Şimdi Ara

34 plakalı katiller. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
1
Favori
5.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
110 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yerli yerli dediğin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı. Aynı memlekette yasamaktan memnun değilsen defolup gidersin çok sevdiğin yabancılara taksicilik yaparsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tokatta roman havası açıp gezen şirokkolu kardeş sen nabıyon ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbulda ters yönde gitmek, yolun ortasında-döner kavşağın içine arabayı park etmek, yolu boş buldunmu kaptırıp gitmek, hafif trafikli buldunmu makas atmak, sinyal vermeden önüne kırmak, ama sen sinyal verice önüne araç girmesin diye öndeki araca iyice yaklaşmak... bunlar her gün her yerde görebileceğiniz şeyler, ve bu tip dallamalara soran kendisine usta şoför der.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu populerdeydi . Gireyim bakayım dedim . Herkes birbirini sıkıştırıyor anlamadım bişi
  • Karışmayayım diyorum da alt tarafı beyaz yakalı bir kölesin. tasman, senden daha üst konumda olan birinin elinde. mavi yakalı diye alt tabaka gördüğün insanlardan hiç bir farkın yok sözlerine baksan yaşar holding'in ceo'su. ben özel sektörden senin gibiler yüzünden ayrılıp, taksi aldım. tasmam kimsenin elinde değil. sezon biter, senin 1 sene boyunca kazanmak için bir sürü tipin, ağzının kokusunu çektiğin parayı 6 ay içinde kazanır tatilime giderim. arabam 6 ay çalışır 6 ay yatar. Ben şarabımı yudumlayıp, Taylan'da denize girerken sen başkalarından emir almakla uğraşırsın yıllık iznim gelse de, marmaris gibi yerlere gidip turist taciz etsem diye beklersin. altı üstü mavi yaka gibi sigortalı işçisin iş hayatının kaderi senden her zaman üstte bulunan birinin ağzından çıkacak iki cümlede. hadi şimdi git köleliğe devam et. her gördüğün insanı aynı zannetme. bu sığlıkla hayatın köle olarak geçer gider. biraz kendini geliştir.




  • abicim polislerde işini yapsın nediyim kime ne şikayet ediyim bir çok kez aynı durumdan muzdaribim ama yok bir çözümü
  • acı gerçekler nasıl canını yakmış kıyamam patron sigortanı asgari ücretten yatırmasın, e-devletten kontrol et arada. emekli olunca maaşın az olur
  • Bir haftadır Bursa'da ne kadar terör estiren araç varsa 34 plakaya sahip.
    Üçüyle kavga ettim, birini az kaldı indirip dövecektim.

    Tali yoldan çat diye önüme giriyor, bir de el kol yapıyor.
    Dağ yolunda karşıdan geleni gördüğü halde daracık yolda sollama yapıyor, 4 defa kafa kafaya geldik 4'ü de 34 plaka.

    Türkiye'nin çivisi çıktı artık.
  • Ben de istanbulda araba kullanıyorum. O trafikten çıkınca hemen eve gitme isteği çok başka bişi. 2 haftadır kahramanmaraştayım ve o kadar hızlı kullandığımı farkettim ki arabaya binen insanlar napıyorsun sen? Tarzında tepkiler veriyor. Sonuç olarak şunu söyleyeyim, istanbulda gelin 1 ay araba kullanın boş yol gördüğünüzde çıldırıyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet istanbul şoförü sabırsız olabiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen hala yazıyor musun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: palpatine48

    Soru ekleri ayrı yazılır. Benim gibi birinin seni ciddiye almasını istiyorsan Türkçe öğren. Ben çomarı 100 metreden tanırım eğitimsiz birisi olduğu için istediğini söyleye bilirsin. Ciddiye almıyorum.

    Eğitimsiz biri mi ????? Hahhahahaha

    Senin saç telin kadar kitap okumuşluğum var benim.

    Sen bi adam olda sonra gel burda insanlara laf söyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yuh be ne istanbulmus ne anadoluymus ne egeymis be, ben butun Turkiye'ye toptan revasata cekip tarihe gomdum.Simdi ne stres var, ne kavga var, ne de cirkeflik var, rahat rahat arabami kullaniyorum.Simdi Turkiye'dekiler dusunsun.
  • Bunu yapan adam (?) lar gelmiş burada ahlak dersi vermiyor mu millete ahahahahahahaahha




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi white without pressure -- 8 Temmuz 2016; 20:01:12 >
  • hayat şartları türkiyede çok zor hayatta kalmak zor. insanlar bu rekabetin içinde her türlü pisliği yapabiliyolar. eminim o çok eğitimli avrupalılarda böyle bir ülkede yaşasa onlarda içindeki "hayvan"ı ortaya çıkacak. ben 20 yaşındayım ve şunu fark ettim. çocukluğumdan beri her geçen yıl birazdaha "kötü", "acımasız" bir insan oluyorum. çünkü toplum benden bunu istiyor. eğer öyle olmazsam beni eleyecekler. şuan aslında orman kanunları devam ediyor. sadece bazı bölgelerde daha aktif. bazı ülkelerde vs ise kaynaklar ve ekonomi daha iyi olduğu için bu kadar kötü değil
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Diablo

    quote:

    Orijinalden alıntı: Ata.BeG

    Ben Tekirdağda 34 plaka görünce 50 metreden fazla yaklaşmıyorum

    Valla ben de İstanbuldayken 41,54,59 gördüm mü direk Allaha havale ediyodum.


    Zaten çoğu 41'de İstanbul'lu. Kasko ucuza gelsin diye oradan yaptırıyorlar

    Ankara'da da denk geldim bir kaç tanesine. Özellikle şirket araçları. Sakin ferah yolda cadde de ilerlerken, pat çıktı önüme sokaktan. Bu ne acele anlamıyorum.

    İstanbul'da normal, uyanık geçinen, yol versende vermesende pat diye çıkanlar.

    40 yılda bir tatile gidip, boş yol görünce seviniyorlar galiba hız yapmak için



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stones -- 8 Temmuz 2016; 20:23:51 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Siyah Kalem

    quote:

    Orijinalden alıntı: palpatine48

    bu konuyla alakalı 1990 doğumlu birisi doğmamış bebeğe küfür edecek kadar ileriye gitmiş. sabah savcılığa suç duyurusunda bulunup, ayrıca tazminat davası açacağım.


    Olum biri de çıkıp şu taksici bozuntusunun yazdıklarını SS alıp ardından önce Ahlaksız tutum ve davranışlar'dan 155 e daha sonra da alo 150 yi arayarak bimere şikayet etmiyor mu?

    Hatta başka şehirlerden bile şoförler federasyonuna şikayet edilebilir. Ayrıca şoförler odası varsa oraya yoksa esnaf ve sanatkarlar odasıan şikayet edilebilir.

    Böyle insanların bu mesleği yapması utanç verici. Eğer destek çıkacak adam varsa işinden, ekmeğinden etmek için ben elimden geleni yapıp elinden sonunda ekmeğinden edebilirim.

    Destek çıkacak olan varsa özelden yazsın böyle insanları bu memlekette barındırmamak gerek.


    Edit: Bir de çok bir biliyormuş gibi şikayetten, tazminattan bahsetmişsin. Adamın var ya aklını alırlar aklını sen belli ki daha önce hiç şikayet edilmemişsin ama merak etme ben o yazdıklarını sana çoook güzel yedireceğim. O yazdıkların var ya başına bela olacak ve inşAllah seni ekmeğinden edecek

    Hocam sonuna bakar arkanızdayım bi ihtiyacaınız felan olursa özeldende ulaşabilirsiniz şu taksici bozuntusuna bir ders gerek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: xchg

    Aynısını sana sormak istiyorum, sen hala yazıyor musun? Tipik arsız taksici işte. Eğitimsiz, ısrarcı, laftan anlamaz, eğitimsiz çomar olduğu için hep kendini haklı sanar... Boşuna insanlar taksicilerden, dolmuşçulardan nefret etmiyor diyoruz, onu bile anlamıyorsun. Ama normal, sadece taksicisin :D

    Yavaş gel aslanım her insan bir olmadığı gibi her taksici de bir değil. Bu işi namusuyla yapan evine ekmek götürme peşinde olan insanların hakkını yedirtmem sana.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yaşından beri İstanbul da yaşıyorum yaşım 24, elime geçen ilk fırsatta burdan gidicem, ailem olmasa çoktan giderdim onları ikna etmeye calısıyorum.
  • Midesizz kullanıcısına yanıt
    aynen katılıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.