Bildirim
31 LWL CHAR 1SİNCAP 1MAYMUN 1DE KÖPEK VAR
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
kendi lvl 79 iken köpeği nası lvl 80 oluyo anlamış değilim. oyunu 1 ay önce bıraktığı halde nası 79-80 lvl char oluyo onu da anlamış değilim. update zaten 26 aralıkta geldi. 4 ocağa kadar lvl 79-80 olan adamı en azından ben bu forumda görmedim
yanlışım varsa düzeltin lütfen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hermés -- 4 Şubat 2007; 13:33:33 > -
msn -
msn verne kardşe konuşak -
burakkutlu94@hotmail.com -
45 lvl char veririm kabul edersen etmezsen canın saqolsun -
tamam kabul ediyorum msnmi ekle ozaman burakkutlu94@hotmail.com -
BU ARTIK KULLANILMIYO GALİBA -
bırakın sunlarla uraşmayı ya (ganımca 13 yaşında bu çocuk ) benden tavsiye bu yaş gruplarıyla pek boşa zaman harcamayın
-
NEDENKİ HEM SEN BENİM YAŞIMI NERDEN BİLİYOSUN -
açtıın konudan istediin şeylerden ve konuşmandan belli bir kere büyük harfle yani bağırıyormuşçasına yazıyorsun çoook belli ediyorsun sen bırak bu işleri pokemon oyna -
onu oynuyodum zaten hem ben küçük olsamda sizin küçük olmadığınız ne malum düşün bi bakıyım -
Onun satmaya çalıştığı 31 lvl char şu an bende;
charın skilleri yanlış
orda var dediği sincap,maymun süresi bitik
kurt ölü
31 lvl ama silahları yok
parası yok
potu yok
char female ama 2 tane male silkle alınan hat var
ben takas yapmaya kalktım ve aptallık ettim bunu alarak ama bu çocuğun ......... olduğu belli.Bulaşmayın oynasın kendi halinde zaten benden aldığı charla da oynatmayacağım
Barınamayacak O serverde o kadar!
Edit:unutmuşum statları da hatalı!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _OzKhaN_ -- 7 Şubat 2007; 19:07:35 > -
bendenmi bahsediyosun bana daha kimseyle char değişmedimki eğer sen o msnde konuştuğum çocuksan ben sana güvenmeyip de o charı verdim senin bana verdiğinede daha bi kere bile girmedim onu bil ben senin adamı neden çalıyım hem yeni adam alcam arkadaşımdan şuan onu 80 lwl yapmakla uğraşıyo sonra alıcam ben sana neden güvenmedim die sorarsan adam değiştirirken önce şifre+idi değil direk gizli sorumu sordun bende senin bi haltlar karıştırdığını anladım o yüzden öyle yaptım merak etme zaten o adam sana verdiğim benim değil benim aslında ama soyulduğu için kullanmıyorum -
Bak burda insanın sinirini bozma
ben senin yanına oyunda _KaNuNi_ nickli charla gelmedim mi?? Jangan stablede konuşmadık mı??
daha sonra OzKhan nickli charla girip yine senle konuşmadım mı????
sen 3 isim kullanmıo musun?
42 lvl charın nicki snn xkubilayx
msn: by_adem_x
burda verdiğin adres burakkutlu
BANA APTAL NUMARASI YAPMA BEN TAKASTA HATA ETTİM SANA KAZIKLANDIM BNM İÇİN ÖNEMLİ DEĞİL AMA YAĞ GİBİ SU ÜSTÜNE ÇIKMAYA ÇALIŞMA.FOYANI ÖYLE ORTAYA ÇIKARIRIMKİ KİMSENİN YÜZÜNE BAKAMASSIN -
not: Sen Allahın yeminine,ismine sadık kalmayan birisin.Ben sana ne yapayım ki
DİNSİZİN HAKKINDAN İMANSIZ GELİR
post kasıo gibi oluo arkadaşlar ama sinirlerimi tutamıorum özür dilerim -
insan gibi konuş lannnn
biz sana dedik ki charları soyuk verelim gizli soruyu vermeden sadece ıd ve pw leri ile sen ^^^abi öyle yapmayalım ne olursun önce gizli soruları verelimm^^ demedin mi şerefzadesonra da gelmiş yok sana güvenmedim chara girmedim falan ..... git bunları sen üstüne yemin ettiğin anana anlat ne diyim daha ^^abi valla allahın üzerine yemin ederim^^ diyen kimdi bi sorarım
onun için adam gibi konuş gerekirse cevap yazma ok?
iki dakka adam ol biraz gururun olsun bee... ne bu
bide bari ...... boşver ben konuşmayayım bu konuşma kötü yerlere gitcek şimdi......
-
Veli sakin ol tamam sende vardın satarken de boşver biz küfür etmeyelim onun gibi düşersek insanlığımız nerde bizim??
boşver ben ona diyeceğimi dedim.Bnmle uğraşmasın fazla üzerine fena gelirim diye
edit:şu an oyuna giremiorum malum bilirsiniz dcler vs. gerekirse size o 31 lvl charın resimlerini koyabilirim.
bi görün 31 lvl char satıo ama char kendinden geçmiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _OzKhaN_ -- 7 Şubat 2007; 19:42:32 > -
79 ken köpeği 80 deyen adam 79 değildirr karrdeşlerr sıkıyodurr benn de babel de oynuyorumm 41 lvl im
semih3 ismimm semih3
-
94 lü bu bebe
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X