi bekliyorsunuz.

    Once kendinizi sonra baskasini elestirin..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lDirtyHandsl

    Gelin bide adanada kullanin,hatali oldugu halde el kol hareket çekiyoat bazen,bazen tartisiyorum bazen belali top olursa sabır çekip gidiyorum,manyak çok
    34 plakanın bi özelliği yokki bak şu konuda bile tipik canavarlar var silahmı göstericekmiş haydarımı sallıcakmış. İstanbula gelsin bikaç ay sonra o adamlarda katil olur merak etme. Klavye delikanlısıda değiller yani o silahı harbiden gösterir hatta ateşte eder o ruh hastası. Bunun araba kullanma tarzıyla alakası yok tamamen kişilik meselesi max 2 ay veriyorum ben katile dönüşmelerine.

    Çok uzun süredir ehliyetim yok ama arabayı sık kullandım sayılır. 5 yıl önce üniversiteye istanbula geldim 5 yıl önce araba kullanmaya başladım bi iki ay alıştıktan sonrada okula hep arabayla gittim git gel günde 75 km haftada 4 günden hesap edin. Ehliyetten birkaç ay sonra benim en ufak tepkim kalmadı trafikte. Robot gibi kullanıyorum arabayı. Ki ters yöne girenlere ışıkta beklerken önüne geçen taksicilere yolun ortasında yolcu indiren dolmuşçulara sinyal vermeyen zeka özürlülerine yolun ortasına parkedip trafiği felç edenlere kaldırımın ortasına parkedip gidenlere 70 hız sınırlı yolda 120 le gelip selektör yapanlara öyle sinir oluyorumki anlatamam. Biz toplum olarak böyleyiz düzelmiyecek bişey için niye kendimi sinir ediyimki. O ruh hastası bi araba öne geçerek 1 bilemedin 2 saniye kazanıyor ben kafama takmadan orta şeritte soldaki kendini bi halt sanan sorunlulardan sağdaki 2 kuruşa ruhunu satıcak olan taksici ve dolmuşculardan uzak mutlu mesut gidiyorum.

    Yüzde yüz eminimki bikaç dalgınlık dışında hiçbir zaman hatam olmadı bakın dalgınlık diyorum kasıtlı birşeyi geçtim yani. Ona rağmen defalarca kavga etmek isteyen manyaklara takıldım. Defalarca taciz ettiler camıma vurdular. Çoğunlukla motorlular elimi 20 cm kırsam yüzde yüz kusurlu olarak ölecek olan adamlar camıma vura vura kmlerce takip ettiler camı açmayı geçtim yüzlerine bile bakmadım. Sen ne kadar sakin doğru kullansanda yinede denk geliyosun işte. Ortalık manyak seli ben canımı sokakta bulmadım. 2 saniye kaybedicem diye konudaki ve ülkedeki gibi canavarlarla muhatap olamam.

    Bazen kendimi kaybedip geçicek yer yoksa kaldırımdaki arabaların üstünden geçiyorum. O da etrafta kimse yoksa hani maksat hem tavanı kaputu filan çöksün belki bi daha koymaz hemde yola çıkıp ölüm tehlikesi geçirmiyim diye. Bu kadar sinirlenip içine atınca bi yerden patlak veriyo tabi ericem yakında.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S-AINT -- 7 Temmuz 2016; 20:54:54 >
  • Sonradan izahı doğru yapmışsında. Baştan 48 plaka dışında sıkıştırırım, 34 plakalara kaza yaptırmaya çalışırım da ne demek. Bak İstanbul Muğla değil ufakbiryer değil 13-15 milyon civarı insan var. Çok insan var yani illaki sorunlular çıkarda. O son izahını yaptığın toparladığın var ya, 34 plaka gördüğümde kaza yaptırmaya çalışırımda ne demek. Dedektör mü var sorunluları anlıyorsun yoksa direkt bakmadan eyleme geçiyorsun. Aileler var düzgün insanlar var ne derdindesin sen burada çomar momar vesaire söyleniyorsun. İstanbulda yaşayan 80 şehir var.

    O değil o kadar tatile gittim Türkiye'de. O bölgenin çalışanlarından çok rahatsız edenini görmedim. Bakınız

    1 ay önce Alanyada turist tecavüze uğradı, orada çalışan biri tarafından.

    http://www.sozcu.com.tr/2016/gundem/alanyada-turist-kiza-tecavuz-1281029/

    Ne anlatıyorsunuz siz yapmayın ya.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebellion -- 7 Temmuz 2016; 22:04:43 >
  • bencil saygısız heryerde aynıdır. Bunun istanbulu Ankarasi Marmarisi yok.
    Ha istanbuldaki arac sayisi her yerden çok daha fazla dolayisiyla 34 plaka çok daha fazla gözüküyor. Tek fark bu.
  • Bayramda tüm plakaları İstanbul'da görebilirsiniz. Sayın Anadolu, Tem de sol şeritde 50 ile gitmeyin trafik yapıyorsunuz.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.