Şimdi Ara

307 bsi beyin problemi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
12.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ne fake i kardeş açarmısın....
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ua_tayfa_kapalı

    peugeot alırsan böle olur işte



    senin aracın markası ne arkadaşım.Geçmiş olsun diyeceğine akılmı veriyorsun.İstersen ferrarin olsun sende yolda kal nişanlınla ve bende sana aynı şeyleri yazayım olurmu.
  • bu arada görüp görebileceğim en saçma sapan topic heralde 307 topiği.Son yazışım zaten buraya.Polemik yaratmaya çalışan tiplere diyecek hiç bir sözüm yok.207 cilerin topiğini inceleyip ne hissetmeleri gerektiğini kendilerine bırakıyorum..haydi 307 ciler çavvvvvvvv...
  • valla ben 10u 9u bilmem.bu piyasada 307 kadar sorunlu başka bi araç yok
  • kardeş ya sende yani!! insan bi araba almadan araştırırdı peouget alınırmı hiçç!! etrafta okadar insan var peouget kullnana hepsi sorunla karşılaşmış yazık olmuş sana kardeş bence biran once çıkar elinden!!!!
  • arabamı seviyorum ve o arkadaşın uzaklaştırılmış olmasına çok sevindim.Beraberlikler böyle bozuluyor galiba!!!
  • Arkadaşlar iyi günler.
    Donanım haberi uzun süredir takip ediyorum fakat üyelik bu gün e kısmetmiş. Arkadaşlarım 2002 model 307 xs tek kapı aracımda bugün bir problem yaşadım ve size danışmak istiyorum. Araca siren taktırmak için elimdeki mevcut sirenle (daha önce kardeşimin arabasından çıkarttığımız) bir oto elektirkçiye gittim montajı yaparken + kutup için sigorta kutusunu kullandı ve aracın silecekleri kendi kendine çalışmaya başladı, kumandadan kapılar kilitlenmedi airbag arıza lambası yaktı. Bu olaydan sonra sireni soktuk ve baska bır elektırıkcıye gıttık butun sıgortalar kontrol edıldı hıc bır sıkıntı yok servise goster dendi. Servise goturmek ıcın arabayı calıstıramadık mars basıyo fakat arac calısmıyor. peugeot asistan servisi aradım ve akabınınde aradıgım kendı ozel servıs ustalarım gbı aynı seyı soyledıler bsi beyninde arıza var.

    Lafı çok uzattım farkındayım bu bsi beyni tamir olabilen bir şeymidir yada sıfırı ne kadardır yada çıkması ?




  • Geçmiş olsun.Bence beyin fiyatları araştırmak için acele etmeyin.Birkaç ay önce benzer bir sorun bende yaşadım.Double din teyp montajı esnasında + - teması oldu ve şase yaptırdım.Araba sapıttı birden.Dediğiniz arızaların aynılarını verdi ve araç marş basmasına rağmen çalışmadı tabii çekici ile servise gönderdim.Ben beyin gitmiştir artık diye beklerken Allahtan sadece yazılımsal hata oluşmuş ve formatlanıp tekrar yazılım atılmış ve sorun hallolmuş.Anlayacağınız 30 TL ye kurtardım.Belki sizinki de böyledir.Sadece yazılımsal problem oluşmuştur.Bilgisayara bağladılarmı aracı yoksa tahmini olarak mı konuşuyorlar??
  • Valla hocam bilgisayara da bağlandı fakat entegre yanmış o yüzden onlar değişti 750 TL ye çıktı araç
  • nerde degştşn baya uygun olmuş adres verebilimisin
  • Ankara Şaşmaz sanayide istiyorsan hafta içi tam adresini öğrenip yazabilirim.
  • 2004 peugeot 307 aracımda bsı arızası zannedilen bir arıza vardı. eğer aracınız lpg li ise arkada lpg tüpünün olduğu yerde yüksek nem oluyor. geri park sensörünün beynide aynı yerde bulunuyor. ve yüksek nem bu geri park sensöründe kısa devreye neden oluyor. buda bsı beyninin kendini korumaya almak için kapanmasına ve arıza lambalarının tamamının hem hareket halinde hemde dururken yanmasına ve dengesiz çalışmasına neden oluyor. geri park sensörünün soketini çıkarınca sorun çözülüyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.