< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
30 saat uyudum

-
-
Toparlan bırakma kendini.“Okusam nolacak yine işsizim” diyerek kendini motive edebilirsin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kanka sen tam olarak ne kullanıyosun, çişe bile kalksam uyuyamıyorum geri. Bu ay ortalama uyku sürem 5-5,5. Çok isterdim en azından günde bi 8-9 saat uyuyabilmeyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uyuduğum odada sigara içiyorum onun etkisi olabilir,sigarayı çok içince bi uyku bastırıyor beni zaten,doktora gitmiştim kandaki karbonmonoksit çok yüksek çıkmıştı bunun bir üstü zehirlenme demişti.
-
Dün 1 de yattim bugun 1de uyandim ben de 24 saatcik,bu seneye kadar max 4-5 saat uyuyodum bu sene alarma da kalkmiyorum kullandigim extra bisey yok psikolojik bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Harbiden, vücudum erken kalkmaya o kadar alışkın ki kaç senedir kaçta yatarsam yatayım kalkma saatim 9u geçmiyor.
-
Proje yetiştireceğim diye 4 gün düzgün uyuyamayıp sonrasında 8-9 saat uyumuştum çok gelmişti. Siz nasıl bu kadar uyuyorsunuz? Ortalamam 5 saat civarıdır bu ay. 12 saati bir şekilde anlarım da, 24 saat uykuyu hayal bile edemiyorum yani.
-
Seni niye banliyip duruyolar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
fazla
-
sabancı nasıl gidiyo kanka hazırlığı geçtiydin galiba
-
Sen zaten doktur değil misin?
Neden kendi hastalığını başka dokturlara teşhis ettirdin?
Eğer kendi hastalığını bile teşhis edemeyeceksen hiç doktur olma sen.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X