Şimdi Ara

30 dakikada ne kadar CS olmalı?(en az-yaklaşık)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son maçımda 30 dakikada 195 CS, 10 killim ve 5 asistim vardı. En yüksek CS bendeydi (malum, 16 LV game) Fakat yine de sormak istedim çünkü turnuva yayınlarında 30 dakikada 270-280 bile olabiliyor fakat o kadar profesyonel değilim.

Yani, normal bir oyuncu için 30 dakikada ne kadar cs olmalı?

EDIT:

(Hava atmak gibi bir niyetim olsaydı, *maça baq xd* gibi konular açardım.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saf köylü -- 11 Eylül 2012; 17:35:59 >

Nothing is true,Everything is permitted..

.:Altaïr ibn La-Ahad:.
  • Kuleyi alıp almamanıza bağlı turnuvalarda kuleler hemen gitmez o yüzden lanede daha uzun süre kalındığından.. gerçi 20. dkda ben alexin 200+ farm yaptığınıda gördüm. Onun dışında 200 210+ olmalı kesinlikle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaraxxus -- 11 Eylül 2012; 17:35:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViCt0R

Kuleyi alıp almamanıza bağlı turnuvalarda kuleler hemen gitmez o yüzden lanede daha uzun süre kalındığından.. gerçi 20. dkda ben alexin 200+ farm yaptığınıda gördüm. Onun dışında 200 210+ olmalı kesinlikle

30 dakika sonunda mid lane'nin tier3 (inhibitor turret) turretini yıktık, diğer 2 lanede(bu yıkımlara genelde katılmadım) tier3 turretlerine kadar indik, surrender çektiler.

@* KıL
    naptın abi yav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saf köylü -- 11 Eylül 2012; 17:40:59 >

Orijinalden alıntı: Sciuridae

30 dakika sonunda mid lane'nin tier3 (inhibitor turret) turretini yıktık, diğer 2 lanede(bu yıkımlara genelde katılmadım) tier3 turretlerine kadar indik, surrender çektiler.

@* KıL
    naptın abi yav

Ad carry için demiştim ben.

• championa ve jungler'ın sana wraith'leri verip vermemesine bağlı (resimde jungler göremedim ama?). akıllı bi jungler geldiğinde gragas'la 30 dk'da 350-360 yapabiliyorum. sen turnuvalara çok aldırma çünkü yüksek seviye oyunlarda nadiren teamfight olur. 30 dk'da oyunda ancak 15 kill falan olur, o yüzden oyunlar farm ağırlıklı geçer ve haritadaki nerdeyse hiçbir minion boşa gitmez. düşük seviye oyunlarda 30 dk'da 30-40 kill bile görürsün gayet normaldir. normal game için 30 dk'da 200-250 yeterli
    23 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 200+ idealdir net.
    kalkıp trynda, yi, varus vs. champlarla oynarsan iş değişir kasabildiğin kadar farm yapacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dead -- 11 Eylül 2012; 17:43:08 >

Orijinalden alıntı: * KıL

quote:

@* KıL
    naptın abi yav

Ad carry için demiştim ben.

Tamamdır o zaman hocam, ama aslında Vladimir'in farm kapasitesi oldukça yüksek. (W,E) Yapılabilirmiş ama elimden bu kadar geldi.

• İlk 10 dakika +70 ise sorun yok 30 dakikada en az 230 civarı :)

Orijinalden alıntı: stealthmass

championa ve jungler'ın sana wraith'leri verip vermemesine bağlı (resimde jungler göremedim ama?). akıllı bi jungler geldiğinde gragas'la 30 dk'da 350-360 yapabiliyorum. sen turnuvalara çok aldırma çünkü yüksek seviye oyunlarda nadiren teamfight olur. 30 dk'da oyunda ancak 15 kill falan olur, o yüzden oyunlar farm ağırlıklı geçer ve haritadaki nerdeyse hiçbir minion boşa gitmez. düşük seviye oyunlarda 30 dk'da 30-40 kill bile görürsün gayet normaldir. normal game için 30 dk'da 200-250 yeterli

Hocam jungler yoktu, fakat Blitzcrank ile Riven 5-6 dakika sonra anlaşamadıkları için (flame yapmadılar, 53 W, 50 L var, East'ten kaliteliydi en azından) Riven jungle yaptı. 2 kere wraith, 1 golem, 1 wolf ve 2 de blue buff aldım cdr için. 10-15 dakika aralığında Varus'u öldürüp (middeydi, Riven 2-3 kere ganka geldi, 2 kere de ben tek başıma öldürdüm) kalan waveyi temizledikten sonra lanelere yardıma gittim hep.

• Yahu ben 10. dakikada anca 40 farm yapıyorum 20 oluyor bakıyorum 100 30. dk oluyor bakıyorum 250

Edit: Yorick için geçerli bu ilk seviyelerde çok mana harcıyorum o yüzden galiba. Manaless bir hero kullanırken 30. dakikada 350 rahat yaparım çok mana harcıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demacia -- 11 Eylül 2012; 17:50:13 >

quote:

Orijinalden alıntı: stealthmass

championa ve jungler'ın sana wraith'leri verip vermemesine bağlı (resimde jungler göremedim ama?). akıllı bi jungler geldiğinde gragas'la 30 dk'da 350-360 yapabiliyorum. sen turnuvalara çok aldırma çünkü yüksek seviye oyunlarda nadiren teamfight olur. 30 dk'da oyunda ancak 15 kill falan olur, o yüzden oyunlar farm ağırlıklı geçer ve haritadaki nerdeyse hiçbir minion boşa gitmez. düşük seviye oyunlarda 30 dk'da 30-40 kill bile görürsün gayet normaldir. normal game için 30 dk'da 200-250 yeterli

Hocam jungler yoktu, fakat Blitzcrank ile Riven 5-6 dakika sonra anlaşamadıkları için (flame yapmadılar, 53 W, 50 L var, East'ten kaliteliydi en azından) Riven jungle yaptı. 2 kere wraith, 1 golem, 1 wolf ve 2 de blue buff aldım cdr için. 10-15 dakika aralığında Varus'u öldürüp (middeydi, Riven 2-3 kere ganka geldi, 2 kere de ben tek başıma öldürdüm) kalan waveyi temizledikten sonra lanelere yardıma gittim hep.

işte bahsettiğim şey yüksek seviye oyunlarda olmaz çünkü her yerde ward vardır sen gank atmaya çalışırsan cs kaybedersin gank de fail olur. normal oyunlarda kolay gank atabilen bi ap carry alırsan farm çok da önemli değil ama 30 dakika için vladimir gibi bi heroda en az 200 olmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: SchutZ

Sen ReostA'sın, yapıver o kadar bir zahmet

BEST ELO DH

@stealthmass
    Haklısın hocam, malum East'ten devşirmeyiz 30 lv matchlarda ward hak getire oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saf köylü -- 11 Eylül 2012; 17:51:57 >

• Flood gibi olacak ama, madem konuyu açtım bir kere, fazla konu kirliliği olmasın diye bir CS sorusu daha sorayım:

Solotop oynarken (bazen karşıma duotop geliyor, jungler bile olmuyor), eğer melee bir şampiyonla oynuyorsam farm yapmakta zorlanıyorum. Gidiyorum farm yapmaya, creep lh bekliyorum ama karşıdakiler harraslıyorlar, çok pot tüketiyorum. Bunu nasıl çözebilirim?

• quote:

Flood gibi olacak ama, madem konuyu açtım bir kere, fazla konu kirliliği olmasın diye bir CS sorusu daha sorayım:

Solotop oynarken (bazen karşıma duotop geliyor, jungler bile olmuyor), eğer melee bir şampiyonla oynuyorsam farm yapmakta zorlanıyorum. Gidiyorum farm yapmaya, creep lh bekliyorum ama karşıdakiler harraslıyorlar, çok pot tüketiyorum. Bunu nasıl çözebilirim?

Renekton al minionların dibine girmeden q skili ile farm yaparsın ancak böyle onlar kule altı girerse 2 sini birden alabilirsin ölmeden renekton oynamaya alışabilirsen.

• quote:

Flood gibi olacak ama, madem konuyu açtım bir kere, fazla konu kirliliği olmasın diye bir CS sorusu daha sorayım:

Aslında jungler iyiyse kaparsın işi. Geçen el yorick ile 2 vs 1 oynadım topta ve 12/0 gittim jungler iyiydi çünkü; iyi bir gank attı flashları harcadı düşman sonra tekrar bir gank öldürdüm ikisinde gidip geldiler benim level 6 birinin 2 diğerinin 3

• quote:

Orijinalden alıntı: SchutZ

İyiymiş ben o dakikada 299'u gördüydüm alex ich 400 mü yaptıydı ne yaptıydı farm rekoruydu bi arayayım o ss galio ile yapmıştı sanırım.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.