Şimdi Ara

300-500 TL arası kulaklık önerisi !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şuan Sony XB70Ap extra bass kullanıyorum ama değiştirmeyi düşünüyorum. Bütçem 500 liraya kadar çıkabilir belki çok az aşma yapabilirim. Sennheiser Momentum in-ear önerdiler ama birde siz öneri yaparsanız çok sevinirim.



  • Ben 3 yıldır Momentum kulak içi kullanıyorum. Oldukça iyi. Gerçekten bu ses kalitesi için fiyatı çok iyi bile sayılır. Farklı alternatiflere de bakın ama Momentum'la da oldukça mutlu olacağınızdan emin olabilirsiniz. Baslar oldukça güçlü ama rahatsız edici değil. Yüksek frekansları da yeterince dengeli ve parlamıyor. En önemlisi midleri de oldukça canlı bir şekilde veriyor.
  • Canavarius Infectus kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam iyi günler.



    Momentum ile buhttps://www.hepsiburada.com/sennheiser-cx-6-00-bluetooth-kablosuz-kulakici-kulaklik-p-HBV00000C0HG1

    ürünü kıyaslayabilir misiniz rica etsem? İkisi arasında kaldım da.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C serisinin Momentum'un altında olduğunu söylemem lazım. Fiyatı da zaten ona göre. Ses kalitesini de öyle bekleyin. Fakat şunu söylemeliyim ki değerlendirdiğimiz ürün sınıfları piyasada 20-30 liraya satılan kulaklıklarla karşılaştırılamaz. Cx6 belki Momentum kadar iyi değil ama kablosuz oluşu ve Momentum'un kablosuzuna göre ciddi fiyat avantajı olması artı özellik. Üstelik cx serisi ile kötü bir ses duyarsınız diye bir şey de yok. Ben sürekli kulaklık değiştirip test eden biri değilim. Kullandığım kulaklıklar cx200, cx300 ve momentum oldu. Momentum açık ara fark atar yazdığım modellere fakat yeni cx serisi de çok iyi diyorlar. Kardeşime aldık ama henüz test etmedim. Forumlara bakarsanız çok yerde cx3 un bile oldukça iyi iş çıkardığını okuyabilirsiniz. Yani sese çok takıntılı değilseniz her türlü mutlu olursunuz. Kablosuz isterseniz Cx6 iyi olur, tarz olsun derseniz Momentum daha iyi gider, beni fazla masraf etmeden mutlu etsin derseniz cx3 bile olur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Canavarius Infectus kullanıcısına yanıt
    Öncelikle cevapladığınız için teşekkürler.



    Yaklaşık 9 aydır sennheiser cx300-ii kullanıyorum ve gayet memnunum. Ancak kablosuz bir kulaklık kullanmak istiyorum ve alacağım kulaklığın cx300-ii'den daha düşük ses kalitesi vermesini istemiyorum. Şu an abddeyim ve burada da malum elektronik ürünler Türkiye'ye kıyasla daha ucuz, o yüzden gitmeden önce güzel bir Bluetooth kulaklık almak istiyorum. Tavsiyeniz varsa mutlaka duymak isterim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem oradasın Momentum'un kablosuzunu direk al derim. Oradaki fiyat farkları bizdeki gibi uçuk değildir. Fakat şunu da unutmadan hatırlatayım, eğer yine Sennheiser alırsan mutlaka extra boyutlarda kulak uçlarından al. cx300 ii ben de kullandım ve kullanırken kulağa oturması konusunda hiç sıkıntı yaşamadım. Fakat Momentum geçince daha doğrusu Sennheiser yeni serilerinde kulak ucu tiplerini biraz büyüttü gibi ve malzemesi de biraz daha sert gibi. Sanırım basları daha tok vermesi için. Fakat bu durum benim kulağımda çok stabil durmasını engelliyor. Bazen çok kolay çıkıyor kulağımdan. Beraber gelen kulak uçları sizin kulağınıza tam olursa eyvallah fakat olmazsa mutlaka extra kulak uçlarından alın derim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Canavarius Infectus kullanıcısına yanıt
    Hocam bulabilirsem bunuhttps://www.bestbuy.com/site/sennheiser-momentum-in-ear-m2-ieg-in-ear-headphones-android-black-chrome/5848108.p?skuId=5848108 alacağım.



    Tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Memnuniyetle. Muhakkak memnun kalacağınızı düşünüyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Final audio f4100 400 tl ikinci el aldım. Türkiyede ikinci elini bulmak zor ama bulursanız kaçırmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.