Şimdi Ara

307 ses ayarları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler arabam 2007 model , içindeki cd caların hangi model oldugunu bilmiyorum(5 li değil) ama cok ugrastırdı su gunlerde. bass la tiz i aynı oranda arttırıyorum sağ arka sanki patlak gibi ses verio değiştiriyorum bu sefer boguk ses geliyo son olarak gecen gun yolum düstü serviste 5 dk da baktılar, hoparlörler saglam dediler bi kaç ayar yaptılar hersey düzeldi ama baya bi garip ayarları oldu ekolayzr techno da bass 2 de tiz ler ise 9 da duruyor,su an memnunum fakat sizlerin deneyipte daha iyi ses aldıgınız bir ayar var mı ?

• hemen söyleyeyim...

eq none

bas 7

tiz 8 böyle bi rakamlardı

ama ön arka ayarlarını arkaya doğru 4 yaptım

şimdilerde bas tiz 6 eq tekno kullanıyorum ama ön arka değişimine ellemedim gene arkaya doğru 4 de

bir deneyin isterseniz
  • kickergls teşekkürler denedim de artık arabanın orjinal hoparlörlerimi böyle bilmiyorum hafif dikkatli dinleyince yine bass larda o bozuk ses az da olsa gelio
  • şu anda arabamızdan uzakta olduğum için tam ses ayarlarını veremedim sizlere ama

Bence hoparlörleri servise değilde bir müzik tesisatı ile ilgilenen bir yere götürürseniz size daha iyi bir bilgi verebilirler.

Servisler ücretsiz değiştireceği için onlara extra maliyetdir bu nitekim değiştirmemek için ellerinden geleni yaparlarn

araştırın müzik sistemi ile ilgili yerlere götürün garantiyi deldirmeden kontrol ettirin ve servise gittiğinde bu parçanın değişmesini talep ediyorum diye söyleyin..
  • teşekkürler öyle yapıcaz artık
  • evet baktım bendeki müzik ayarı

EQ= TECHNO

Bass=8

Tiz= 8

Loudness açık

arkaya doğru -4
  • EQ=ROCK
    BASS=2
    TIZ=2
    LOUDNESS ACIK
    AUTO VOLUME ON
    sesi CD dinlerken 20 nın ustune pek açmıyorum sorunsuz ve gayet tatmınkar ses gelıyor ancak midler bıraz zayıf gıbı yada ben kulaklarım 5+1 e alışkın
  • selamlar.benimde 2006 hdi 1,6 90bg. 307 im var. arka sol kapıdan müzik dinlerken ses geliyor.sizde oluyormu acaba.sağ kapının oradnda gelmeye başladı.kapıyı sıkı sıkı tutunca kesiliyor ses.ama bırakınca tekrar baslıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.