Şimdi Ara

-30 W/L oranıyla devam edilmeli midir?(Gümüş4 olduk)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burada gümüşüm ama platlık gibi oynuyorum sonra Afk ler falan geliyor kaybediyorumculardan farklı olarak size birşey danışmak istiyorum.

Gereğinden fazla Ranked atarak şu an 400 Ranked 30-40normal oyunumla gümüş5te çakılı kaldım.-30 W/L oran cabası.Bu hesabı sezon6ya kadar Altına çıkarmak için uğraşmaya değer mi sizce belki Plat o da zor gözüküyor?Biraz yatırımım var çöpe atmak istemiyorum hesabı.Smurf kasıp yeni sezona hazırlanmak var kafamda ki zaten s5 Pre-Season da başlayan birisiyim.Siz ne dersiniz bu konuda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Salvador -- 9 Mayıs 2015; 20:38:42 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• -30 wl ve platlık oynuyorum. CSB

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: USA Online

-30 wl ve platlık oynuyorum. CSB

İlk paragrafı bir daha oku sonra yorum yap çocuk.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -30 oran ne lan gümüş 5i bırak sana aliminyum diye lig acsinlar
  • Burada gümüşüm ama platlık gibi oynuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crystal Prox

-30 oran ne lan gümüş 5i bırak sana aliminyum diye lig acsinlar

Pardon burada herkes 25+ w/l oranıyla oynuyor haklısın kardeşim.

• Bakalım sorumu anlayan biri çıkacak mı merak ediyorum gerçekten çoluk çocuk kaynıyor burası da konu açanda kabahat.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cas hızı 9-11 çok fark eder mi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çogu 2.satırı okumamış

bence ligde yukselmeyi kafana takma çünkü win streak yapmadığın sürece elo düzelmez.

Diğer sezona kadar free takıl

• hocam bence duzeltebilirsin yatirimin varsa bu sezonu en iyi seviyede bitirmeye calis, gelecek sezon daha ozguvenli daha bilgili sekilde dev ettirirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cidden çoğu kişi yazdığını tam okumamış :D
    Al bi smurf takıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kytle -- 5 Mayıs 2015; 19:38:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Quid

hocam bence duzeltebilirsin yatirimin varsa bu sezonu en iyi seviyede bitirmeye calis, gelecek sezon daha ozguvenli daha bilgili sekilde dev ettirirsin

Değerli yorumun için teşekkürler bir önceki posttaki arkadaşım da sen de okuyup yorum yaptınız sağolun.

40 adet şampiyonum var çoğunu metaları takip ederek satın aldım veya IP kastım da aldım.İlerde amatör de olsa hedeflerim var hesabı bırakmam zor gibi düşüneceğim bunu da.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kytle

Cidden çoğu kişi yazdığını tam okumamış :D
    Al bi smurf takıl

Pek şaşırmadım zaten dostum,West de 23 level bi hesabım var paralel olarak 2 sunucuda da oynamayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: El Salvador

quote:

hocam bence duzeltebilirsin yatirimin varsa bu sezonu en iyi seviyede bitirmeye calis, gelecek sezon daha ozguvenli daha bilgili sekilde dev ettirirsin

Değerli yorumun için teşekkürler bir önceki posttaki arkadaşım da sen de okuyup yorum yaptınız sağolun.

40 adet şampiyonum var çoğunu metaları takip ederek satın aldım veya IP kastım da aldım.İlerde amatör de olsa hedeflerim var hesabı bırakmam zor gibi düşüneceğim bunu da.

hocam belli bir role yogunlasmani ve bu ölcüde senin rolle sinerjisi olan duo bulmani öneririm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • -20 ye dayanmıştı geçen sezon başında benim w/l oranım yazın mantıklı oynayarak düzelttim bu sezon iyi olmasa bile +7 w/l la gold5 teyim benim önerim vaz geçmezsen yapabilirsin

• hocam ben de benimki cok kotu sanirdim beterin beteri varmis benimki -16
    soruna gelecek olursak hocam cok kotu oynamiyorsan duo girelim istersen b2yim s4ten dustum su anda win almaya basladim genelde lane imi kzanirim

• quote:

quote:

quote:

hocam belli bir role yogunlasmani ve bu ölcüde senin rolle sinerjisi olan duo bulmani öneririm

Support rolünde iyi olduğumu düşünüyorum özellikle Thresh ve Braum'da.Ancak Low Elo'da taşıtacak lane oynamak örneğin jungle,support gibi çok zor.Son zamanlarda mid lane de AP Assassin ve Hyper-Carry ADC leri öğreniyorum Lucian,Jinx,Diana,Ahri bunları oynaması çok zevkli geliyor.Ayrıca jungle da Rek'Sai oynuyorum o da sarıyor.Taşımaya yönelik roller üzerindeyim anlayacağın.

• O hesaptan adam olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: CooperLoL

hocam ben de benimki cok kotu sanirdim beterin beteri varmis benimki -16
    soruna gelecek olursak hocam cok kotu oynamiyorsan duo girelim istersen b2yim s4ten dustum su anda win almaya basladim genelde lane imi kzanirim

ShreddedStyle ekleyebilirsin dostum Bot lane de daha başarılıym ama jungleda da hatrı sayılır bir performansım var :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Chalinder

O hesaptan adam olmaz.

xPeki

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CooperLoL

hocam ben de benimki cok kotu sanirdim beterin beteri varmis benimki -16

ShreddedStyle ekleyebilirsin dostum Bot lane de daha başarılıym ama jungleda da hatrı sayılır bir performansım var :D

dostum jungle oynarsan benim.icin daha makbule gecer cunku kaldikca mid ve top oynuyorum cunku tasiyici laneleri bronzdakilere birakmak istemiyorum sen jung alirsan bana gank atarsin tasiriz

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.