Şimdi Ara

3000-4000 Gelirim Var Kredi Kartı Alamıyorum [ALDIM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
3
Favori
8.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Edit 2 (29.03.2018) : Selam arkadaşlar! Sonunda 1000 TL limitli kredi kartını ENPARA dan alabildim.

    Süreç :

    Son gelen redlerde sonra, çaresizlikten blokeli kart almak üzereydim. O sırada, babam bir iş için 60000 TL kredi çekmişti. Dedim ver parayı benim hesaba yatıralım. Yatırdım parayı belki parayı görüp verirler ama ihtimal vermiyordum.

    Neyse aradan 4 gün geçti. Para 4 gün benim hesabımda sadece bekledi. Umutsuzca tekrar başvurdum ve 5 dakika içinde kredi kartınız onaylanmıştır sms si aldım. Şok oldum. Bu kadar zaman bilseydim tüm varı yoğu koyardım bankaya :)

    Sonuç olarak : muradımıza erdik, kredi sisteminin içine girebildik.




    Edit 1 (02.03.2018) : Tekrardan merhaba arkadaşlar,

    10 ay geçmesine rağmen, verdiğim uzun uğraşlar sonucu hala kart alabilmiş değilim.

    Kısaca tekrar özetleyeyim,

    Haziranda maaş aldığım yerden kart talebim reddedildikten sonra :

    Findeksten kredi notu hesaplatmaya çalıştım, hesaplayamadı. Daha önce kart yada krediniz yok diye. Yani kredi notum felan düşük değik, çünkü ortada not yok.

    Tanıdık bankacı buldum. Onun aracılığıyla ve referansı ile manuel başvuru yaptık. Posta yoluyla bankanın merkezine bordrom hesap hareketlerim vs. gönderildi. Yine posta yoluyla red cevabı aldım.

    Yaklaşık 6 farklı bankaya başvurdum. Hepsi reddetti.

    100 TLlik avans hesabı bile açmıyorlar.

    En son Enpara kredi kartına başvurdum. Yeni çıktı belki verirler diye, vermediler.

    Ben bu sistemin içine nasıl dahil olacağım ? Çıldırmak üzereyim.


    --------------------------------------------------------------------------------------

    Haziranda açtığım konu :

    Merhaba arkadaşlar.

    4 aydır bir yerde sigortalı olarak çalışıyorum ve sabit gelirim 3000-4000 arası değişmekte. Daha önce hiçbir yerden kredi kartı almadım. Kredi de çekmedim. Maaş hesabım bulunan yapıkredi bankasına kredi kartı başvurusu yaptım fakat reddedildi. Sonra online şubeden başvurdum 3 kez. Bunların hepsi reddedildi. Garanti bankasına gittim. Başvurdum. Onlar da reddetti.

    Neden reddediliyor diye tüm bankaları aradım. Kredi notum düşükmüş ve herhangi bir ödeme geçmişim yokmuş. Tüm bankalar açısından.

    E benim bir kredi kartı yada kredi ödeme geçmişim olması için öncelikle kredi kartım olması gerekiyo değil mi ? :) Siz bu kredi kartını vermeden ben nasıl ödeme geçmişi yapabilirim ?

    Kredi notumu ise üst üste yediğim redler düşürmüş. E peki madem üst üste redler düşürdü. İlk seferde neden kart çıkmadı ? Asgari ücretle işe başlayanlara direkt işe başlarken kart veriyorlar. Ben neden kredi kartı alamıyorum. ?

    Fikri olan yardımı dokunacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orjin Carnibor -- 29 Mart 2018; 23:49:24 >







  • yurt dışından geldiğimde benimde kredi kartım yoktu ve vermediler. bunu aşmak için önce ufak ufak kredi aldım. 300 tl. geri ödedim.sonra 500 . Böylelikle puan oluşmaya başladı. Fakat gine kredi kartı alamadım. sonra 2000 euro bloke yaparak 5000 tl lik kredi karı aldım. Sonra kkb puanım 1900 a çıktı. Gine kredi falan istesem vermiyorlardı. En sonunda enpara da hesap açtım. Bir zaman sonra enpara ekpara tanımladı. daha sonra 20000 tl kredi önerdi. Böylelikle bu dertten kurtuldum. Şimdi puanım yüksek değil ama kredi veya kredi kartı hemen veriliyor.artık ben seçiyıorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2000watts

    yurt dışından geldiğimde benimde kredi kartım yoktu ve vermediler. bunu aşmak için önce ufak ufak kredi aldım. 300 tl. geri ödedim.sonra 500 . Böylelikle puan oluşmaya başladı. Fakat gine kredi kartı alamadım. sonra 2000 euro bloke yaparak 5000 tl lik kredi karı aldım. Sonra kkb puanım 1900 a çıktı. Gine kredi falan istesem vermiyorlardı. En sonunda enpara da hesap açtım. Bir zaman sonra enpara ekpara tanımladı. daha sonra 20000 tl kredi önerdi. Böylelikle bu dertten kurtuldum. Şimdi puanım yüksek değil ama kredi veya kredi kartı hemen veriliyor.artık ben seçiyıorum.


    hocam en para ek para limitini kullandıktan kaç ay sonra teklif etti ben mart ayından beri en paralı oluyorum ama teklif yok hala acaba kaç ay sürer bu teklif işi ?
  • Hatırlamıyorum ama max 6 aydır beklemem
  • 2000watts kullanıcısına yanıt
    evet bende öyle tahmin ediyorum 2 ay daha beklemem gerekecek kendileri teklif eder herhalde, normalde aktif olarak kullanır her ay ayın en paralısı oluyorum.
  • Akbank verir
    https://webapp.akbank.com/KrediKarti/web/Basvuru.aspx?cid=AWSNBR&gclid=CLPw2PebvtQCFUKeGwodo7kL6A

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • malesef zamanında benimde başıma gelmişti :)https://kredinotutr.com/dusuk-kredi-notu/ şuradaki konu da yazmışlar aslında incelemenizi tavsiye ederim, artık öyle bir şey oldu ki yakında bakkaldan su alırken bile kredi puanımıza bakacaklar :) ondan dolayı kredi notumuzu düşürecek şeylerden kaçınmalıyız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: slymngk62

    malesef zamanında benimde başıma gelmişti :)https://kredinotutr.com/dusuk-kredi-notu/ şuradaki konu da yazmışlar aslında incelemenizi tavsiye ederim, artık öyle bir şey oldu ki yakında bakkaldan su alırken bile kredi puanımıza bakacaklar :) ondan dolayı kredi notumuzu düşürecek şeylerden kaçınmalıyız.

    kesinlikle öyle ama kbb de bu aralar bi şaşırdı 2 aydır bütün ödemelerim düzgün ama not hala aynı çözemedim ben bu işiii



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emree70 -- 15 Haziran 2017; 0:47:35 >
  • Bende alamıyodm şimdiye kadar çok uğraştm en sonunda Akbank Axess verdi 750 tl limit var. Nasıl verdiler bende anlamadım düzenli bi işte bile çalışmıyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: comnet

    Puan olayı bu aralar dengesiz. Ben hep kredi kartlarımı limitlerinden az kullanırım ve asgarisini ödemem her zaman tam kapatırım. Bu sebeple puanım çok yüksektir. Ancak kredi puanı sorgulaması satın aldım (bu arada satın alım 8 küsür TL olmuş bence çok para) bir baktım puanım 6 ay önceye göre 200 puan düşmüş. Bu süreçte kredi kullanmadım, kredi kartlarında hiç sorunda yaşamadım. Kredi kartı başvurusu yapıp red de almadım ama buna rağmen düşmüş. Müşteri hizmetlerine telefon açıp durumu sordum bankanızla görüşün dediler.

    Benimde oyle dun yaptirdim en sonkinde 1616 di simdi 1239 a dusmus bende kredi kartlarimi zamanindan once yatiriyorum hicbir sekilde takibe dusen bir borcum yok fakat niye boyle anlayamadim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaslar size onerim is bankasina gidin benim kredi kartim vardi 1 ay once avukata devrolma asamasinda iken odedim ve ayrica icralik dosyam vardi 4 temmuzda onu kapattim bugun is bankasjna gittim maas bordromu icralik dosyanin ibranamesini ve kredi kartina odedigim dekontu ilgili birime verdim yarim saat sonra mesaj geldi kartiniz onaylandi en kisa sure icinde adresinize teslim edilecektir diye. Bu arada sivil affinin faydasi var. Bilginize

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşsizim hiç kredi kullanmadım yapıkredi bana 19000 tl 48 ay kredi vermek istiyor anlamadım aradılar ihtiyacım yok dedim int şubesine girdim onay versem çekicem kyk ödemesi yapıyorm biraz geciktirmiştim kredi notum1900 dü 1497 ye düşmüş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, ben hala kart alamadım.. Durum vahim.. Yeni bir fikri-taktiği olan varsa çok sevinirim. Bu sisteme benim dahil olmam lazım..
  • Orjin Carnibor kullanıcısına yanıt
    Hala kredi notu çıkmıyor mu sistem de

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ersin07

    Hala kredi notu çıkmıyor mu sistem de

    Malesef hesaplanamıyor.
  • en mantıklısı kuveyt türke gidip 1200 tl para yatırın sana 1000tl limitli kredi kartı versinler blokeli kart onu belli bir süre kullanıp zamanında ödeyin böylelikle puanınız oluşur zamanla ilk başta kredi kartı kredi almak zordur ama senin kadar zorlanana hiç rastlamadım daha hocam
  • Maaş bankası bile vermiyorsa diğer bankalar zor verir...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • blokeli kredi kartı alın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emree70

    en mantıklısı kuveyt türke gidip 1200 tl para yatırın sana 1000tl limitli kredi kartı versinler blokeli kart onu belli bir süre kullanıp zamanında ödeyin böylelikle puanınız oluşur zamanla ilk başta kredi kartı kredi almak zordur ama senin kadar zorlanana hiç rastlamadım daha hocam

    Bu hizmete ait herhangi bir link mevcut mu ? İsmi nedir, bankaya gittiğimde ne diye anlatmalıyım bu durumu ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.