yani artik 15 16 20 degil de baya 30 olup eli kiz eline degmeyen falan var mi cok uzucu değil mi ya cok...cok talihsiz bi durum. |
30 yas ustu forever alone olan var mi

-
-
3.5 yil sonraya reserved
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
32 yaşındaydım ve kamuda göreve yeni başladığım için senelik iznim yoktu.
Arkadaş yaz tatiline Kundu' da ultra HD otele davet edince doktordan raporu çakıp Antalya' ya uçtuk.
Otel bekar ve yalnız turist kadın kaynıyordu, arkadaş da bunu bildiği için organizasyonu ayarlamıştı.
Ama tüm denemelere rağmen birşey çıkmıyordu, 2. günün sonunda hamamda şezlongta dinlenirken arkadaş:
"Olum nasıl bir erkeksiz sen ya, ben de İngilizce olsa şimdiye dek birkaç tane ayarlamıştım ama sen tırt çıktın"
dedi ve tepem attım:
"Sana inat şimdi hamamda ayarlamazsam..."
"Ya get işine, normalde bulamadı da hamamda ayarlayacakmış" deyip kalktı odaya gideceğini söyledi.
Ben kafaya takmıştım o hamamdan kız ayarlamadan çıkmayacaktım. 15-20 dakika sonra ben de hamamdan çıktım ve hamamın kapısından çıkarken önümde yürüyen iki sarışın kadın dikkatimi çekti.
"İşte aradığın fırsat" deyip adımlarımı hızlandırdım ve yanlarına gelip "Hello" dedim.
Onlar da aynı şekilde karşılık verince muhabbet başladı ve şansıma bunlar ikiz idi.
Birinin adı Sweta diğeri Marina ve Odessa' dan altın ticaretine gelmişler aynı zamanda tatil yapıyorlardı.
Akşam yemeğine kızlardan söz aldım ve odaya geçtim.
Arkadaş akşam yemeği için hazırlık yapıyordu ben hiçbir şey söylemedim.
Akşam yemeğinden hemen sonra arkadaş kafeye geçeceğini söyledi, ben de birazdan gelirim deyip kızları aldım ve onları kafede arkadaşın yanına götürdüm.
Sap gibi tek başına oturan arkadaşa kızları tanıştırdığımda yüzündeki o şaşkın ifadeyi unutamam, kahkaha atmamak için kendimi zor tuttum.
Gece güzel geçti ama arkadaşın yabancı dili olmadığı için Sweta ile pek anlaşamadı ben Marina ile muhabbeti epey ilerletmiştim.
Sweta erken yatağını söyleyip odasına gitti. Biz de diskoya geçtik.
Diskoda müzik dans ve alkol üçlüsü ile epey güzel bir ortam oluştu. Bir süre sonra arkadaş yanıma geldi "Olum sen bu kızı bir an evvel odaya götür yoksa sızıp kalacak bir halt edemeyeceksin" deyince kızı odaya attım.
Herşey çok güzel ilerlerken kız birden "Condom" deyince afalladım zira aksiyonu durdurmuştu.
Ama yanımızda o şeyden hiç yoktu ve kız ısrarcıydı.
Hemen arkadaşı aradım, arkadaş "Ulan ne kafa ya, ben de yok" deyince barmenden istemesini söyledim ama barmende de yokmuş.
Kız bir süre masaj yaptıktan sonra odasına gitti.
Yarım saat sonra arkadaş odaya gelip olanları sorunca anlattım ve yorumu "Ulan senin yerinde olsam kendimi camdan aşağı atarım" olmuştu...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X