Şimdi Ara

✎ 300 TL Üzeri Kafaüstü Kulaklık Tavsiye Başlığı / Tek Konu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
294
Cevap
5
Favori
34.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Denon d2000 iyidir bu ranjda.http://www.amazon.com/gp/aw/ol/B000MVEC0Q/ref=mw_dp_buy_opt?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mair

    Denon d2000 iyidir bu ranjda.http://www.amazon.com/gp/aw/ol/B000MVEC0Q/ref=mw_dp_buy_opt?

    ATH ESW9A hocam bu kulaklık nasıldır?tavsiye eder misiniz?
  • Zierox kullanıcısına yanıt
    Bu da iyilerden biridir. İşin aslı, o seviyelerde kötü kulaklık çok zordur ;)

    Tavsiye ederim alabilene.
  • Merhaba,

    Herhangi bir Dj lik yapmıyorum ancak %70 ağırlıklı Goa Trance olmak üzere, Trance müzik dinlemekteyim. Mikrofonu olmayan, malzeme kalitesi iyi, headseat ve Türkiyede güvenilir mağazalarda bulunabilecek bir kulaklık aramaktayım. 700-1000 tl arasında birşey düşünüyorum.

    Bugün gittiğim Vatan Computer Cevizlibağ da ki yetkili Technics RP-DH1200 önerdi dinledim gayet iyiydi. Birde Pionner HDJ 2000 hakkında güzel yorumlar okudum.

    Sizin bu konudaki tavsiyeleriniz nelerdir. Çok teşekkürler.

    http://www.dr.com.tr/elektronik/pioneer-hdj-2000-dj-kulaklik//ev-elektronigi/kulaklik-mikrofon/urunno=0000000407337




  • mhasturk kullanıcısına yanıt
    İyi kulaklıklar. Alabilirsiniz rahatlıkla.
  • Birde bildiğim kadarıyla bu kulaklıkları iyice beslemek gerek ki iyi kaliteyi alabilmeliyim. Taşınabilir platformda bu kulaklıkları besleyebilecek nasıl bir çözüm olabilir? Samsung telefonun ses çıkışı güçsüz dedi Vatan yetkilisi.

    2. ve son sorum Technica ve Pioneer arasında 250+ üzeri bir fiyat farkı var. Bu fark marka mı yoksa klasman farkından mı kaynaklanıyor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhasturk -- 10 Ekim 2013; 22:29:35 >
  • mhasturk kullanıcısına yanıt
    Her ikisi de önemli fiyatlandırmada. Çözüm? O telefon değil de ipod video gibi güçlü denebilecek bir cihaz kullanılmakla başalanabilir.
  • If you're just going to listen music you're much better off with other headphones. RP-DH1200's are really meant for DJing and they're great for that, but for normal listening they are far from perfect. They are a little bass-heavy but imo that's a good thing for DJ headphones cause you'll need that while spinning in a loud club. Also, many people think the RP-DH1200 are unpleasant when having them on for a long time. They're fairly heavy and put some pressure on your head/ears, which is good when DJ-ing, but many people don't find it comfortable for prolonged listening.

    DI forumlarından alıntıladığım bu kısa bilgide anladığıma göre Bu kulaklık eğer DJ değilseniz sizin için iyi değil demiş. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
  • mhasturk kullanıcısına yanıt
    Bildiğim birşey var ki, o da bu işte hiçbir sınır / kısıt yok. Herkes herşeyi takabilir, kullanabilir. Önemli olan kullanıcının memnuniyeti. Sizin için de. Alın, beğenmezseniz satar veya geri verirsiniz.
  • Arkadaslar selam. Spor yaparken kullanacagim kafaustu kulaklik ariyorum. Dinledigim muzik tarzlari en genel hatlariyla elektronik muzik, klasik muzik agirlikli. Genellikle sozsuz muzikler dinliyorum. Muzigi dinledigim alet ise iPod Classic. Olabildigince dis sesleri duymak istemiyorum. Mumkunse insanlar da benim dinledigim muzikleri duymasin. Muzigi dinlerken olabildiginde tum enstrumanlari, efektleri hissetmek, algilayabilmek istiyorum. Bir konser dinledigimde sanki canli olarak orada dinliyormusum gibi hissetmek istiyorum. Bilmiyorum gerci o kadar efor sarfederken ayni anda kulak bunlari algilayabilir mi ama en azindan kulakligimin bunu yapabilecek kapasitede olmasini istiyorum. Bu arada kafaustu kulakliklarin cogu deri bildigim kadariyla. Terledigim zaman bir zarari olur mu? Deforme, bozulma vs? Tek istegim lutfen Beats onermeyin. Fiyat araligi veremedim. Cunku internette kendimce arama yaptigimda spor icin kulakustu kulaklik olarak pek fazla secenek bulamadim. Gorduklerimin cogu da Beats'ti.




  • Merhaba hocam benim tel htc one . Beats audio var telde. Ve benimde tercihim beats solo hd kulaklıktan yana fakat bu kulaklıga degermi sizce, bu kulaklıgı hepsiburadadan almayı düşündüm ama bir kac arastırmam sonrasında sahte olabilecegi kanısına vardım. 450 tlden fazla veremem. Ama malum burda fiyatlar ucuk. Ne yapmamı önerirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brovito kullanıcısına yanıt
    Şöyle bir şey var, spor ile kafaüstü pek iyi gitmez. Zira aşırı bastırması gerekir ki aktivite esnasında kımıldamasın veya çıkmasın.

    Dediğiniz aşınma ve algı konularına gelince, genelde yapar deridir pedler ve sürekli tere maruz kalmaları aşındırır. Yanısıra algı da evet algılayamaz ;)
  • VerGiiL kullanıcısına yanıt
    Hiçbir beats değmez. Net. Giriş seviyesinden bir akg k518 dahi yeter. Veya daha üstten Vmoda M80 veya M100
  • iyi günler 600 tl ye kadar kafa üstü kulaklık arıyorum mp3 ve telde dinleyeceğim belli bir tür müzik tercihim yoktur genelde pop rock dinlerim kulaklığım kulağımı iyi sarması gerek üstüne basmamalı arada dışarıda da kullanacağım,
    bende hd 205 vardı uzun kullanımlarda kulağımı acıtıyordu birde beats studioyu denemiştim hd 205 te hiç bas yokmuş anladım saygılar
  • Merhaba
    -250 tl bütçe ama illa bunu al dersen 300 tl ye kadar para biriktirip alırım
    -kaynak sony mp3 s3 mini ve pc
    -Eminem dinliyorum ayrıca metal ve klasik müzik haricindekileri de o anki canımın istediğine göre dinlerim ağırlık Eminem ve palstation da çalınan şarkı türündekiler
    -ses yalıtımı önemli
    -ses olarak baslar geride kalmamalı
    -çok kaba olmasın ilk tercih kulaküstü boyları ama kaba olmadığı sürece boy sınırı yok
    -profesyonel dinleyici değilim
    -Dışarıda da kullanacağım
    -tasarım olarak beğendiklerim

    Marshall major
    monster Ncredible Ntune
    Sony MDRZX600
    urbanears Zinken



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GhoryWarrior -- 28 Ekim 2013; 19:17:58 >
  • gizlisimetri G kullanıcısına yanıt
    Vmoda Crossfade Lp. Veya Creative'den Aurvana Live.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zx600 kesinlikle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mair kullanıcısına yanıt
    Bazı yerlerde okuduguma göre bası çok değil gibi bir yoruma ulaştım geride kalmiyor degil mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O konuda bir sıkıntı yasamazsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mair kullanıcısına yanıt
    Hayır ben asıl 250-300tl bütçe açıp 130 tl lik öneri alınca şaşırdım kusura bakmayın. Acaba yalıtımda sıkıntı olmaz değil mi? sanırım yazdıklarım arasından söylediniz Türkiye'de mağazadan bulabileceğim başka kulaklık da önerebilirsiniz. benim çok fazla bilgim yok bu konularda.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.