Şimdi Ara

3 yıllık ilişkim bitti,Yaşama sevincim kalmadı.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet askere gitmeden önce kız arkadaşım ile tanışmıştım.İstanbul"da oturuyor ben ise ankara"da.Ara sıra görüyorduk bir birimizi ama mesafeler engel değildi bize,çünki ben işime girip istemeye gidecektim.Askerden gelmemi bekledi uzun dönem askerlik yaptım,ilişkimiz boyunca illaki çeşitli tartışmalar yaşadık ama bir birimizi gerçekten çok seviyorduk o bana kocam ben ona karıcım diye hitap ederdim.Ailelerimizde biliyorlardı ilişkiyi.Kız arkadaşımın ailesi biraz katı söz nişan olmadan dışarı çıkamaz düşüncesinde insanlarve bu görüşememe olayı yüzünden dün sinirle ayrılalım dedim çünki gerçekten 3 yıllık birlikteliğimiz var ama annesi hala söz olmadan dışarı çıkmasın diyor.Kız şu an benimle aynı mahallede teyzesi burda ama görüşemiyoruz.Benim tek yaşama sevincimdi,ben onunla mutluydum bir daha bir başkasına asla ona baktığım gibi bakamam asla unutamam benim tek evlilik hayalini kurduğumdu o.Sırf çalışmadığım için hep bunlar oldu,iş bulamadım kursa gittim sertifika aldım hala iş arıyorum.Boğazım acıyor kalbim ağrıyor,ben ne yapacam şimdi nasıl yaşayacağım.Ben ki ağlamayan insan hüngür hüngür ağlıyorum.Tekrar kız arkadaşımla konuştum pişman olduğumu söyledim,oda ayrıldığımızı annesine söylemiş annemi ara ben seni hala seviyorum dedi.1 saat önce aradım bir şans daha verin dedim söz bir daha olmayacak dedim,çalışmadığımı duymuş ona zaten kızmış,kız arkadaşıma bir daha benimle görüşmemesini söylemiş onu dile getirdi bende iyi günler diledim.Çalışmıyorum ama sarhoş berduş da gezmiyorum ne içkim ne sigaram var iş arıyorum kendi halimde efendi bir insanım.Ve şimdi evlenme hayali kurduğum kızla aramızdaki herşey bitti,ben nasıl yaşayacağım yarabbim bana sabır ver.Ben onun mesajlarını almadan güne nasıl başlıyacağım çok ağır bu çok atlatırmıyım bilemiyorum bana yardımcı olun dostlar.







  • arabanız vardı galiba kız da reşit ise kaçır gitsin..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _K_A_İ_N_

    arabanız vardı galiba kız da reşit ise kaçır gitsin..

    Araba var,kız 20 yaşında ben ise 23.Ama kaçırmak için kaçırabilecek bir yer olması lazım kaçırabilsem hiç düşünmez gelirdi ne yazıkki kaçırma işi birazda maddiyata bakıyor çalışıyor olsaydım bunların hiç biri olmayacaktı,ben nasıl hazmedeceğim bilmiyorum artık hayattan zevk alamam.
  • İkinizde birbirinizi seviyorsanız bence aile buna engel olmamalı bir çıkar yol illaki bulunur
  • geçer geçer,neler neler geçmedi ki bu da geçer..
  • Az önce son kez buluştuk ikimizde ağladık kalbim ağrıyor nasıl geçicek ben kime bir daha sevgilim diyebilirim,kimi sevebilirim allahım bana yardım et sabır ver.
  • Hocam k.bakma ama herşey sende başlamış bitmiş. Sende (anlattıklarına bakarak) bencillik var. Hiç bir insanın hayatı 4/4 lük değil. Lakin kaybedince kıymet vermek geç oluyor. Sen ayrılır ayrılmaz kime sevgilim derim falan demişsin. Pes etme dostum, inat et, sabret, zaten gelecektir. Eğer kız seni seviyorsa işe girdiğin de 3 4 ay çalış git iste kızı. İşe girdiğini durumunu anlat. söz takılsın. İşinde devam ettiğinde biraz birikim sonra evlilik. Olmaz deme hiç olmadık yerden bir kapı açılır. Sen ümidini kaybetme sinirlendiğinde de birilerini kırma bak bir lafınla nelere marus kalmışsın.
  • Lan git kaçır koca adam hala bize soruyor kaçır baban gilin evine bas nikahı evlen madem kızda seviyor bi çocuk aileler çocuk için barışır hadi göster gücünü.

    Veya iş bulana kadar gizlice görüşün ama ailelere bitti diyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prochnow -- 19 Haziran 2014; 16:04:15 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kaybedenler Klübü

    Hocam k.bakma ama herşey sende başlamış bitmiş. Sende (anlattıklarına bakarak) bencillik var. Hiç bir insanın hayatı 4/4 lük değil. Lakin kaybedince kıymet vermek geç oluyor. Sen ayrılır ayrılmaz kime sevgilim derim falan demişsin. Pes etme dostum, inat et, sabret, zaten gelecektir. Eğer kız seni seviyorsa işe girdiğin de 3 4 ay çalış git iste kızı. İşe girdiğini durumunu anlat. söz takılsın. İşinde devam ettiğinde biraz birikim sonra evlilik. Olmaz deme hiç olmadık yerden bir kapı açılır. Sen ümidini kaybetme sinirlendiğinde de birilerini kırma bak bir lafınla nelere marus kalmışsın.

    Haklısın kardeşim,ama artık bu son damlaydı.Annesiyle konuştum anneside izin vermiyor artık.İşe girsem bile vereceklerini pek sanmıyorum tamda bilmiyorum ama bir şey diyemeyeceğim.Kalbim ağrıyor ben sadece onu sevdim başka kimseyi sevemem.Nasıl atlatıcam bugünleri,her yerde o var her yerde allah kahretsin.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Prochnow

    Lan git kaçır koca adam hala bize soruyor kaçır baban gilin evine bas nikahı evlen madem kızda seviyor bi çocuk aileler çocuk için barışır hadi göster gücünü.

    Veya iş bulana kadar gizlice görüşün ama ailelere bitti diyin.

    Keşke dediğin kadar kolay olsa,kız kaçırmak kolay değil ailelerimizin bir birine düşme olasılığı bile olabilir.Zaman neyi gösterir bilemem ama ben toğrağa sadece onu severek girecem.
  • HOCAM ANKARANIN NERESİNDESİN İŞ BULABİLİRİZ SANA BENDE ANKARADAYIM PM AT BANA KONUŞALIM
  • İllaki geçer bi gün.. ama önemli olan o geçiş aşaması... benimde 3 yıllık bir birlikteliğim var ve sıkıntılardayım kafayı beyni yeme noktasına geldim :))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: canyilmaz0

    HOCAM ANKARANIN NERESİNDESİN İŞ BULABİLİRİZ SANA BENDE ANKARADAYIM PM AT BANA KONUŞALIM

    Eryaman"dayım kardeşim.
  • Kardeşim, Şuan sen olayın içinde olduğun için sana çok büyük görünüyor, teleskopla bakıyorsun olaya. İki Tarafta seviyorsa mesele işe kalsın. Secreccv, kariyer.nt gibi sitelere iş başvusu yap bir İlla iş bulursun. Bence bu çok basit bir olay. İslami inancın varsa "ya baki entel baki" de "salavat" çek, sevdiğin sevgine layık ise onun için herşeyi yap. neden basit dedim olaya, çünkü çok daha karmaşığını yaşıyorum. VE imkansızlıklar içinden bir imkan bulup kavusmaya calıstık, ama sevdiğim sevgime layık olmadığı için olamadı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: furkan713

    Kardeşim, Şuan sen olayın içinde olduğun için sana çok büyük görünüyor, teleskopla bakıyorsun olaya. İki Tarafta seviyorsa mesele işe kalsın. Secreccv, kariyer.nt gibi sitelere iş başvusu yap bir İlla iş bulursun. Bence bu çok basit bir olay. İslami inancın varsa "ya baki entel baki" de "salavat" çek, sevdiğin sevgine layık ise onun için herşeyi yap. neden basit dedim olaya, çünkü çok daha karmaşığını yaşıyorum. VE imkansızlıklar içinden bir imkan bulup kavusmaya calıstık, ama sevdiğim sevgime layık olmadığı için olamadı.

    Ben ön muhasebe konusunda iş aramak için bu kadar zaman kaybettim.Artık ne iş olursa başvuracağım.Daha karmaşıklarıda var ama annesi sonuçta kızın numarasını değiştirtiyor ve benimle konuşur ise bacaklarını kıracağını söylüyor.Nasıl dayanacağım bilmiyorum çok zor durumdayım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 19 Haziran 2014; 17:34:17 >




  • merhaba kardesim, bende eryamandayim. istersen goksu tepede 1-2 bira icip dertlesebiliriz, 3 yas buyuksun ancak hepimiz o gonul yarasini tattik :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arabayı kapının önüne çek. o gudubet kaynanana de ki " istemeye değil almaya geldim ben KARIMI boş bırakmam" dediğin dakka aklına bi kurt düşsün. bak nası verecek kızı sana. not: denendi
  • Annemle konuştum bu konuyu,sen bi işe gir gidip yüzük takalım dedi.Oda gitsin babasına biz seviyoruz bir birimizi gelip istesinler işimize girip çalışıcaz desin,yoksa ben kaçıcam desin dedi.Bakalım ne olacak gelişmeleri söyleyeceğim.Kızın annesi ile arası biraz tuhaf,ben anneme ne nefret ne sevgi duyuyorum 20 yaşındayım hiç sarılmadı dedi.Anneme diyorum kaçırayım diye nasıl kaçırıcaksın 20 yıl ailesi beslemiş etmiş ters mi düşücez ailesiyle nasıl arkanızda olayım işin yok paran yok diyor ki haklı bir bakımada ama benim durumumda kız kaçırıpta şu an evli mutlu çocuklu olanda kişiler var.Durumumuz çok karışık allah yardım etsin bakalım ne yapacağız.


    Not:Kardeşlerim bu arada kız arkadaşım benim namusum,yani o konuda var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 20 Haziran 2014; 13:27:42 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erhan6110

    arabayı kapının önüne çek. o gudubet kaynanana de ki " istemeye değil almaya geldim ben KARIMI boş bırakmam" dediğin dakka aklına bi kurt düşsün. bak nası verecek kızı sana. not: denendi


    Karımı dersem ulan it ne zaman evlendiniz derse görürsün.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bunickonaltıharf

    Sana kız mı yok sal gitsin

    Öyle deme kardeşim kolay değil,ben kimseyi öyle sevemem bir daha kimseyle hayal kuramam.Dediğin gibi kız çok ama ben 1 tek kızı sevdim oda onu,diğer hepsi benim için mezarda.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.