Şimdi Ara

34. Beşiktaş Başkanlık Seçimi / Başkan Yeniden Fikret Orman (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.802
Cevap
6
Favori
38.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye


    quote:

    Orijinalden alıntı: Sisyphus

    Habertürk Fikret Orman'ın özel hayatıyla ilgili iğrenç bir habere imza atmış bugün, sahte Beşiktaşlı gerçek Kasımpaşalılar iş başında.

    Hocam haberi paylaşırmısın kendi sitelerinden silmişler galiba haberi

    Bu röportaj karşılığında 200.000$ almış diyorlar.

    http://magazin.haberturk.com/fiskos/haber/851732-karar-ver-fikret




  • Listeleri tam olarak ne zaman görebiliriz iki tarafında ?
  • @ozgursum

    Kardeşim sen bence biraz spor hukukunu oku , UEFA ve TFF'nin adli yargının müdahale edemeyeceği bir özerk bir kurum olmadığını öğren..

    Ardından ekonomistsin ya bir spor kulübünün , holding gibi yönetilemeyeceğini. Çünkü atıyorum arçelik gibi bir mal satışı , ihracı olmadığını ve dolayısıyla A.Ş'de olsa bu tarz ekonomik kısıtlamalarla , gelir olmadığı için borç ödenemeyeceğini ve borç ödemek için sportif başarı gerekli olduğunu öğren..

    Ardından maç başı galibiyet primini kenara koyduğunda şampiyonluk gelirleri ve şampiyonlar ligine direk katılımdan gelen 44.5 milyon tl yani 2 ile çarptığında 90 milyon tl gibi bir rakamın 2 yılda kulübün kasasına konduğunu öğren.. Tabii bu senin hesapların sadece şampiyon olduğundaki kulübün kasasına giren paradan bahsediyorum.

    Hemen ardından ise Serdal adalı'nın hiç bir zaman demirören'den hesap sormadı demediğini , bunları söyleyenin murat aksu olduğunu ve şike sürecinde Serdal Adalı'nın tek bir tapesinin olmadığını , sadece isminin geçtiğini öğren..

    Son olarak ise Beşiktaş'ın iç tüzüğünü net bir şekilde öğren..

    "Beşiktaş Kulübü Tüzüğü'nün 27. maddesi gereğince yönetim kurulu düşer ve kulübün yönetimini olağanüstü genel kurula kadar Divan Kurulu yürütür. Divan Kurulu, mali ve idari konulara el koyar ve seçime kadar da yönetimi devam ettirir."

    Hatırlarsan Demirören TFF'ye başkan olduğunda istifa etti ve 2.başkan falan devam ettirmedi..

    Biz daha sonra seninle konuşmaya devam edebiliriz..




  • @ozgursum

    Kardeşim sen bence biraz spor hukukunu oku , UEFA ve TFF'nin adli yargının müdahale edemeyeceği özerk bir kurum olduğunu öğren..

    İlk cümle böyle olacaktı , yanlış yazmışım.
  • Şikeden ceza almış(1 yıl 3 ay), davası üst yargıya taşınmış ve UEFA da ceza alması istenen (Serdar ADALI) birisinin bırak BJK a başkan adayı olmasını ,kapısından bile içeri sokmamalıyız..........
  • Dikkat ediyorumda bilinçli olan her taraftarın ilk tercihi Fikret Başkan olmasına rağmen Adalı'nın destekçileride az değil , hayır anlamıyorum bu kişiler 8 senelik demirören döneminden hiç mi ders çıkarmadılar ? adamın vaad ettiği tek şey yıldız transferi,yaptığı tek şeyse fikret orman'a sallayıp seviyeyi düşürmeye çalışmak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fikret Orman seçilir umarım.Bu kulüp ve taraftar 2.bir Demirören vakasını kaldıramaz.
  • KINIYORUZ...

    Bugün bazı basın organlarında Başkanımız Fikret Orman'ın özel hayatı ile ilgili çıkan haberlerin Beşiktaş camiasını ilgilendirmediğini düşünüyoruz. Yaşananlar Başkanımızın özelidir, bu seçimde kızımıza damat değil, kulübümüze iyi bir başkan seçiyoruz. Seçime kısa bir zaman kala böyle bir konuyu sayfalarına taşıyan gazeteleri de kınıyoruz.

    Serdal Adalı cephesinde ise, bundan 20 gün evvel, suratımıza kinayeli bir şekilde gülerek ''Adalı seçimden önceki çarşamba adaylıktan çekilir'' diyen kulüp yetkililerinin, bu iddiayı neye dayanarak ortaya attığını açıklamasını istiyoruz. Unutmamalıdır ki 3 Temmuz sonrası yaşananlar, Adalı ve Tayfur Havutçu'nun şahsi meseleleri değil, tüm camiamızın ortak meselesidir. Seçim öncesi bu konu üzerinden prim yapmaya çalışanları da kınıyoruz..

    16 Haziran tarihinde seçilecek başkan adayı, BAŞKANIMIZDIR...

    Her iki başkan adayına başarılar dileriz...

    HABER1903

    http://www.haber1903.com/Besiktas-13580-kiniyoruz.html




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

    Dikkat ediyorumda bilinçli olan her taraftarın ilk tercihi Fikret Başkan olmasına rağmen Adalı'nın destekçileride az değil , hayır anlamıyorum bu kişiler 8 senelik demirören döneminden hiç mi ders çıkarmadılar ? adamın vaad ettiği tek şey yıldız transferi,yaptığı tek şeyse fikret orman'a sallayıp seviyeyi düşürmeye çalışmak.

    Zamanında seçime siyaset karıştı dedi diye Yıldırım Demiröreni destekleyenler, şimdi Murat Aksu'nun bulunduğu adayı destekliyor.Herşey biryerde yalan vesselam.
    Adalı derneklere ne vaad etti? Levent erdoğanı yanına alacakmı? yeni stadyumda çarşı için ne düşünüyor? bunlar önemli faktörler!
  • Fikret Orman'ın listesi:

  • Serdal Adalı'nın listesi:

  • Haber 1903'te bomba bir yorum dikkatimi çekti.

    -o değilde serdal adalının iddialarına (aksi kanıtlanmamışsa gerçektir)cevap veremedifiko demirörenle iş birliği yaptığın ortada artık

  • "Fikret Orman seçilirse anadolu topçularını takıma monte eden sürekli orta sıralarda dolaşan yapılanmaya çalışan bir takım olacağız"
    "Serdar Adalı seçilirse yıldızlarla kadrosunu güçlendiren ligde şampiyonlar ligini garantileyen hatta şampiyon olacağı garanti olan bir takım olacağız"

    Algı..

    Bundan önce görev aldığı dönemde takımı 4. ve 5. olan Adalı'nın sportif başarı getireceği konusunda nasıl böyle kesin garantili konuşuyorsunuz anlamıyorum, e madem bu adam sportif başarı konusunda başarılı neden onun döneminde borçlar artmış? Hani şu gelen sportif başarılarla ödeyeceğimiz borçlar.. Kimse Beşiktaş'ın orta sıralarda mücadele edeceği garantisini de vermedi şampiyonluğunda.. Bu kadar kesin yargılar içeren algılar oluşturmayın lütfen




  • Mekki Başak'dan dolayı Serdal Adalı 2 adım öndedir. Zira Mekki Başak ile "Seba" faktörü oluşmuştur.
  • http://magazin.haberturk.com/fiskos/haber/851732-karar-ver-fikret


    serdal adalının şike haberinin ardında bu düşündürücü ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dr. Gregory House

    http://magazin.haberturk.com/fiskos/haber/851732-karar-ver-fikret


    serdal adalının şike haberinin ardında bu düşündürücü ?

    Düşündürücü derken ?
  • abi bizene herifin ozel hayatindan. hatta besiktas'a zarar gelmesin diye kadinla olan iliskisini bile riske sokmus.
  • Bizim milletin özelligi bu eskiler derler bir yere yükseldinmi yada parayı buldunmu önce hanımı degiştirirler diye, bu tabi adamın özel hayatı, pazar gecesi kurtulacak herşeyi düzene girer.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arapnasri

    Bizim milletin özelligi bu eskiler derler bir yere yükseldinmi yada parayı buldunmu önce hanımı degiştirirler diye, bu tabi adamın özel hayatı, pazar gecesi kurtulacak herşeyi düzene girer.

    Size ne adamın hayatından, isterse harem kurar özel hayatını size mi soracak ? Bir çıkamadınız şu düşünceden.İlla milletin hayatına burnunuzu sokun, illa dedikodusunu yapın.

    Yuh be
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OnrbK

    quote:

    Orijinalden alıntı: arapnasri

    Bizim milletin özelligi bu eskiler derler bir yere yükseldinmi yada parayı buldunmu önce hanımı degiştirirler diye, bu tabi adamın özel hayatı, pazar gecesi kurtulacak herşeyi düzene girer.

    Size ne adamın hayatından, isterse harem kurar özel hayatını size mi soracak ? Bir çıkamadınız şu düşünceden.İlla milletin hayatına burnunuzu sokun, illa dedikodusunu yapın.

    Yuh be


    Gören de adam 5 yıldır zengin sanacak adam doğuştan böyle değil miydi?
    Size ne lan size ne sevmiyorsanız da adam gibi sebepler sunun kimsenin özeline karışmayın




  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.