Şimdi Ara

32.000,00 ₺ Doğan ilanına gelen cevap. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
2
Favori
13.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
173 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu tur arabalarin piyasadan kalkmasi lazim. %99u anormal araba kullaniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse kusura bakmasın ağır konuşacagim, Türkiye'de vatandaş dan esnafına, teknotratindan siyasisine her birey ahlaksız. Bu ilan ispatıdır.
    Dürüstüm diyen sadece eline fırsat geçmeyendir. Ederi 5000 TL olmayan hurdaya, 30000 TL verseler hayır demeyecek kişiler, kimse kusura bakmasın ahlaksizdir, fırsatçidir. Birde utanmadan, Allah kitap, din iman diye naraa atarlar buna eminim.
    Market raflarında ki , pazardaki fiyatlar ise halkın aynasıdır. Bireyler önce kendinden başlamalı eleştirmeye ve gereğini yapmaya, hak gasp etmemeye. Bir hurdayi 30000 TL ye satmaya çalışmak kişilik sorunudur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sight S kullanıcısına yanıt
    ülkenin en büyük soruyu ülkeyi yöneten siyasilere herkesin oy verebilmesi

dağdaki çoban ile senin oyun bir olmayacak abi

yoksa araba seçiminde bile yanlış tercih yapan insanlar ülkenin bu hale gelmesine sebep oluyor

kimse insanlara yukardan bakma demesin benim herkese saygım var insan olarak değer verirken kimseyi aşşağılamam

ama önemli karaları verme mekanızması olan yönetimi seçmek için herkesin söz sahibi olması gördüğüm en saçma şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuzgun_

üstad, sende sıkıntı yok, arkadaş forumun bilinen trollerinden biri... bir kaç defa süresiz çizmelerine rağmen ne hikmettir hala forumda ... fazla ciddiye alma
    adam niye trool olsun? bir defa bile küfürlü hakaretli ve alaksız yorumuna denk gelmedim,sizin mahalleden olmadıgı içinmi troll vs...
  • quote:

Orijinalden alıntı: we[AGRA]

2018 model Clio'ya 250.000 TL istenen ülkede şaşırılacak bir durum değil.
    Yola s.çan biri görseniz sıfır araba fiyatlarına yoracaksınız. Sıfır araba fiyatları ekonomiyle alakalı, bu ilanlara mallık mı dersin varoşluk mu dersin ne dersen de...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slim Charles

Yola s.çan biri görseniz sıfır araba fiyatlarına yoracaksınız. Sıfır araba fiyatları ekonomiyle alakalı, bu ilanlara mallık mı dersin varoşluk mu dersin ne dersen de...

Alıntıları Göster
    Sıfır araba fiyatından bahseden kim?

• quote:

Orijinalden alıntı: we[AGRA]

Sıfır araba fiyatından bahseden kim?

Alıntıları Göster
    19 diye okumuşum.

Onlar yine fırsatçılığa giriyor. Yani dediğin sadece arabada değil çim biçme makinesinde bile yapılıyor. Adam stokta olmayan malın vatandaki uçuk fiyatını atıp ilanının uygun gösteriyor vs vs. Fakat bu kuş serisinin böyle salak satıcıları mevcut. Ona en yakın kitle de civic satıcılarıdır sanırım.

• Adamlar ne arabalara biniyor biz Türkiye'de nelerle uğraşıyoruz.Bu millete yazık.
  • Arabayı aldığım zaman dolar şu kadardı şimdi bu kadar der
  • Şu konuya yazanlar yarıdan fazlası samimi değil üstüne yalancıdır.
  • Hayatım boyunca Hiç ilgim olmadı bu araçlara,
    Ama son zamanlarda bu tür araçların Astronomik Fiyatlarına bende dikkat etmeye başladım.

Fiyatların bu kadar yüksek olmasının kendimce sebepleri.

1- Klasik otomobil sınıfına girmesine ramak kaldı ( Bknz, Anadol, Murat 124 ve Renault 12)
    2- Anadoluda ve Büyük şehirlerin bir kısmında belirli yaşam tarzını simgelemeye başladı.
    3- Parçalarının halen üretiliyor olması ve fiyatlarının komik rakamlarda seyretmesi.

Şahsen bende temiz Mazda 121 ( MK1) Tek kapı kovalıyorum 4 senedir Türkiye'de ( 90 Model )

• sight S kullanıcısına yanıt
    Üretimden kalkan aracı 10 sene üretip Türk arabası diye fahiş paralara satarken millet nasıl ford alsın?
  • BMW motor u mu takmış

• redbul_540 kullanıcısına yanıt
    Tatil cenneti, otomobil cehennemi ülkem.
    şu cümleye takıldım belli ki ergensin dünyadaki çalışma hayatından bi habersin..hatta iddia ediyorum trollsun..ttail cenneti dediğin ülkemiz dünyada en fazla çalışan ülkedir. çalışma saatleri geçtim tatil olan gün sayısı dünya ortalamsının çok altındadır..öyle ki yıl başında italyada neredeyse 1 ay tatil olur..armatür firmaları yazın 2 ay çalışmaz işçilerine ücretli izin verir..abd de tatiller çalışma durumları keza aynı..avrupada bile resmi tatilleri geçtim ücretliizinler biler insancadır gelmiş ülkeye tatil cenneti diyosun yav harbiden trollsun..otomobil cehenemi lafı zaten başlı başına trolluk kokuyor.cevap verilmiyor..
  • Yıl 2020 oldu 2021 olacak hala insanlar şu peynir tenekesine biniyor ah güzel ülkemin saf insanları.
  • Buna verilen paraya yazık. Albea alırsın o paraya hatta zorlarsan linea bile bulursun kimselerin bu çöplere bu paraları verdiğini sanmıyorum. Bir keriz düşer umuduyla bu fiyatları istiyorlar

• Kaza anında ikiye ayrılma garantili..
  • Portraitclub kullanıcısına yanıt
    Valla ben benim linea'ya 70 isterim alınmaca gücenmece yok :D
  • EEE NE OLDU SERBEST PİYASA DİYORDUNUZ ALIN SİZE SERBEST PİYASA ULAN KEŞKE TOFAŞIM OLSA İNAT DEĞİL Mİ 250BİNDEN KOYARIM ANASINI SATİM. ONU BİLE SAVUNURSUNUZ. SEBEBİ DE CANIM İSTEDİ KEYİF BENİM DEĞİL Mİ ? ARABA DA BENİM 10 MİLYONA DA KOYARIM CANIM İSTERSE ALAN ADAM ALIYORSA ALIR. KİMSEYE SİLAH DAYAMIYORUZ. SERBEST PİYASA DEĞİL Mİ AL SANA SERBEST PİYASA
  • quote:

Orijinalden alıntı: reko

Tatil cenneti, otomobil cehennemi ülkem.
    şu cümleye takıldım belli ki ergensin dünyadaki çalışma hayatından bi habersin..hatta iddia ediyorum trollsun..ttail cenneti dediğin ülkemiz dünyada en fazla çalışan ülkedir. çalışma saatleri geçtim tatil olan gün sayısı dünya ortalamsının çok altındadır..öyle ki yıl başında italyada neredeyse 1 ay tatil olur..armatür firmaları yazın 2 ay çalışmaz işçilerine ücretli izin verir..abd de tatiller çalışma durumları keza aynı..avrupada bile resmi tatilleri geçtim ücretliizinler biler insancadır gelmiş ülkeye tatil cenneti diyosun yav harbiden trollsun..otomobil cehenemi lafı zaten başlı başına trolluk kokuyor.cevap verilmiyor..
    Bana kalırsa senin ciddi bir okuduğunu anlama problemin var.

Tatil cennetinden kastım, ülkenin her yeri denizler çevrili,mersin den tut izmir,antalya,muğla,aydın,tüm avrupanın gözde tatil bölgeleri. Asgari ücretli veya standart çalışan için anladıysan o senin sorunun.

Otomobil cehennemi konusuna neye takıldın ? Halk 300 dolara çalışmasına rağmen dünyanın en pahalı 2.el,sıfır farketmeksizin arabaları bizde.Dünyadan 2-10 kat civarında fazla fiyata otomobil satınalınabiliyor.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.