Şimdi Ara

✎ 300 TL Üzeri Kafaüstü Kulaklık Tavsiye Başlığı / Tek Konu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
294
Cevap
5
Favori
34.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bütçem 700-800 tl kadar. Müzik ve dizi için istiyorum ama genel olarak müzik. Basslar benim için önemli ama diğerleride öyle. Dengeli bi kulaklık olsun ama basslarınında hakkını versin istiyorum. Mediamark veya teknosadan alacağım.
  • [Bütçem 700-800 tl kadar. Müzik ve dizi için istiyorum ama genel olarak müzik. Basslar benim için önemli ama diğerleride öyle. Dengeli bi kulaklık olsun ama basslarınında hakkını versin istiyorum. Mediamark veya teknosadan alacağım.

    /quote]
    Bende suara karar asamasındayım mediamark ta denedim suan favorim yamaha pro 400.
    Bana göre ,hem yeterince dengeli hemde bass ları kuvvetli,
    Ayrıca ses yalıtımıda cok basarılı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • honestwriter H kullanıcısına yanıt
    1 ve 5 hakkında bilgim yok. 3 ve 4 SMS Audio kadar iyi değil. Mdr 1r güzel bir kulaklık. Ancak ses düzeyi ve basları SMS kadar güçlü değil. Vokal de nispeten biraz geride.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Danısman Dedektif

    Bütçem 700-800 tl kadar. Müzik ve dizi için istiyorum ama genel olarak müzik. Basslar benim için önemli ama diğerleride öyle. Dengeli bi kulaklık olsun ama basslarınında hakkını versin istiyorum. Mediamark veya teknosadan alacağım.

    Sony mdr 1r

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Italoman kullanıcısına yanıt
    Çok tesekkurler yorumlarınız için,
    bu karar verme sürecinde arkalardan kopup gelen bir yamaha pro 400 oldu,
    sony mdr 1R yide canlı denedikten sonra (umudum sony store) kararımı vericem ama pro 400 te aradığım herseyi buldum gibi,
    Yinede son bir deneme yapıcam ,ilk denemede amfi yoktu parcalar alac formatında değildi,şuan hepsi hazır ,kısmet bakalım
  • Arkadaşlar merhaba,

    --->

    Bütçem 500 - 600 TL Kafaüstü kulaklık almak istiyorum. Sadece müzik dinleyeceğim ve bunun olabildiğince kaliteli olmasını istiyorum.

    Ağırlıklı olarak pop (lady gaga, katy perry, icona pop vs. ) ve elektronik dans müziği (david guetta, avicii, calvin harris, nicky romero vs.) dinliyorum. Yani genel olarak elektronik ögeler içeren pop müzik dinlemeyi seviyorum. Rock, metal vs. dinlemiyorum.

    Müziği onboard ses kartlı bilgisayarımda da Galaxy S4'ümde de -her iksinde- Spotify'den en yüksek kalitede (Spotif'nin dediğine göre 320 Kbps'mış) dinliyorum.

    Evde dinliyorum. İzolasyonun çok iyi olması gerekli değil o yüzden. Açık kulaklık tavsiye ediliyor doğal ses için, açık kulaklık tercihimdir.

    Kulaklarım küçük :) o yüzden kulakiçi kullanırken hep kulaklarımda yara vs. oluşuyor. Kulağımı rahatsız etmeyecek, uzun dinlemelerde yormayacak bir kulaklık tabi ki tercihim, üstüne bir de tasarımı güzel, zarif bir kulaklık olursa tadından yenmez.

    Bir de bu işte Philips, Sony vb. markalar ne kadar kaliteli bilmiyorum ama Senheiser ve AKG gibi markalar daha iyi iş çıkaracakmış gibime geliyor. Bunu da göz önünde bulundurursanız sevinirim.

    <---

    Bu dinlediklerim için hangi karakterde ses tercih etmeliyim? Bas ağırlıklı mı dengeli mi tiz ağırlıklı mı?
    Ve bu sesi veren hangi kafaüstü kulaklığı önerirsiniz?

    Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firaneb -- 8 Mayıs 2014; 14:10:18 >




  • Arkadaşlar klasik muzik aradabir de diğer türleri dinliyorum. Bütçem 130$ yurtdışından sipariş edicem. Mumkunse Taşınabilir olması daha iyi olur. Tavsiyeleriniz nelerdir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sony mdr 1rnc hakkındaki fikirleriniz nelerdir arkadaşlar sahnesinin ve mid lerinin iyi olduğunu duydum rock blues jazz ve nadir hipop dinliyorum
  • Merhaba
    Logitech g35 mi SS Siberia v2 mi karar veremedim hangisini alsam ?
  • Merhabalar arkadaşlar...Bose® AE2w Bluetooth® kulaklıklar hakkında bilgisi olan varmı?denedim beğendim ama bilen arkadaşlarında fikrini almak isterim. şimdiden teşekkürler...
  • Arkadaşlar genel kullanım için Monster Ncredible Npulse nasıl bir kulaklıktır. tavsiye edermisiniz. dna'dan beats solo hd'den filan daha iyi olduğu söylenior? görünüşü çok hoşuma gitti. ses kalitesi de aynı güzelliktemidir?
  • Merhaba... Sennheiser hd 598 e kafayı takmış durumdayım... Yurt dışından alacağım.... Her tür müzik dinlerim... Önerir misiniz? Sennheiser hd 598???

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu aktifse kulaklık önerisi isteyeceğim. bütçem 300-400 civarı. Ses yalıtımı iyi olsun istiyorum.Benim için bass değil akustik çok önemli. İndie pop/rock ve klasik dinliyorum.Özellikle piyano ve keman seslerini muntazam vermeli. Bass önemli değil en fazla trance dinlerim öncelikli değil o kadar.
  • ben kulaklıgı ses kadar aksesuar olarak da kullandıgım için ses kadar görüntüde önemli şimdi bunu da göz önüne alırsak önümde 2 seçenek var amerikadan bang olufsen h6 mı yoksa türkiyede apple store indirmiş sagolsun beats studio wireless mı ayrıca wireless da ses kaybı çok olur mu müzikleri itunesdan indiriyorum yani süper kaliteli sayılmazlar ama bluetooth o kaliteyi koruyabilir mi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Metabolism

    Arkadaşlar klasik muzik aradabir de diğer türleri dinliyorum. Bütçem 130$ yurtdışından sipariş edicem. Mumkunse Taşınabilir olması daha iyi olur. Tavsiyeleriniz nelerdir?

    HifiMAN RE-400

    kendi sitesinden alabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pij harvey

    quote:

    Orijinalden alıntı: Metabolism

    Arkadaşlar klasik muzik aradabir de diğer türleri dinliyorum. Bütçem 130$ yurtdışından sipariş edicem. Mumkunse Taşınabilir olması daha iyi olur. Tavsiyeleriniz nelerdir?

    HifiMAN RE-400

    kendi sitesinden alabilirsiniz.

    Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Bir ay kadar önce re-272 aldım. Birkaç ay götürür beni

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 400 tl ye kadar limitim var çokça oyun oynarım ama ben oyun için aramıyorum kulaklığı tamamen film odaklı olsun sinemadaymış hissine kapılıyım basları öyle vursunki kısmak zorunda kalıyım varmıdır bu fiyatlara böyle bi kulaklık
  • Herkese selamlar, biraz hortlatıyorum ama tecrübelilerin,bilgililerin yardımına ihtiyacım var.
    1. Bütün mesajları okudum
    2.Dubstep-electro-hiphop tarzı dinliyorum((1)bass, (2)yüksek ve kaliteli ses).
    3. Bütçem 400-500 e kadar ama derseniz ki 600 e çook zehir bi alet var, bir yolunu buluruz :).
    4. Amerikadan almak için 1 haftam o yüzden zaman biraz önemli.
    5.Sennheiser cx200 kullanıcısıyım 3 yılı geç,cek bu baharda , 2 kere garantiden değiştirdim elimdeki 3. kulaklık, memnunmuyum evet 100 tl ye güzel bir bass ve ses aldım bence ama model yükseltmenin özellikle kulakiçinden çıkmanın zamanı geldi çünkü uzun süre dinleyebiliyorum ve kulakiçi rahatsız ediyor, yani biraz rahat olması mümkün olduğunca az terleme yapması da önemli.
    6.Pilli veya şarj edilebilir kulaklıklar hakkında birkaç şey duymuştum , onların daha güçlü olduğuna dair ki gayet normal , eğer o kategoriden önerileriniz varsa güzel olur yani demek istediğim bu bütçeye alabileceğim maksimum performans( belki de öyle kulaklıklar yoktur :) sadece duyum).
    7**** çalar içinde tavsiyelere açığım 2. el 5. nesil ipod düşünüyorum , övülmüştü burda ama 200 tl civarı önerilerinizi de dikkate alırım.

    Son olarak okuduğum mesajlardan kendime örnek aldığım kulaklıklar , bunların içinden veya başka ; önerilerinizi dört gözle bekliyorum , teşekkür ederim.


    ULTRASONE HFI 580/AIAIAI TMA-1/Sennheiser Amperior/AKG K 619/monster ntune/pioneer hdj 500/V Moda M80/V Moda M100( sanki bunu seçeçekmişsiniz gibi geliyo bana)/MDR-V55B(V Moda'ların yanına olmadı dimi)




  • V55'ten gayet memnun biri olarak şu kulaklık için bir yorum alabilir miyim acaba?

    Kablo sıkıntısından kurtulmak istiyorum da.

    Teşekkürler.

    http://www.hepsisony.com/?urun-5310-sony-mdr-1rbt-prestij-kulakliklar
  • Kendime on/over ear bir kulaklık arıyorum, tavsiyelerinize açığım.

    - Genel kullanimim icin istiyorum, bilgisayar basinda muzik dinlerken, film izlerken arada da oyun oynarken kullanacagim ancak cogunlugu muzik olusturacak.
    - Elektronik muzik agirlikli olmak uzere her turlu muzigi dinlerim.
    - Ev, araba gibi sessiz ortamlarda kullanacagim.
    - Disariya cok ses kacirmamasini tercih ederim.
    - Kablolu/kablosuz olabilir ancak kablosuz olarak sadece bluetooth tercih ediyorum.
    - Oyun oynarken de kullanacagim icin mikrofon olmasini tercih ederim
    - Ve en onemlisi maksimum 350TL verebilirim.

    Tesekkurler
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.