Şimdi Ara

308 - Yetkili/Özel bakım tecrübesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçen mart ayında 14 bin kmde aldığım 2016 md 308 classic ed.plus aracımın önceki bakımı malatya yetkili servisinde 12500 kmde yapılmış ve her nasılsa 500 küsür tl tutmuş, faturasını görmüştüm. (Aralık 2018)

    Samsundan geçerken 27500 kmye ulaştığı için periyodik bakımını yaptırayım dedim. Yukarıda bahsettiğim ücret aklımda olduğundan yetkiliye bi uğrayıp fiyat aldım. Yakıt filtresi ile birlikte 900 küsür tl dediler. Normal aslında. Bi 4-5 senedir yılda 2 bakım olmak üzere diğer araçlarımda yetkili dışına da çıkmışmışım yok garanti yüzünden.

    Aracın garantisi bitmiş olduğundan Samsunda tanıdığım bir pejo özel servisine (Piazza avm yakınında Kadir usta) da uğradım ve fiyat aldım. Yine yakıt filtresi dahil, tüm parçalar orjinal olacak şekilde 450tl fiyat verdi. Ben de tamam dedim, sağolsun 1 saat içinde gözümün önünde yaptı bitirdi. Tüm filtrelerde peugeot/citroen amblemlerini gözümle gördüm. Yağı da Total quartz 5/30 kullandı. Varil falan da değil plastik bidon. Cam suyu, antifiriz seviyesi falan da tamamlandı. Özetle çok memnun ayrıldım.

    İşin garip tarafı ise aracın üzerinden çıkan (yetkili) filtrelerde ise Türkçe yazılar vardı, orjinal değillerdi anlayacağınız. Yetkili fiyatlarının uçtuğu bugünlerde bu tecrübemi paylaşmak istedim. Herkese hayırlı bayramlar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.