Şimdi Ara

+30 kodlu Yunanistanlı kız aradı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye'ye gelmek istiyormuş,benden kendisine iş bulmamı rica etti,sesi Türkçe konuşması da çok tatlıydı Misafirperverliğimizi göstermeliyim.

• Aynen para atmanı da isteyecektir ilerde Turkiye'ye gelince oder sen at.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seni kullanacak saf mısınız arkadaş

• quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

Aynen para atmanı da isteyecektir ilerde Turkiye'ye gelince oder sen at.

Para istemedi,bu bana birazcık güven sağladı,sadece çalışabileceği,barınabileceği bir yer bulmamı istedi.
    Devletin bu konuda bir yaptırımı vardı,Yunanistan'dan doktor felan alımı,o konuda mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlluminatideİmam

quote:

Para istemedi,bu bana birazcık güven sağladı,sadece çalışabileceği,barınabileceği bir yer bulmamı istedi.
    Devletin bu konuda bir yaptırımı vardı,Yunanistan'dan doktor felan alımı,o konuda mı acaba ?

Arkadaşım bu en bilindik dolandırma yöntemidir. Yok yunanistan yok bulgaristan yok rusya. Kızlar bu bahanelerle arayıp para yatırmanı istiyor ve sonrasında telefon hattını yok ediyor. Bildiğin kazıklanacaksın benden söylemesi.
  • Beni de zamaninda birisi aramisti, 5000 lira yatirmistim insallah gelecek yanima

• bi el kullan bana da göndermeyi unutma. bi tur kullanalım bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basileus of Macedon

Beni de zamaninda birisi aramisti, 5000 lira yatirmistim insallah gelecek yanima

İnşallah kardeşim.

• evet beni de aradı hesap numarasını verdi sonra biraz konuştuktan sonra alla razı olsun diyerek telefonu kapadı 3k tl yatırdım pazar günü gelicekmiş
  • bir kız arar komşulardan tr ye gelmek istediğini söyler orada yardımcı olmasını ister.

bizim saf tatmam der. biraz daha sonra parası yetmediğini eksik kaldığını işte atıyorum 1000-2000 euro göndermesini utana sıkıla rica eder.

gelince odeyecektir.

bizim saf testesteron seviyesinin yükselmesi nedeni ile kabul eder farkında olmadan ve gider parayı yatırır.

sonra kız yine arar sorun çıktığını 300-500 daha lasım olduğunu söyler. bizim saf yine yatırır.

bu böyle devam eder.

ta ki dolandırıldığını anlayıp para yollamayı kesene kadar.

bizim abazanlar da aha kız düşüyor hemi de yabancı diye atlar sazan gibi. sonu hüsran
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

quote:

quote:

Arkadaşım bu en bilindik dolandırma yöntemidir. Yok yunanistan yok bulgaristan yok rusya. Kızlar bu bahanelerle arayıp para yatırmanı istiyor ve sonrasında telefon hattını yok ediyor. Bildiğin kazıklanacaksın benden söylemesi.

Biliyorum onları,daha önceden Rusya'dan aramışlardı,300 Euro istiyordu Türkiye'ye gelebilmek için,suratına kapatmıştım.
    Bu kız para istemedi,en ufak maddi yardımda bulunmadan yardımcı olayım,herkes dolandırıcı olacak diye bir şey yok değil mi?

• böbreği sar yolla uğraştırma kızı buralara kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 22 Ağustos 2014; 11:09:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: salamander19

bir kız arar komşulardan tr ye gelmek istediğini söyler orada yardımcı olmasını ister.

bizim saf tatmam der. biraz daha sonra parası yetmediğini eksik kaldığını işte atıyorum 1000-2000 euro göndermesini utana sıkıla rica eder.

gelince odeyecektir.

bizim saf testesteron seviyesinin yükselmesi nedeni ile kabul eder farkında olmadan ve gider parayı yatırır.

sonra kız yine arar sorun çıktığını 300-500 daha lasım olduğunu söyler. bizim saf yine yatırır.

bu böyle devam eder.

bizim abazanlar da aha kız düşüyor hemi de yabancı diye atlar sazan gibi. sonu hüsran

Çook örneğini okudum onların gerek haberlerde gerek internette,tanımadığım birine borç vermek yapacağım en son şeyler listesinde yoktur bile.

Böbrek.avi riski olmadıktan sonra çok sıkıntı yok.

• Para isterse kufur et yuzune kapa istemezse once facede ekle resimlerine bak guzelse evinde kalmasina musade et

• Hocam sınırdan aramış gibi yapıcak

Para istiyor polisler sınırda diyecek kanma sakın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: salamander19

bir kız arar komşulardan tr ye gelmek istediğini söyler orada yardımcı olmasını ister.

gelince odeyecektir.

bu böyle devam eder.

Çook örneğini okudum onların gerek haberlerde gerek internette,tanımadığım birine borç vermek yapacağım en son şeyler listesinde yoktur bile.

Böbrek.avi riski olmadıktan sonra çok sıkıntı yok.

hadi bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: furkistorm

Para isterse kufur et yuzune kapa istemezse once facede ekle resimlerine bak guzelse evinde kalmasina musade et

Face-TW gibi bir şeyini alabilirsem bakacağım.En son Rusya'dan konuşan kız çıplak resimlerini çekip gönderiyordu.
  • Bende bugün 50k gönderdim

Yarın gelicek

• neden bulgar yunan moldov kızlar türk erkeklerine yapıyor da neden türk kızları diğer komşu ülkelere yapamıyor
  • yabancı bir bayanın, Türkiye gibi ünü olan bir ülkeden, rastgele birisini arayıp, irtibata geçerek gerçekten buraya gelmeye çalışacağını mı düşünüyorsunuz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.