Şimdi Ara

34 plakalı katiller. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
1
Favori
5.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
110 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şehir dışına çıkanlar patatese bağlıyor belli ki

    İstanbul'da 41 ya da 06 plakanın doğru sürdüğünü pek görmedim.

    41'ler özellikle hele ki lüks araçla gelmişlerse bi "seni yenecem İstanbul" havasındalar

    Şerit kullanımları da felaket, habire frene basmaları, zart diye şerit değiştirmeleri, ışıklara riayet etmemeleri, kornaya basmaları artı sol şeritten ağır ağır gidip asla boşaltmamaları

    Şehir değiştirmek kimseye yaramıyor belli ki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklisin gerçekten hocam izmirde yaşıyorum ama bu 34 plakali cahiller yani hakkaten nasil yaşıyorsunuz otda bilmiyorum afedersiniz sigir gibi araba suruyolar garip garip sollamalar makaslar yani biz İstanbuldan geldik acilin der gibi, inanin bana su İzmir İstanbul arasinin 3,5 saat olmasini istemiyorum bütün zengin zuppeler dolar şimdi izmire valla

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buradan anlasiliyor ki istanbulda da sehir disinda da cogu taksici ayni.. Ne diyim 34 plaka diye sehir disinda arac sikistirip herkesin ayni oldugunu dusunenler istanbul sehir hudutlarina geldiginde ayni seyleri yasamak ister miydi?

    Izmire ankaraya eskisehire antalyaya bursaya edirneye antep e vs vs en az 60-70 tane sehre gittim bu sehirlerde yerli plakalarin sigirlik yaptigini da bolca gordum.. Kisacasi 34 plaka olmayanlar duzgun mu davraniyor saniyorsunuz? Veya burada yapilan gibi 5-10 tane seref yoksunu icin genellemeyi yuksek tutmak gerektigini mi saniyorsunuz? Bence farkinda olmadan olakalari otekilestirme yaparak trafigi olmadan geriyorsunuz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekksl6 -- 6 Temmuz 2016; 12:32:17 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu milletin birbirine tahammül edemeyişi hiçbir millette yoktur. Gerçi böyle bir millet de yok hiçbir yerde orası ayrı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iyi ozaman hesap numarani söylede biraz para atiyim doblonla yanliya yanliya o parayi çekmeye gitte biraz olsada kurtulalim senden nasi olsa 2kuruş köpeği kiytirik bi taksicisin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • superegoid S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim empati yapmayı bilen, eğitimli insanın hali başka oluyor elbette. sizde belli ki rahatsız olmuşsunuz kıyı şeridinin kirletilmesinden. bende üslubumun sert olduğunun farkındayım ama kibar sözden anlamıyor insanlar. acı ama gerçek böyle.
  • sefasefa1 S kullanıcısına yanıt
    Sen önce düzgün bir Türkçe öğren gerisi halledilir. ilk okul öğretmeninin numarasını ver, ben bir konuşayım. sen doğuştan mı böylesin, kaza mı geçirdin ona göre ciddiye alayım.
  • Havlayacak başka bişey bulamayinca başka konulari açman garip dostum. Hadi duraktan çik biraz turist kazikla çok konuştun sen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FunnyxD

    Haklisin gerçekten hocam izmirde yaşıyorum ama bu 34 plakali cahiller yani hakkaten nasil yaşıyorsunuz otda bilmiyorum afedersiniz sigir gibi araba suruyolar garip garip sollamalar makaslar yani biz İstanbuldan geldik acilin der gibi, inanin bana su İzmir İstanbul arasinin 3,5 saat olmasini istemiyorum bütün zengin zuppeler dolar şimdi izmire valla

    Oraya gelecek olan üç beş sene sonra bitecek yolu beklemez şimdi gelir...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Baba Naber

    Bir araç beni kaza yapmam için sıkıştıracak... Marmaris değil. Dünyanın neresinde olursa olsun, haydar ile tanıştırırım.

    Aksi durumlarda silah ile tehdit ederim.

    Sırf 34 plaka olduğum için bunları yapanlar oldu ve karşılığını kısmen aldılar.

    Evet beni sıkıştıran, taciz eden için magandayım veya serseriyim.

    Her insanı genelleyerek yanlış hareketlerde bulunmayın.

    Herkes ülkemizde %80 oranlarında öküz olduğunun farkında zaten.

    Sadece biraz akıl ve mantık. . .

    Haydara veya silaha niye güveniyorsun? Yoksa dövüşemeyeceğin için mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: palpatine48

    ben 35 yaşındayım, trollük falan bilmem. özüm neyse sözüm odur. öz eleştiri nedir öğrensinler her zaman hatayı karşı tarafta aramak yerine biz neden adam olamıyoruz, bizi neden kimse sevmiyor diye araştırsınlar.

    Sıkıştırma işi dışında katılıyorum size. Çomarlar her yere dadandı artık. Pisliklerinide bırakıp gidiyorlar. Rahat rahat sevgilinle oturamazsın Allahın konyalısı(örnek çomar şehri) gelir ayı gibi bakar. Nefret ettim artık. Allah yobazlardan korusun hepimizi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koylarımızı kirletmeyip, çöplerinizi konteynırlara atacaksanız buyurun gelin. turistler sadece bizim değil, ülkenin döviz kaynağıdır. onları rahatsız etmeyeceksiniz buyurun gelin. lütfen çekirdek yediğinizde yerlere tükürmeyeceksiniz buyurun gelin. taksileri yine kullanmayın sorun değil ama tek ana yolu olan marmaris'te arabanızla turist kesmeyeceksiniz buyurun gelin. (minibüsleri kullanın) daha ne diyeyim ben barzoyum, kafamın estiği gibi davranırım diyorsanız lütfen GELMEYİN. eşlerinizi, hanımlarınızı, çocuklarınızı sokak ortasında lütfen azarlamayın. uyumlu olun, bana mesaj atın her konuda yardımcı olayım. yazdıklarımdan kalbi kırılan varsa özür dilerim ama sizde biraz empati yapın. Bu ülkede sadece siz yaşamıyorsunuz. Başka da bir şey söylemiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: superegoid

    Abi adam çok da haksız değil şimdi. Biraz tahrik edici bir üslubu var ama söylediklerinde haklılık payı yüksek.

    Ben kendim ve ailem için konuşayım; türkün mümkün olduğunca az olduğu yerlere gitmeye çalışıyorum tatil için.

    Yani şimdi biraz özeleştiri yapmak lazım.

    Sessiz sakin güvenli huzurlu şekilde tatil ve yaşam mı, görüntüsü çirkin (beyaz atlet, saç bütün vücut kapalı, etekler,şalvarlar, beyaz don) harala gürele, bağırış çağırış bol göz tacizli bir tatil mi.

    Abicim ben 3 yaşında bir çocuğu bile ayırtedebiliyorum yabancı mı türk mü.

    Ağlıyorsa, devamlı bağırıyorsa, devamlı koşuyorsa türktür. Yabancıların çocuklarının çıtı çıkmıyor arkadaş.

    Ya geçen sene gümüldür orman kampına tüm itirazlarıma rağmen gittik. Allahım allahım. Böyle bir görüntü olamaz. Bildiğin afganistan ya.

    Bir kaos. Bir pislik. Bir karmaşa. Telaş. Bağırış. Mangallar. Arabaları neredeyse plajın içine kadar sokma, iğğğğğğrennnççç çadır mı, baraka mı ne olduğu belli olmayan kilimden, naylondan, kumaştan sallanan uçuşan bez parçlarıyla örtülmüş ama uydu anteni ihmal edilmemiş kamp çadırları...o çadırların önünden akan pis sular.

    Düşman başına arkadaş. Zannedersin afganistanlı mültecilerin kaldığı toplama kampı.

    E biz buyuz kardeşim. İzmirdeyim. Kuşadasına gidemiyorum, dünyanın en güzel yerlerinden birinin anasını bellediğimiz için.

    O kadınlar plajında ailenizle eşinizle huzur içinde denize girebilir misiniz.

    4 tane esmer, çelimsiz, sakallı adam tam eşinizle durduğunuz şezlongun arkasına yatıp aralıksız baksalar. Ne yaparsınız. Uyarsanız "özür dileriz" diyeceklerini mi zannediyorsunuz.

    Özeleştiri özeleştiri.

    Cehalet iğrenç gelenek görenekler. Bulunduğun ortama uymamakta direnme. Köyünü plaja getirip orda yaşama çabası.

    E kusura bakmayın. Taksici haklı kardeşim.

    Öndeki arabayla güvenli takip mesafesi bırakmaya çalışırken araya giren, makas atan, tampona yapışan, camdan pisliğini atan adamlar plaja gelince böyle davranıyor.

    Siz yolda eleştirdiğiniz adamları plajda niye savunuyorsunuz.

    Cahil adamın ince zevki, beğenileri olmaz. Kabadır. Dünyada sadece kendisi varmış gibi yaşar. Hak tanımaz. Bencildir.

    Kısaca saygı, huzur, güven, temizlik, medeniyet istiyorsan...türklerin olduğu yerlerden uzak duracaksın.

    Ha afganistana tatile gitmişsin ha türklerin yoğun olduğu bir yere.

    Sonuna kadar haklısınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Cumartesi sabah 5'de yola çıktım. 10.5 saatte ayvaliga geldim.

    Sivrihisara kadar antalya ya kaçan ankaralilarla yoğun trafikte ortalama 100km hızla gittim. Bunaltıcı idi, ama dert değil... Sivrihisar, bursa arasını jet gibi bomboş trafikte geldim. Borsada yola İstanbuldan gelenler baglaninca trafik çekilmez oldu. Ancak maganda azdı. Her ışıkta 10-15 dakika trafik ta bekledik. Bu noktalarda Emniyet şeridi ihlali yapan magandalara yol vermemek için, arabanın yarısı emniyet şeridi içinde trafik bekledim. Önümde içeri kaçacak yer bırakıp şeridi kitleye kitleye ışıkları geçtim. Bir allahın kulu kornaya basmaya cesaret edemedi. Etse vitesi geriye takip tamponuna dayayacaktim. Olmadı...

    Yolun sonuna doğru bir range ve bir chayenne'den oluşan bir ekip buldum. Şans eseri çok efendi adamlardı. Hiç makas atmadılar. Hızlı kullanıyorlar. Demektir bile atmıyorlar. Sollamasini tamamlayan bunlara yol veriyor (zaten olması gereken bu). Arkalarına takıldım. Hızlı hızlı geldik son 1 saati.

    Ama 7 saatlik yolu 10.5 saatte gelmek hoş değildi. Her zamanki klasik görüşüm:

    Ankaralı şoförler mal. Beceriksiz. Viraj içinde frene basıyor. Kamyonun önünde frene basıyor. Kaza yapmaz. Kazaya sebep olur.

    Istanbullu şoförler daha iyi; ama emniyet şeridine saygı duymuyor.

    Kocaeli şoförleri ölsün efenm. Kocaelili varken İstanbullu'ya kufretmeye sira gelmiyor...

    Ancak genel olarak insanımızın kalitesi düşük. Bunu da trafikte çok güzel belli ediyorlar. Bayramda tatil için buralarda durmak saçma. Bayram tarihleri belli. Zaten yapacaksan, yapacagin yurtdışı gezisini bayrama yamayip, 6-8 ay önceden uçak biletlerini almak en temizi gibi duruyor.

    Yurtiçi tatil için bayram değilken, tercihen ramazan ayını tercih etmek en temizi oluyor.

    Yarın Ankaraya döneceğim. Çoğunluğun cumayi tatillerine bağlamış olduklarını umut ediyorum. 7 saat olsa da, 8 saatte dönsek o da uyar. Hayırlısı bakalim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: palpatine48

    Koylarımızı kirletmeyip, çöplerinizi konteynırlara atacaksanız buyurun gelin. turistler sadece bizim değil, ülkenin döviz kaynağıdır. onları rahatsız etmeyeceksiniz buyurun gelin. lütfen çekirdek yediğinizde yerlere tükürmeyeceksiniz buyurun gelin. taksileri yine kullanmayın sorun değil ama tek ana yolu olan marmaris'te arabanızla turist kesmeyeceksiniz buyurun gelin. (minibüsleri kullanın) daha ne diyeyim ben barzoyum, kafamın estiği gibi davranırım diyorsanız lütfen GELMEYİN. eşlerinizi, hanımlarınızı, çocuklarınızı sokak ortasında lütfen azarlamayın. uyumlu olun, bana mesaj atın her konuda yardımcı olayım. yazdıklarımdan kalbi kırılan varsa özür dilerim ama sizde biraz empati yapın. Bu ülkede sadece siz yaşamıyorsunuz. Başka da bir şey söylemiyorum.

    Hah şöyle işte...Böyle konuşursan kimse sana atar yapmaz,herkes hak verir...Demek ki bir konu daha güzel kelimelerle de aynı etkiyle anlatılabiliyormuş...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: snoppy123

    34 plakalı araçlar trafikte bıktığından boş yol görüdklerinde ne var ne yok basıyorlar. yolda uslu uslu gitmek yok.


    +1 uzun yola çıkınca rahat rahat araba kullanıcam diye resmen seviniyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selim82

    Merhaba arkadaşlar. Bugün sabah 5 gibi bursa dan marmarise yola ciktim. İstanbul.plakali birçok araç sürücüsünün ne kadar cahil,saygisiz ve terbiyesiz olduğunu gördüm. İlk önce hayvanın biri elindeki redbull kutusunu camdan firlatti ve sağ şeritte olduğum için kacamadim .allahtan cama yada kaputa gelmedi aracin altina vurdu. Sonra BMW ve panamera li teröristler sağdan 150 200 km hizla silme yanimizdan geçmeye ,emniyet şeridinden sollamaya basladilar. Bu kadar tipin yasadigi bir şehirde nazil yasanir bilmiyorum.kesin olan birşey var ki saygisiz ve düşüncesiz insanlar çok fazla. Yabancı bir insan 7 saat lik otoyol sürüşünde bile eğitim durumumuz hakkında yeterli bilgiye sahip olur.

    İstanbul plakalı olup İstanbullu olmayanlar onlar.Sağdan soldan göçle gelmiş barzolar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cesmuru


    quote:

    Orijinalden alıntı: Baba Naber

    Bir araç beni kaza yapmam için sıkıştıracak... Marmaris değil. Dünyanın neresinde olursa olsun, haydar ile tanıştırırım.

    Aksi durumlarda silah ile tehdit ederim.

    Sırf 34 plaka olduğum için bunları yapanlar oldu ve karşılığını kısmen aldılar.

    Evet beni sıkıştıran, taciz eden için magandayım veya serseriyim.

    Her insanı genelleyerek yanlış hareketlerde bulunmayın.

    Herkes ülkemizde %80 oranlarında öküz olduğunun farkında zaten.

    Sadece biraz akıl ve mantık. . .

    Haydara veya silaha niye güveniyorsun? Yoksa dövüşemeyeceğin için mi?

    Bu zamana kadar bileğimle hallettim.

    Hastane ve mahkemeler problem olduğu için olabilir mi ?

    Caydırıcılığı esas alıp de get işine demek istemek veya...

    Kavga çözüm değil. Ama cana kast eden bir şahıs için çözüm.

    İnsanlar ne yapar bilemem ama ben hayırdır demekten çekinmem...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • D@rbeli M@tk@p kullanıcısına yanıt
    şimdi herkes taksicilere kızıyor da, dün bayramın 1. günüydü. 2 kilometrelik yolu 30 dakikada gidip geldik. marmaris park sorunu olan bir yer. trafik bizi mahvetti. tamam, tatile geldiniz ama akşam yemeğine niye arabayla gidiyorsunuz zaten şehrin bir ucundan diğer ucu yürüme mesafesiyle 15 dk. bizim insanımız bilinçsiz. bıraksan wc ye bile arabayla gidecek. koy arabanı otelin parkına minibüsle git. yayan git. taksileri de kullanma. mahvettiler bizi dünkü trafik stress, sinir yaptı. akşama ancak geçer. idare edin artık bu arada boş yer kalmadı gibi bir şey gelmeyi düşünen varsa bence eylülde gelsin artık. bu yoğunluk ağustosun 2. haftasına kadar devam eder. 3 senedir trafik sorunu var gelenler biraz yardımcı olsun :) biz istanbul taksicileri gibi alışık değiliz trafiğe bizi zorlamayın biz egeliyiz kardeşim tembel insanlarız zora gelemeyiz bu arada gelmeyi düşünenler cleopatra plajına, incekuma gitsin tavsiyemdir. turgut köyü de güzeldir. adam olun ya




  • İş biraz tatlıya bağlandı şükür

    Aslında savunulan şey aynı ama taksici abimiz konuya biraz sert giriş yapınca ortam gerildi

    Bugün bırakın tatil beldesini falan insan normal bi şehirde eşinin,sevgilisinin elinden tutup yürüyemiyor.Adam karşıdan gelirken bakıyor yanından geçerken bakıyor oda yetmiyor geçtikten sonra dönüp bakmaya devam ediyor.Ama sen onun yanındaki bayanla yanlışlıkla göz göze gel ar,namus,şefer der öldürmeye yeltenir.Kadın binlerce km öteden ülke ülke geze geze gelir bizim memlekette tecavuza uğrar öldurülur

    Pikniğe giden adam içip şişesini kırar,çöpünü atar çeker gider.Tekrar gelse kendi attıklarını unutur millete söver çöpe bak diye.Pikniğe gittiğin yer köy arazisi falansa çoban yalvarıyor şişe kırmayın hayvanlarımız buralarda otluyor diye.Adam neden bu uyarıyı yapsın,evinde içtiğinde şişeyi sehpaya vurup kırmıyor çöpe atıyorsan doğada da aynısını yapacaksın

    Oturduğum binada merdivenler şuan şeker ambalajı dolu,çocuklar yiyip atmış kimi yerlerde beğenmeyip tükurdükleri şekerler yere yapışmış.Akşam oluyor koca koca insanlar kaldırımlara oturuyor çekirdek çitliyor,bi kalkıyorlar oturdukları yer çekirdek kabuğundan geçilmiyor.Arabanı garaja çekiyosun 2 çocuk geliyor kaputa oturuyor kaydırak misali kayıyor,sonuç kaputun üzerinde 100ü geçkin çizik.Boyatsan satarken dert bide 3 gün sonra o çocuklar aynısını yapacak boyatmakta çare değil

    Otobuse biniyosun her koltuğun arkasında bi yazı,terminalde vs lavaboya gideyim diyosun ayı su dökmemiş.İnsan kapı kollarını tutmaya iğreniyor

    Mahallesinde,binasında bunları yapanlar trafikte açık camdan tükürüyor senin camına geliyor arkasındaysan.Sinyal vermiyor,üzerine sürüyor vs vs Bunun gibi yüzlerce örnek var.Bizi bitirmek için dış güçlere gerek yok kendi kendimizi dibe çok güzel çekiyoruz zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.