Şimdi Ara

3000 Tl Sistem Önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar, bu ayın sonunda yakın bir arkadaşıma bilgisayar toplayacağız, şimdilik belirlenen bütçe 3000 Tl ama gerek görülürse daha da yükseltilebilir, sistemi Vatan'dan toplamak durumundayız, aklımda bir kaç sistem var ama hangisi daha mantıklı olur bilmiyorum. Hedefimiz 1080p'de ultrada bütün oyunları oynayabilmek(tabi ki bir iki ekstrem oyun hariç). Normalde olsa hayatta FX 8350 düşünmezdim ama DX12 ile bir şansı daha hakkettiğini düşünüyorum AMD'nin. Önerilerinizi bekliyorum. Bu anakartı tercih etme sebebim ileride ekran kartı yetmezse crossfire kurulumu yapabilmek, R9 390'ın 8 GB olması da burada tam olarak iş görecektir zaten. Şu anda mobilde olduğum için sinerji'yi kullandım sistemi yazmak için siz Vatan'dan toplarsanız sevinirim.
     3000 Tl Sistem Önerileri 3000 Tl Sistem Önerileri 3000 Tl Sistem Önerileri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sistem tavsiyeleri ile ilgili her türlü sorunuz için pm atabilir veya konu açıp beni etiketleyebilirsiniz. CS:GO veya genel olarak Steam-Origin-Uplay ile ilgili sorularınız için yine pm atabilir ve konunuza etiketleyebilirsiniz.
    Yararlı linkler: steamcommunity.com/gwohawin2 / fb.com/talhaefe.ay / factorialgamestudio.com

• Bu arada,söylemeyi unutmuşum bu paraya monitör dahil.

Sistem tavsiyeleri ile ilgili her türlü sorunuz için pm atabilir veya konu açıp beni etiketleyebilirsiniz. CS:GO veya genel olarak Steam-Origin-Uplay ile ilgili sorularınız için yine pm atabilir ve konunuza etiketleyebilirsiniz.
    Yararlı linkler: steamcommunity.com/gwohawin2 / fb.com/talhaefe.ay / factorialgamestudio.com
  • amd toplama kesinlikle intel skylake sistem toplamalısın ddr4 destekleyen anakart kullanmalısın. 3000 lirayı geçmişssin 3.topladıgın sistemde daha harddisk yok. eğer 3000 lirayı gecebiliyosan tavsıyem soyle olur.
    Bu mesaja eklenen görseller:

3000 Tl Sistem Önerileri

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sistem tavsiyesi 700 tl
    16 yıl önce açıldı
    4300 TL civarı sistem tavsiyesi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.