Şimdi Ara

30 Mayıs 2018 Uber'in Türkiye'de yasaklanması. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • EmreGLC kullanıcısına yanıt
    Hocam bence siz objektif olun. UBER'e yolcu taşımacılığı için firma unvanı veren bizzat devlettir. Bu unvanı veren devlet şimdi de çıkmış diyor ki yolcu taşıma!



    Cam filmi yasağı muhabbetinden hiçbir farkı yok bu saçmalığın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam hükümete yakışır bir karar olmuş.
  • Kusura bakmayında bir iş yaptığınızı düşünün bu işi yapabilmek için İst'da 2 milyon,Ank'da 600 bin,İzm'de 1 milyon,Erz'da 10bin tl gibi paralar verip hat,izin belgesi neyse alıyorsunuz diğer tarafta adı uber vs. vs. hiç bir yatırım yapmadan kanunların kuralların boşluğundan faydalanarak aynı işi yapması ne kadar doğru?Taksicilerin uygulama yanlışlarından ötürü yanlış olan bu sistemi savunmak pek mantıklı değil,devlet kural boşluğunu kapatarak bu yanlışın önünü kesmiştir şimdi aynı devlet taksiciler ile ilgili olan şikayetleri de düzenlemelidir.Benim babam taksici bu işten ekmek yiyoruz.Müşterilerimizin bizlerden duyduğu rahatsızlıkların giderilmesi içimizdeki çürüklerin ayıklanmasını aklı selim her taksici ister.Siz daha çok İst.baz alarak konuşuyorsunuz ama taksi işi İst. ile sınırlı değil.Diğer illerde,ilçelerde günlük komik kazançlarla ailesini evini geçindirmeye çalışan insanlar var.Konu sizin atıp tuttuğunuz kadar basit değil.Sizden ricamdır işin içinde olmadan saygısızca yorumlar yapmayın lütfen.




  • Aracın boş beklemesinin karşılığını bile verme teklifimi reddeden bir taksiciydi. Beni, eşimi ve çocuklarımı soğuk ayazda bırakma pahasına yaptı bunu. İnsanlık beklemedim. Beklemesinin karşılığını bile teklif etmeme rağmen, bir taksici neden tehditvârî bir şekilde "Arabamdan inin" der?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    Cam filmi, çöpten ekmeğini çıkartanlar ve şimdi de bu. İyi niyetten söz edilebilir mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.