Şimdi Ara

307 Hdi xr xt xs Sunroof ve gövde rengi tampon ve aynalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arakdadaşlar 307 hdi için sunroflu ve gövde rengi aynaları olan bir araba düşünüyoruz. 2004-2005 olabilir. Fakat bu xt xs xr nedir bunlar bi açıklama lütfen.



  • Xt en full modeli. rst diye donanımı sıralayabilirsin. Sunroof opsiyonel olarak sunulduğu için, her üç modelinde sunrooflusunu bulabilirsin. Gözün arkada kalmasını istemiyorsan Xt modellerine bak.
  • Bunun gibi 2005 mesela. Parkpilotta olursa şahane. Peki bazı modellerde alaşımlı jant var bazılarında kapaklı. Bu alınırken opsiyonel mi alınıyor acaba.


     307 Hdi xr xt xs Sunroof ve gövde rengi tampon ve aynalar
  • Ben de 2005 XS modeli var aynalar, tampon herşey gövde rengi. Fakat Park pilot yok maalesef. Ben alırken var biliyordum ama yokmuş sadece otomatik yanan farlar, yağmur sensörü, fallow me mevcut. İç dikiz aynası da kararıyor. Park pilot sanırım sonradan ilave edilemiyor.
  • abi bu follow me homa nasıl calışıo bende bakıcam varmı die kitapcıkta var yazıodu sanırım nasıl calıştıgın söylersen bir denicem
  • MOTOR STOP ETTIKTEN SONRA SINYAL KOLUNA SELEKTOR YAPMIS GIBI 5 SN BASILI TUTMAN YETERLI
    quote:

    Orjinalden alıntı: __RaVe__®

    abi bu follow me homa nasıl calışıo bende bakıcam varmı die kitapcıkta var yazıodu sanırım nasıl calıştıgın söylersen bir denicem
  • hocam saol yaa ilk bindigimde araca bakıcam
  • xr modelinde kapak jant var.otomatik yanan farlar, yağmur sensörleri de mevcut sanırım.ancak kapı kolları ve tampon koruma çıtaları ayrıca yan çıtalar siyah renkte.orijinal ise alacağınız xr model böyle olması gerekir.boyalı ise serviste veya başka bi yerde kesinlikle boyanmıştır!

    xr modelinde sürücü, yolcu, yan ve perde hava yastıkları, fren gücü dağıtım sistemine sahip ABS sistemi, ısı korumalı camlar, derinlik ve yükseklik ayarlı direksiyon simidi, beş adet başlık, üç noktalı beş adet emniyet kemeri, yükseklik ayarlı sürücü koltuğu ve 60:40 oranında katlanabilen arka koltuklar std.

    xs modelinde ise bunlara ek 5 kollu alaşım jantlar.(16 inç) 205/55/R16 lastikler var

    ara model olarak çıkmış technoplus versiyonda ise; ek olarak park sensörü, 5li cd değiştirici mevcut...sahibi olduğum technoplusda follow me home diye tabir edilen araçtan indikten sonra bellü bir süre farların yanık kalmasını sağlayan sistem sanırım yok.

    xt ise en üst versiyon.yalnız bu versiyonda da tampon ve kapı korumaları, kapı kolları siyah!
    ve peugeotun bence en iğrenç 15" alaşım jantlar var üzerinde...

    benim bildiklerim bunlar
    saygılar extremeenvy...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extremeenvy -- 23 Ocak 2007; 1:31:00 >
  • ESP olduğunu yazmışsın ama bende XS HDI var ve ESP ışığının yandığını görmedim panelde.
  • evet haklısın sinanim dikkatin içi teşekkür ederim.esp sadece xsi da var eski kasada sanırım.xr xt xs de yok benim bildiğim.sanırım alıntı yaptığım sitedeki bi yanlışlık sözkonusu.
    tekrar dikkatin için teşekkür ederim.düzelttim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.