Şimdi Ara

32GB JetfLASH 500 yalnızca 39.90 TL'ye tüm Bimeks Mağazalarında!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.086
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

DEĞERLİ OLANI GÜVENLE KORUMAK UYGUN FİYATLA BİMEKS’TEN

İş dokümanlarınızı, programlarınızı, sevdiklerinizin anı yüklü fotoğraflarını kısacası hayatınızın büyük bir kısmını PC kilitleme ve şifre koruma özelliği ile muhafaza edebileceğiniz Transcend 32GB JetfLASH 500 kampanyası ile 59 TL yerine yalnızca 39.90 TL’ye tüm Bimeks mağazalarında satışta. 32 GB hafızasıyla tüm dokümanlarınızı saklayabileceğiniz ve dilediğiniz yere taşıyabileceğiniz Transcend JetFlash ile pratik olarak işlerinizi halledebilir, hayatınızı taşınabilir kılabilirsiniz. Elite yazılım sayesinde PC Kilitleme özelliğini etkinleştirebileceğiniz bu küçük ürün, işlerinizi halletmede büyük yardımcınız olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: KSK_istayfa

Markayı bilmiyorum yazma hızı iyi midir arkadaşlar ? Uydudan hd kayıt yapıyorum diğer belleklerde sorun yaşadım o yüzden soruyorum. bu arada hangi bimekslerde olacağı belli mi ?

bildiğim en hızlısı usb 3
    Cruzer Extreme: Saniyede 190 MB'a varan veri transfer hızı
    http://www.donanimhaber.com/usb-bellek_tasinabilir-disk/haberleri/SanDiskten-dort-yeni-USB-30-bellek-Extreme-Glide-Facet-ve-Pop.htm
    bendeki transcendin 15 mb ile film kopyaladığını gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sifres -- 11 Eylül 2012; 11:59:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sifres

quote:

Markayı bilmiyorum yazma hızı iyi midir arkadaşlar ? Uydudan hd kayıt yapıyorum diğer belleklerde sorun yaşadım o yüzden soruyorum. bu arada hangi bimekslerde olacağı belli mi ?

http://www.donanimhaber.com/usb-bellek_tasinabilir-disk/haberleri/SanDiskten-dort-yeni-USB-30-bellek-Extreme-Glide-Facet-ve-Pop.htm

Hocam usb 3.0 güzeldir fakat benim bilgisayarda var sadece uyduda olmayınca bir işe yaramıyor haliyle :) o yüzden usb 2.0 ve max hızlı bakmak durumunda kalıyorum.

Bana şöyle 8-10 mbitlik maç yayınlarını kaldırabilecek bir cihaz lazım minimumu 7-8 mb/s düzeyinde olsa yetebilir mesela.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sifres

quote:

Hocam usb 3.0 güzeldir fakat benim bilgisayarda var sadece uyduda olmayınca bir işe yaramıyor haliyle :) o yüzden usb 2.0 ve max hızlı bakmak durumunda kalıyorum.

Bana şöyle 8-10 mbitlik maç yayınlarını kaldırabilecek bir cihaz lazım minimumu 7-8 mb/s düzeyinde olsa yetebilir mesela.

Ürünün teknik detayları aşağıdaki linkte yer alıyor.

http://www.bimeks.com.tr/urun/116973/transcend-32gb-jetflash-500--ts32gjf500-.aspx

• Eğer doküman taşımak için kullanilacaksa bence cok gereksiz bu boyutta flash bellekler.E film falanda saklanmayacagina göre.( burada 2.5" leri kullaniyoruz)
    Doküman için skydrive yada dropbox gibi hizmetler en azından heran internet bağlantısı olabilenler için yeterli.
    Olmayanlarda 4yada 8 gb doküman için fazla bile.
    Lafın özü flasbelleklerde gereksiz bir boyut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vs-fb

Eğer doküman taşımak için kullanilacaksa bence cok gereksiz bu boyutta flash bellekler.E film falanda saklanmayacagina göre.( burada 2.5" leri kullaniyoruz)
    Doküman için skydrive yada dropbox gibi hizmetler en azından heran internet bağlantısı olabilenler için yeterli.

döküman için gereksiz. oyun ve filmleri taşımak için kullanılabilir.

Orijinalden alıntı: vs-fb

Eğer doküman taşımak için kullanilacaksa bence cok gereksiz bu boyutta flash bellekler.E film falanda saklanmayacagina göre.( burada 2.5" leri kullaniyoruz)

gayet gerekli bir boyut hatta az bile, film vs. taşımak için koca diski (2.5 olsa bile) gezdirmek yerine anahtarlığa takarsın olur biter. oyun, müzik v.s derken çokta abartı bir sığası yok. sadece döküman deseniz tamam, ama son cümle işi bozuyor.
    Efendiler, sırası gelmişken, aziz milletime şunu tavsiye ederim ki, bağrında yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki öz cevheri çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an geri kalmasın!
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Bu memleket tarihte Türk'tü, o halde Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır.

• Bence 5 para etmez kalitesiz bir flashbellek....

Orijinalden alıntı: AVİCENNA_85

Bence 5 para etmez kalitesiz bir flashbellek....

Elimde 7-8 farklı model, usb 2.0 32 gb lık flash var. Iclerinden hız olarak en begendigim urun bu. Zaten Transcend de belleklerine ömür boyu garanti veriyor. Neye gore kalitesiz oldugunu iddia ediyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: freefalcon

quote:

Orijinalden alıntı: AVİCENNA_85

Bence 5 para etmez kalitesiz bir flashbellek....

Elimde 7-8 farklı model, usb 2.0 32 gb lık flash var. Iclerinden hız olarak en begendigim urun bu. Zaten Transcend de belleklerine ömür boyu garanti veriyor. Neye gore kalitesiz oldugunu iddia ediyorsun?

benimde elime üstündeki etiketi silinmiş 8gblık bellek geçmişti 2 sene önce, arkadaşların kingstonlardan sandisklerden hızlı yazma okuma hızı vardı şaşırıyorlardı. sonra tipine göre biraz araştırdım transcend çıktı. markaya daha önce kullanmadığımdan ve marka popülerliği olmadığından pek sıcak bakmıyordum ama bu bellekten sonra transcendden her türlü bellek alınır kanaatindeyim

• Test bizzat tarafımdan yapılmıştır

Jetflash = 7-8mb yazma hızı

Büyük kapasitede okuma yazma hızı önemlidir. 25tl için kanser olmayın.

Usb3 ile 50mb yazma 80mb okuma hızlarına ulaşan team 32gb 64 tl.

http://www.teknobiyotik.com/depolama/usb-flash-bellek/team-sr1-serisi-usb-3-0-32gb-flash-bellek-kirmizi.html

Usb2 ile bile 25-30mb okuma-yazma hızlarına ulaşıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mav1li -- 12 Eylül 2012; 12:12:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mav1li
    .....
    http://www.teknobiyotik.com/depolama/usb-flash-bellek/team-sr1-serisi-usb-3-0-32gb-flash-bellek-kirmizi.html

Usb2 ile bile 25-30mb okuma-yazma hızlarına ulaşıyor.

Ah keşke birazcıkta sağlam olsa... Olmaz olası HIZLIAL kampanyasından almıştım.

- Ürün, forumdaki diğer tüm arkadaşlara olduğu gibi bana da çatlak halde teslim edildi.
    - Daha 1 ay bile kullanamadan üstteki siyah plastik kısım parça parça oldu gitti.

• transcend 32 GB aldım. bendeki usb 2.0 belleklerin en hızlısı.
    daha önce aldıklarım belirttikleri hızların yanından bile geçmiyorken, trnascend sitelerde belirtilen hızın üstüne çıkıyor. önce 8 gblık almıştım 14mb yazma hızına kadar çıkıyordu. 32yi hiç düşünmeden aldım. merkez ofise türkçe mail attım hemen cevap geldi ingilizce tabi üretim yeri de çin değil. made in taiwan.
    3 Idiots (üç aptal), Taare Zameen Par (yerdeki yıldızlar) Aamir Khan'ın filmleri. izlediğim en güzel filmlerden. DERSANELERİN üniversiteyi kazanmadaki etkisi devlet okullarından çok daha yüksek görünüyor. 3 idiot devlet okullarındaki yaklaşımı anlatan bir film
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.