Şimdi Ara

307 tekleme motor sıcakken bi yardım lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2004 1.4 hdi 307 arabam da son 1buçuk aydır bi tekleme sorunu var. şöyle ki aracı ilk çalıştırdığımda bi sıkıntı yok aradan 15 20 dk geçiyo motor ısınıyo özellikle 2000 devirden sonra araba tekliyo gaz kesiyo kıvı yığışma yapıyo vurmalı çalışıyo gibi nası tarif etsem.

arabada mazot filtresi değişti problem aynen devam ediyor.

herhangi bi arıza lambası yanmıyor makineye bağlandı bi arıza yok.

duman atma problemi yok motordan gelen herhangi bi ses yok.

çok canım sıkılmaya başladı başına gelen yada fikri olan varsa paylaşırsa sevinirm

• Öncelikle gaz kelebeğiyle alakalı olabilir ama 2000 devirden sonra dediğin için aklıma turbo geldi biliyosun turbo dizellerde 2000 devirden sonra destekleyici turbo devreye girer eger turbonda bir sorun varsa bundan dolayıda yapabilir...

Dediklerin mantıklı 3 yere götürdüm makineye bile bağladılar sorunu çözemediler.değiştirdikleri de cabası sorun çözülmemişti. Taa ki katkı maddesi atana kadar. Dedimki bi katkı alayım depoyu fulleyim bakalım düzelecekmi. yarım depo çektim katkıyı attım kalanını fullettim. yola çıktım 2 dk sonra araba yine kerkinmeye başladı . kerkindikçe gaza bastım 2.vitesi 70e kadar geldi 5bin devir civarı araba simsiyah bir toz bulutu attı ama baya yoğun bi toz bulutu. ondan sonra kerkinme sarsma tekleme falan kalmadı. bayramda şehirdışlarına çıktım yaklaşık bin km yol yaptım bi kere teklemedi araba. Yani olayı kendim çözdüm.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.