Şimdi Ara

3000 $ maaşla İran'da çalışır mısınız? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
2
Favori
36.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Git kardeş. Birikim yaparsın oradan kazandığın parayı değerlendirirsin. Sonra pişman olma.
  • Orta dogu şuan en renkli şehir kuşkusuz dubai. İran sıkıntılı şu aralar eger dubai iş teklifi gelseydi git derdim sana ailen birlikte götürebilirdin. 3000 dolar kendim için iyi para. Ama durumun da iyiymiş. Eşin ne diyorsa onun kararını göz geçir çoçukta 2 yaşında sevgiye ihtiyaçı var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gelecek 20 senen için 5 sene dişini sıkabilirsin bence. Hem 3 ayda 15 gün bence gayet iyi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-E41A5AE05

    normal vatandaşın giyimine hiçbir zaman karışılmadı atma. kamuda çalışırken şalvarla gezmeyiverin bir zahmet.

    Alıntıları Göster
    Söz göre göre nasıl da yalan söylüyor. Kimi kandırmak amacın? 2009 sonrası doğanları mı
    https://www.google.com.tr/search?q=ba%C5%9F%C3%B6rt%C3%BCs%C3%BC+y%C3%BCz%C3%BCnden+okula+al%C4%B1nmad%C4%B1&sxsrf=ACYBGNRfokNZa-gvs1zpSjyEcDNtgjoKBg:1569153305399&source=lnms&sa=X&ved=0ahUKEwit8fbKr-TkAhVOUZoKHZQJARQQ_AUIDSgA&biw=1536&bih=739&dpr=1.25




  • Bekara kadın boşamak kolay diye bir laf var ya . Bu lafı bu konu için kullanabiliriz .

    Şimdi ben bekar adamım . İnşaat mühendisiyim . Böyle bir teklif gelse hiç düşünmeden giderim çünkü beni Türkiye’ye bağlayan ailemden başka birşey yok . Evli ve çocuğum olsa o zaman çok kararsız kalırdım bende

    Bi kere hocam şunu söyliyim 3 ay çalış 15 gün tatil olayı kesinlikle yalan yalan yalan . Buna inanan var mı cidden ??? Adam sana deli gibi para ödüyor hatta o parayı ödeyecek mi o bile meçhul de . Senin orda iliğini kemiğini sömürecek adam para veriyorum diye . Tatil falan da yaptırmaz öyle unut onu .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cheryl Mason

    Dünya eskisi gibi değil ki. Artık insanlar evlilik öncesi her şeyi yaşıyor zaten. Evlilik ise bu her şeyi yaşayan insanların olayı rutine dönüştürmesi aslında, onun imzası.
    Hocam sadece olaya seks olarak bakma. Evlilik ayni evde uzun suee birbirine tahammul etmektir. Insan bazen ailesiyle bile ayni evde uzun sure kalamiyor. Evlilik sadece cinsel birliktelik degil guzel anilar biriktirmektir hocam. Evliligin ici bence bu fikirlerce bosaltiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu ciddi mi bilmiyorum ama burdaki çoluk çocuğun aklına uyup yanlış bir karar verme.

    Eşinle ciddi olarak bu konuyu konuştuğunda eğer razıysa hiç durma git.
    Önümüzdeki 3-4 sene bu ülkede aldığınız 10bin lira alamayacağınız zamlarla enflasyon karşısında çöpe dönecek. Ev araba dışında maaşının büyük bir kısmını biriktirebileceğin için ileride çok daha rahat imkanlarla yaşamanı sağlayacak maddi bir varlığın olacak.

    Konuyu dalga geçmek için açmadığını varsayarak bunları yazıyorum çünkü İran'da ABD yaptırımlarından dolayı Dolar değil Euro kullanılıyor.
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mihrali Bey -- 12 Şubat 2020; 19:57:49 >
  • Eşin kapalı mı bilmiyorum ama İran'da kapanması gerekiyor eğer değilse. İran sanıldığı kadar kötü ülke değil. İnsanları iyi, hatta Türkiye'ye göre daha iyi ama pek gelişmiş bir ülke olduğu söylenemez. Birde bu aralar abd olsun suudi arabistan olsun diğer komşuları olsun çoğuyla fiili olmasa da savaş halinde. Yarın ne olacağının garintisinin olmadığı bir ülke.

    Artilarini, eksilerini kendine göre hesapla. Hangi taraf ağır geliyorsa onu seç.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşım genç olsa bir dakika durmazdım. Senin durumunda , eşini ikna edebilirseniz ailece gitmek daha mantıklı. Eşin de kendi branşında yapacak iş bulabilir orada. Hatta çalıştığın firma bu konuda yardımcı bile olabilir belki. Çocuğun Dil/Kültür öğrenmesinden/etkilenmesinden korkma. Bu kötü değil aksine iyi bir şey. İki tane küçük çocuğum var , biri iki buçuk diğeri üç buçuk yaşında. Günün yarısını youtube üzerinden İngilizce çizgi filmler izleyerek geçiriyorlar. Küçüğü tam konuşmaya başlamadı , cümlenin yarısını Türkçe diğer yarısını İngilizce kuruyor. İleride arkadaş , okul ortamına illa ki Türkçeyi öğrenecek. Ama yabancı dil konusunda (Dil in ne olduğu çok önemli değil. Her dil bir değer katar) diğerlerinden önde olacak. Asıl mesele şimdi kazandığın paranın artması değil , yurt dışında tecrübe sahibi olup bunu cv ne eklemek. Bu gün İran olur 5 sene sonra Danimarka , BAE veya Kanada kim bilir?




  • Avrupa canada amerika olsa aileni de al düşünmeden git derdim. Ancak libya, misir vb gibi ülkelerde proje mudurlugu yapmis bir arkadasin olarak sana gitmemeni tavsiye ediyorum. Batıdan baska yer dusunmemelisin bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 yılda 180 bin dolar para kazanacaksın, bu nasıl 1.5 milyon ediyor anlamıyorum?

    180 bin dolar eşini ve çocuğunu bırakmaya değmeyecek bir para.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kuyuduzu

    bence denemeye değer...

    sadece, eşinle mi gitmelisin yoksa tek mi bu kısmı düşün.

    hem maddi olarak çok güçleneceksin hem de kariyerine büyük katkısı olacak. hem yurtdışı tecrüben olacak. bakmışsın daha fazla kalmışsın, sen olmasan bile çocuğun yabancı dil de öğrenir.
    5 yıllık deneme süresi de iyiymiş. sanki 1 hafta durup gelecek
  • gokborualp kullanıcısına yanıt
    Mdf fabrikası devreye alınacak, rasht diye bir şehir iranin avrupaya acılan kapısı diyorlar kuzey kısmında azeri ve türklerin yoğun yaşadığı bir bölgeymis

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasaklar ülkesi iranda çalışılır mı abi paradan daha önemli şeyler var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben şahsen eşimi ve çocuğumu bırakıp başka ülkeye gitmem. Bekar olsam giderdim tabi. Bu konuyu eşinizle artıları eksileri yazarak konuşmalısınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.