Şimdi Ara

30 yaşında müşavir olmuş kişinin kızının mevlidi şerifi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
367
Cevap
4
Favori
57.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
379 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 30 yaşında müşavir olmuş kişinin kızının mevlidi şerifi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PanzerKanone8.8

    Hocam , benim tanıdığım Türk-Müslüman'lardan hiçbiri böyle şatafatlı yaşamıyordu. Hatta mütevazilikleri yüzünden ben yaşadığım hayattan utanıyordum. Ancak bunlar Türk değil yozlaşmış arap dölü bunlar. İslam kardeşliği derler sırtımıza bin tane hançer saplayan araplara tapmaya devam ederler. Zaten kadının kolundaki altınlara bakın , gerçek Türk kültüründe böyle maddelere tapınma yoktur.
    Akp'den önce bu kadar fırsatları yoktu, Özal ile başladı Recep ile doruk yaptı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Busra Calar Soylemez

    Cok anlamli ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Inferioress

    Asıl ateist bunlar lan!
    Yok yok bunlar tam Müslüman beğenmediğiniz kendi takımınızın oyuncularına bizim formalarımızı giydirmeye kalkmayın.

    Tepeden tırnağa Müslüman giyim kuşam, yapılan aktivite İslâm geleneği, odaların döşemelerindeki işaretler hatta Islam'in cennet tasviri dâhi bu şekildedir altından zümrütten köşkler tasvirleri yok diyemezsiniz herhalde İslâm'da.

    Bunun aynısını sizler oy vererek devlet katında gerçekleştirmediniz mi, Erdoğan'in sarayına bakın bir de Almanya, Rusya, ve ABD devlet kabul binalarına bakın hangisinde öyle koltuklar tas tabak çanak var?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadın 3,4 gündür o kadar rezil oldu ki insan içine çıkamaz hale geldiler,yüzü varsa çeker gider ülkeden.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ipekyolu37 İ kullanıcısına yanıt
    hocam bu saatten sonra dogru olsa ne olur olmasa ne olur. artik normallesti boyle seyler. asil uzerine dusunmemiz gereken sey dogru olsa bile sasirmayacak olmamiz bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Redeemertr

    Bu mesaj silindi.
    ah be güzel kardeşim keşke öyle... Vallahi billahi çalışmadan torpulle tepeden geliyorlar. müsteşar olmmak için ortaokul mezunu olman yeterli. 10 bin lira çaycı alıyorsa müsteşar kızına yapılan torpili sen düşün
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nrcnft

    ah be güzel kardeşim keşke öyle... Vallahi billahi çalışmadan torpulle tepeden geliyorlar. müsteşar olmmak için ortaokul mezunu olman yeterli. 10 bin lira çaycı alıyorsa müsteşar kızına yapılan torpili sen düşün

    Alıntıları Göster
    biliyorum dostum, en alta gözükmeyecek şekilde aktroll mode off yazdım
  • Ne izledim lan ben?
  • Hadi bilader hadi. O malum kitle dediklerin bu ülkeye vergi ödüyor. O paralarla bu tipler besleniyor. Çok dindarsanız aranızda para toplar kendinizden olmayanların parasına dokunmaz böyle tipleri beslersiniz. İster mevlit yapar ister bebeğine tek taş alırsınız bize ne? Eskiden gariban edebiyatı yapardınız parayı bulunca şatafatın dibine vuruyorsunuz. Herşey parayı bulana kadar tabi.

    Senin gibi çok dindar geçinenler herhangi bir dine inanmayanlara bile yaptıklarından dolayı hesap vereceksiniz. İslam düşmanı diye goy goy yapma o islam düşmanı dediklerine yaptıklarından dolayı helallik isteyeceksin bakalım verecekler mi? Ye paralarını sonra islam düşmanı diye hakaret et sanki sen özel olarak yaratıldın. Ben olsam hellalik vermem sende yan derim.
  • Yahu bırakın bu işleri..
    Eğer kişinin zenginliğiyse konu mesleğini öne atarak söylüyorsunuz, aileden zengin olabilir.
    Eğer kapalı diye süslenmesiyse, kapalı diye gösteriş paraysa konu onun bilceği iş kimseyi ilgilendirmez. Sana zararı varmı yok. Parasını veripmi yapmış evet.
    İsrafmı yapılan, çok fazla fakir doyarmı o masrafla, yada çok şey yazılırda. Kişinin kendisine ait olan birşey bilemeyiz. Tanımam etmem belki çok fazla hayır yapıyordur zaten.

    Şimdi sizde para olsa siz nasıl yaşarsınız. Belki lüks yaşayıp bol hayır yaparsanız. Bilemeyiz. Bu kişileride bilemeyiz.

    Eğer mevzu günahsa, haram vs bunlarsa hepimiz kendimize dönüp baksın. Hepimiz müslümanız ama kaçımız müslüman gibi yaşıyoruz. Boş işler cidden gençler, yaşlılar. Kendimize bakalım biz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah belamı vereydi de izlemeseydim.

    Bu kadar cringe bir şey olamaz.
  • Şimdi bunlar Müslüman mı oluyor bunlar müslümansa ben değilim.5 metrekare odada 3 yıl açlıkla mücadele etmiş Peygamberin (S.A.V) ümmeti bu olmamalı.görgüsüzlük aklım almıyor siyanür ile intihar eden insanların olduğu bir zamandayız.
  • adem-123 kullanıcısına yanıt
    Neye inandığı kimseyi ilgilendirmiyor ( inandığınada ters yaşıyorya neyse) atadan zengin olmasıda kimseyi ilgilendirmiyor, süslü olmasıda, yada şatafat içinde yaşamasıda ama şu insanların zoruna gidiyor ki gitmeli benim neredeyse oksijen almamdan vergi kesiliyor, ve kesilen vergilerle bunlar bu hayatımı yaşıyor? Haram zehir olsun. Senin nasıl zoruna gitmiyor? Atm çalışanımısın? Ciddi soruyorum dalga geçmiyorum. Bu insanlar bu mevkilere hak edipte gelmiş birileride değil ayrıca..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aklıma bu geldi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-40C5DD97E -- 18 Kasım 2019; 8:38:46 >
  • 30 yaşında müsteşar.Üniversite mezunu bile değildir allah bilir.
  • bunların abartmadığı bir şey kaldı mı ?
  • kusma hissi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali_ihsan21 kullanıcısına yanıt
    Aslında şatafat Erbakan ile başladı denebilir.

    Siyasal islamcı, dinci güruh içinde zenginleştikten sonra da mütevazi kalabilen ben tanımıyorum. Atatürk gibi mirasını ya da bir kısmını halkına bırakan zaten yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.